Arkadatan sevgili veya e olur mu?

Huli81

Ve yine hüsran ve aci...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
4.712
5
156
43
Almanya
selam canlarim benim,

buraya bir gün yazacagim hic aklima gelmemisti, bazen takip ederdim bazende degil.
Ama kafam cok karisik sizinde fikirlerinize ihtiyacim var.
lafa nerden nasil baslasam bilemiyorum, kusurma bakmayin....
Haftasonu benim yillardir samimi oldugum bir arkadasimin benimle evlenmek istedigini ögrendim, ne yapacagimi sasirdim.... aslinda konuya cok bastan baslayim...
Benim bu samimi cok sevdigim arkadasim S ile tanistigimda ben ondan hoslanmistim,o da bana baya bir ilgiliydi anliyordum. Ama onun en yakin arkadasi L`de benden hoslaniryor bunuda herkes biliyordu, S dahil. Ama ben L`nin teklifini ne kabul ettim nede yüz verdim. Yani sanirim arkadasim seviyor ben simdi araya giremem diye düsündü sanirim. Sonra arkadas durumu ilerledi onun sevgilisi oldu benimde hayatima birisi girdi nisanlandim falan, arkadasligimiz gittikce ilerledi. Fakat haftasonu benim cok sevdigim ablam gibi birisine acilmis, ve aslinda yillardir benden hoslandigini begendigini ve ciddi anlamda evlenmek istedigini söylemis. Ama korkuyormus arkadas oldugumuz icin yanlis tepki veririm diye. Ben soke oldum kafam cok karisti, aslinda begendigim birisi, yani zamaninda hoslanmistim, arkadasligimiz öyle abi kardes durumuda degil.
Ben aslinda arkadastan sevgili veya es cok zor olur diye düsünüyordum, ama bilemiyorum, bir kac kisi olur neden olmasin hatta daha saglam olur falan dedi, sevgi nasil olsa olusur vs..... Ama benim kafam cok karisik, bir yandan olumlu bakmaya calisiyorum bir yandan da yapamam diyorum..... Aldigim habere göre yakinda benimle konusmak icin arayacakmis..... Siz olsaniz ne yapardiniz? Aranizda önce arkadas olup evlenen varmi veya tanidiklar?
Fikirlere ihtiyacim var gercekten, kafam allak bullak

daha henüz tam baslaamdan bitti bile ((((((((((((((((((((
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...iz/280699-arkada351tan-sevgili-e-olur-15.html

Son düzenleme:
Ama arkadaş olmadan önce hoşlanmışsın hulicim :)
Hiç hoşlanmama gibi bir durumun yok
Arkadaş olmanızda üzerine bal kaymak bence
Denemekte fayda var diye fikrimi belirtir gözlerinden öperim..

canim benim ya cok tesekkür ederim destegin icin,
zaten birazda o yüzden yavas yavas olumlu bakmaya basladim,
ilk bastan ben hoslanmistim, ozamanlar teklif etseydi kesin kabul ederdim,
ve ögrendim ki o da ilk bastan hoslanmis ama iste L beyfendisi vardi engel olan
bende seni öpüyorum tatlim

slm canım..bak ne anlatcam, ben teyzemin ogluyla evliyim.basta cok garip geliyor öncesinde akraba evliligi bana cok tersti ama nasipte de varmıs. bizden uzak bir sehirde yasıyorlardı yani öyle sürekli gördügüm hatta her yıl gördügüm bile yoktu.tlfnda konusuyorduk arasıra bildik kuzen iliskisi sonra sıklasmaya basladı ve sevdik birbirimizi hersey bir anda oldu meger benim aradıgım o onun aradıgı benmisim ve yıktık bütün tabuları.9 aylık evliyiz.tanıdıgım bildigim bir insandı bunun kolaylıklarını yasadım gercekten.yani seninde kaderinde varsa canım olacaktır zatenşutarafagitti kestirip atma derimyerimseniben

Asil arkadastan cok guzel sevgili oluyor canim
En basinda arkadasken cok iyi tartmis degerlendirmis oldugun icin yanilma payin hataya dusme payin cok daha az oluyor.
Dahasi saglikli bir iliski oluyor cunku arkadaskenki paylasiminiz artmis oluyor, konusabiliyor dertlerinizi kolylikla anlatabiliyorsunuz.

ciddi dusunun derim.

senin için gerçekten sadece arkadaşlık hissi olsaydı bu kişiye karşı bunları duyduğunda nasıl olur diye hayal kırıklığı yaşardın.
ben ona arkadaş gözüyle bakmıştım, benim hakkımda nasıl böyle düşünür derdin.
senin içinde de ona karşı bir kıpırtı varmış ki düşünmeye başlamışsın.

bana göre evlilikte iki çok iyi arkadaş olmak da çok önemlidir.
çünkü insan o zaman kırmaktan daha da korkar.
ağzından bir çıkar üç düşünür.

bence olur; güzel olur, sağlam olur..

canim benim tske derim sneide allah mesut etsin, allah bir ömür boyu mutluluk versin...
ilk tanisma zamaninda sürekli görüsüyorduk ama arkadas ortaminda kalabalik ortamda, sonra okullar yogunlasti, isler basladi vs derken azaldi bu durum ve kendisi su an 2,5 saatlik uzakta bir baska sehirde yasiyor ama gelip gidiyor buraya
evet kaderde varsa engel olunmuyor

bunu hep diyorlar ben hic bu tür düsünmemistim ama yavas yavas düsündükce kafama oturuyor gibi, ama tuhaf geliyor yani
sanirim oturup konustugumuz zaman olumlu cevap verecegim bende bilemiyorum

yani ne yalan söyleyim, benim hakkimda ciddi düsündügünü ve yillardir bu düsünceyi sahip oldugunu ögrenince benimde icimdeki kivilcim yine hareket etmeye basladi gibi,
ama o arkadasdik, simdi evliyiz düsüncesine alismaliyim
ama attaQue arkadasiminda dedigi gibi "arkadaslik" bal kaymak, belkide avutma

herseyi akısına bırak canım öyle hemen de karar vermek zorunda degilsin. onun yanında kendini mutlu ve güvende hissediyo musun bak bakalım. ailesi hakkında bilgin var mı o da önemli bi faktör evlilikte.
hayırlıysa beri gelsin hayırsızsa öte gitsin:Saruboceq:

sagol canim benim yaaa
öyle yapacagim sanirim,
ailesi hakkinda pek birsey bilmiyorum acikcasi
onlar Türkiyede yasiyorlar ama ögrenirim

Eşimle önce arkadaştık yaklaşık bir sene kadar sonra bu arkadaşlık zamanla bir aşka dönüştü onun hayatındada benim hayatımdada biri vardı sonra birbirimize karşı özel duygular hissettiğimizi anlayınca biz duygusal olarak yakınlaştık.Oldu işte yedi yıldır evliyiz toplamda arkadaşlık dönemini saymazsam 11 yıldır beraberiz.

Baştan zaten önceki bir meyilin varmış bu kişiye ,sadece reele dökülmemiş..Ya da ertelenmiş diyelim buna ...yerimseniben

Bir sakıncası yok bence....a.s.

canim benim tesekkür ederim, mutluluklar sanada allah mesut etsin

Baştan zaten önceki bir meyilin varmış bu kişiye ,sadece reele dökülmemiş..Ya da ertelenmiş diyelim buna ...yerimseniben

Bir sakıncası yok bence....a.s.

evet valla dogru sanki öyle olmus gibikaydirigubbakcemile3

ay valla kizlar cok tesekkür ederim hepinize sizlerin fikirlerini okudukca icim rahatliyor biraz daha olumlu bakmaya basliyorum olaya

Canım adaşım benim yaaaaa :1hug:

Bende aynı durumdayım,kankam dediğim insan şuan sevgilim oldu ve ciddi düşünüyoruz.
İnşallah bi kaç sene sonra evlencez.
Neden olmasın bitanem
Hemde inan çok güzel oluyor
Ben birde çok yakından tanıdığım için kendisini ve önceden dert ortağım olduğu için de çok iyi tanıyorum.
Seninde gönlün varmış onda bu daha da güzel yerimseniben
Eğer onu tanıyorsan sana uygun olduğunu düşünüyorsan bu işler arkadaşa falan bakmıyo,
hem arkadaş dediğin kişi senin kafa dengin demektir.Demekki anlaşıyorsunuz ki arkadaşsınız bebişim.Ama ilk başlarda alışmak ikinizede zor gelebilir.Çünkü sevgiliyken çoğu şey daha farklı oluyo. :1no2:

Yine de ilişkiye başlamadan önce çok iyi düşün derim çünkü arkadaşlığınızın bitmesi gibi bi durumda var ama olayın iyi yönüne bakalım güzel göslüm bence siz iyi anlaşacaksınız. kaydirigubbakcemile5
Hakkında hayırlısı olsun canım.... Şeniz

Hülyammmmmm benim tatlimmmm
destegin icin cok tesekkür ederim,
senin adinada cooook sevindimm, demek sirf ismimiz degil kaderimizde biraz benziyor,
biz gerci kanak degiliz ama iyi arkadasiz sonucta...
aslinda cok haklisin insan arkadas olunca zaten anlasiyor bazi seyleri paylasiyor demektir ozaman neden olmasin ki degilmi yerimseniben
seninde dedigin gibi zaten en cok o baslangic beni korkutuyor, ay cok tuhaf bir durum teklif gelecek ama ne zaman ve ben bunu ögrendim, gerci bilmiyorum belki ablam gibi sevdigim arkadasim onada iletmistir benden olabilir diye dedigim icin delikafadulden
o beni arkadasliktan cikartmis artik, "ablam" bana sende yapmaya calis dedi, yinede hayirlisi diyorum, burdan paylasirim zaten sizinle

ben hiç hoşlanmıyordum eşimden hatta nefretediyordum o ise benim peşimdeydi ama ben hiç yüz vermedim 2 sene dolandı ve ben onun bu ısrarına ilgisine karşılık sadece dostluğunu kabulettim nefretim dostluğa dönüştü tabi onun istediği başka en başından o benden hoşlanıyor neyse sonunda ooo işler ilerledi dosttuk hem de sıkı fıka öyle böyle değil çıktığıma kadar yediğim haltları anlatırdım yani ama sonunda 2 sene ordan 4 senede dost olarak ve sonunda 1 sende çıktım 9 ayda nişanlı kaldım sonrada evlendim.....çokta seviyorum oh beeeee iyikide evlenmişim haaaa......

Son düzenleme:
arkadastan sevgili es olur diye düsünüyorum olmamazi icin bir sebep yok. Bizim yakin aile dostu biri leri var kizda üniveristeyi okudu bitti calismaya basladi nisanlandi nisan bozuldu aradan senler gecti ve artik kizda ciddi ciddi evlenmek istiyordu cünki yasinin geldigini düsünüyordu cocuk sabhibi de olmak istedigi icin evlenmek istiyordu. Bir gün nasil oldu bilmiyorum ama eski üniv. bi arkadasiyla bulustu konustular oda berkardi gel geleim bunlar evlendi suan ikinci bebisler oldu... oda diyordu yilardan beri tandigim biriyidi siradan bir okuldan arkadas ama niyetler ciddi olunca allah da nasip edince oluyor.

Benim bir tek yadirgadigim yalnis kelime herhalde anlamadigim diyim ne sen nede seninle ilgili ciddi düsünceleri olan o bey cocuk sayilmasiniz niye cekiniyor niye utaniyor neden korkuyor. Eyer senin tahmin ettigin gibi arkadasliginizin bozulcagindan endise ediyorsa bile bunu göze almasi gerek. Sahsen ben olsaydim göze alirdim. Cünki neyi bekliyor zaman su gibi akip gidiyor bak kendin söyledin ara bir nisanlilik dönemi yasamisin sen suanda o insanla yada bir baskasiyla evlenmis de olabilirdin... o halen aman nasil söylesem diye düsünürken misal sen baskasinin teklifine evet diye bilebilirsin. Yani böyle bir risk de var. Seven erkek icin hangisi daha riskli en kötü ihtimal arkadaslinizin bitmesi mi yada sevdigi kizi baskasinin gelini oldugunu görmek mi. Hem diyelim o acildi sana söyledi ben hosalaniyorum gel yuva kuralim filan felan sende kabul etmiyorsun ikinizde yetiskin insanlarsiniz 15 yasinda cocuk degilki iyi niyeti icin tesekkür eder ve kibarca teklifi geri cevirirsi arkadasligin düsman olmaya bir sebep degil.
Ne kadar uzattim lafi... Sonuc olarak sana mantikli geliyorsa ailenden olur diyorsa neden olmasin. Sadece artik bir an önce acilsin sanada önünüzü görün. Neyi bekliyor

canım arkadaşmışsını kardeş yada süt kardeş değil yaaşakkıdıneden olmıcakmış hemde çokta güzel olur birbirinizin prospektusunu okumuş gibi olur gönül rahatlığı ile birlikteliğinize başlıyabilirsiniz-tatlicadiarzu-senin için iyi olacak seni mutlu ve huzurlu edecek en önemlisi seni sevip sayacak bi adamı arkadışımdı diye geri çevirmek bence çok gereksizsengözlerimebaksanab

senin hikayende baya ilgincmis be güzelim kaydirigubbakcemile3
ama sonucta mutlu oldun ya önemli olan bu
allah mesut etsin

tatlimmmm benim cok tesekkür ederim, beklemesini söyle yorumluyorum,
daha yeni askere gitti geldi, belki o yüzden artik isim var askerligimi yaptim artik acilabilirim diye düsündü ve sonucta bende nisanligimdan bir yil oldu daha ayrilali
belkide bu yüzdende biraz beklemek istedi
dogru cook hkalisin, arkadasligin okadarda cabuk bitmez nasil olsa, benimle evlenmek istiyor diye arkadasligida bitirecek degilim ki seninde dedigin gibi nazikce geri cevirebilirim, belkide korkusu beraberligi deneriz ve olmaz ve ozaman arkadaslik da biter diye ama bunu dedigin gibi göze almak gerek, sonucta sonunda mutluluk olabilir, kac yil gecti aradan yaw 5-6 yildir tanisiyoruzgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…