slm canım..bak ne anlatcam, ben teyzemin ogluyla evliyim.basta cok garip geliyor öncesinde akraba evliligi bana cok tersti ama nasipte de varmıs.bizden uzak bir sehirde yasıyorlardı yani öyle sürekli gördügüm hatta her yıl gördügüm bile yoktu.tlfnda konusuyorduk arasıra bildik kuzen iliskisi sonra sıklasmaya basladı ve sevdik birbirimizi hersey bir anda oldu meger benim aradıgım o onun aradıgı benmisim ve yıktık bütün tabuları.9 aylık evliyiz.tanıdıgım bildigim bir insandı bunun kolaylıklarını yasadım gercekten.yani seninde kaderinde varsa canım olacaktır zatenşutarafagitti kestirip atma derimyerimseniben
Asil arkadastan cok guzel sevgili oluyor canim
En basinda arkadasken cok iyi tartmis degerlendirmis oldugun icin yanilma payin hataya dusme payin cok daha az oluyor.
Dahasi saglikli bir iliski oluyor cunku arkadaskenki paylasiminiz artmis oluyor, konusabiliyor dertlerinizi kolylikla anlatabiliyorsunuz.
ciddi dusunun derim.
senin için gerçekten sadece arkadaşlık hissi olsaydı bu kişiye karşı bunları duyduğunda nasıl olur diye hayal kırıklığı yaşardın.
ben ona arkadaş gözüyle bakmıştım, benim hakkımda nasıl böyle düşünür derdin.
senin içinde de ona karşı bir kıpırtı varmış ki düşünmeye başlamışsın.
bana göre evlilikte iki çok iyi arkadaş olmak da çok önemlidir.
çünkü insan o zaman kırmaktan daha da korkar.
ağzından bir çıkar üç düşünür.
bence olur; güzel olur, sağlam olur..
Eşimle önce arkadaştık yaklaşık bir sene kadar sonra bu arkadaşlık zamanla bir aşka dönüştü onun hayatındada benim hayatımdada biri vardı sonra birbirimize karşı özel duygular hissettiğimizi anlayınca biz duygusal olarak yakınlaştık.Oldu işte yedi yıldır evliyiz toplamda arkadaşlık dönemini saymazsam 11 yıldır beraberiz.
Baştan zaten önceki bir meyilin varmış bu kişiye ,sadece reele dökülmemiş..Ya da ertelenmiş diyelim buna ...yerimseniben
Bir sakıncası yok bence....a.s.
ben hiç hoşlanmıyordum eşimden hatta nefretediyordum o ise benim peşimdeydi ama ben hiç yüz vermedim 2 sene dolandı ve ben onun bu ısrarına ilgisine karşılık sadece dostluğunu kabulettim nefretim dostluğa dönüştü tabi onun istediği başka en başından o benden hoşlanıyor neyse sonunda ooo işler ilerledi dosttuk hem de sıkı fıka öyle böyle değil çıktığıma kadar yediğim haltları anlatırdım yani ama sonunda 2 sene ordan 4 senede dost olarak ve sonunda 1 sende çıktım 9 ayda nişanlı kaldım sonrada evlendim.....çokta seviyorum oh beeeee iyikide evlenmişim haaaa......
arkadastan sevgili es olur diye düsünüyorum olmamazi icin bir sebep yok. Bizim yakin aile dostu biri leri var kizda üniveristeyi okudu bitti calismaya basladi nisanlandi nisan bozuldu aradan senler gecti ve artik kizda ciddi ciddi evlenmek istiyordu cünki yasinin geldigini düsünüyordu cocuk sabhibi de olmak istedigi icin evlenmek istiyordu. Bir gün nasil oldu bilmiyorum ama eski üniv. bi arkadasiyla bulustu konustular oda berkardi gel geleim bunlar evlendi suan ikinci bebisler oldu... oda diyordu yilardan beri tandigim biriyidi siradan bir okuldan arkadas ama niyetler ciddi olunca allah da nasip edince oluyor.
Benim bir tek yadirgadigim yalnis kelime herhalde anlamadigim diyim ne sen nede seninle ilgili ciddi düsünceleri olan o bey cocuk sayilmasiniz niye cekiniyor niye utaniyor neden korkuyor. Eyer senin tahmin ettigin gibi arkadasliginizin bozulcagindan endise ediyorsa bile bunu göze almasi gerek. Sahsen ben olsaydim göze alirdim. Cünki neyi bekliyor zaman su gibi akip gidiyor bak kendin söyledin ara bir nisanlilik dönemi yasamisin sen suanda o insanla yada bir baskasiyla evlenmis de olabilirdin... o halen aman nasil söylesem diye düsünürken misal sen baskasinin teklifine evet diye bilebilirsin. Yani böyle bir risk de var. Seven erkek icin hangisi daha riskli en kötü ihtimal arkadaslinizin bitmesi mi yada sevdigi kizi baskasinin gelini oldugunu görmek mi. Hem diyelim o acildi sana söyledi ben hosalaniyorum gel yuva kuralim filan felan sende kabul etmiyorsun ikinizde yetiskin insanlarsiniz 15 yasinda cocuk degilki iyi niyeti icin tesekkür eder ve kibarca teklifi geri cevirirsi arkadasligin düsman olmaya bir sebep degil.
Ne kadar uzattim lafi... Sonuc olarak sana mantikli geliyorsa ailenden olur diyorsa neden olmasin. Sadece artik bir an önce acilsin sanada önünüzü görün. Neyi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?