Arkadatan sevgili veya e olur mu?

bu gelişmeler sürerken sen hala nişanlısın,onun da hayatında biri var doğrumu anladım yoksa?
inşallah yanlış anlamışımdır çünkü duvarın diğer tarafı hiç hoş değil.

nişanlı kısmına takıldım bende yazılara bir göz gezdirdim ama başkasıyla nişanlı olduğuna dair bir yazı göremedim. neyse nişanlıysada adam belki duygularının bilinmesini istemiştir. ilerde keşke dememek için. bende yıllarda bekliyorum bir arkadaşımdan böyle bir açıklama ama yok. sevipte söyleyemeyenler için birde yazı paylaşmak istedim.
Aşık olup bir türlü söyleyemeyen sonra da sevdiğini başkasına kaptıranlar."

DIKKATLE OKUYUN LUTFEN

Lise 1. sınıf ingilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu

onun için "benim en iyi arkadaşım" diyordum... Ama ben onun ipek

gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana

benim ona baktığım gözle bakmıyordu, bunu biliyordum, dersten sonra kalktı

we yine o gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi.

Ona notları werirken bana teşekkür etti we yanağımdan öptü. Onu sadece

arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok sewiyordum ama söyleyemiyordum.

Nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Lise 2. sınıf...

Telefonum çaldı, arayan oyudu we ağlıyordu, bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı,

beni ewine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim.

Koltuğa yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım we onun benim olmasını diledim,

2 saat sonra Drew Barrymore un bir filmi başladı we onu izledik. Filmi izledikten sonra

uyumaya karar werdi, bana herşey için teşekkür etti we yanağımdan öptü.

Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok sewiyordum ama

söyleyemiyordum, nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Son sınıf...

Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi we çıktığım çocuk hasta we partiye

gelemeyecek dedi, benimde çıktığım biri yoktu we 7. sınıfta birbirimize söz wermiştik

eğer çıktığımız biri olmazsa partilere beraber gidecektik, "en iyi arkadaş" olarak.

We partiye birlikte gittik, o akşam çok güzeldi, herşey yolunda gitti, partiden sonra

onu ewinin kapısına kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı.

Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle nakmıyordu bunu biliyordum, bana

"hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini" söyledi we yanağımdan öptü . Onu sadece arkadaş olarak itemediğimi bilmesini istiyordum,

onu çok sewiyordum ama söyleyemiyordum, nedenini bilmiyorum amaçok utanıyordum...

Günler, hafatalar, aylar geçti we mezuniyet günü geldi çattı...

Sürekli onu izledim, onun mükemmel wücudunu seyrettim. Diplomasını almak için sahneye çıkarken sanki hawada süzülen

bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyorumdum.

Herkes ewine gitmeden önce yanıma geldi we ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu we " sen benim en iyi arkadaşımsın teşekkürler"

deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok sewiyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Aradan yıllar geççti. Bir kilisedeyim we o kızın nikahını izliyorum... Ewet artık ewleniyordu, onun, "ewet kabul ediyorum"

demesini, yeni hayatına girmesini izledim, başka bir adamla ewli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle

bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi we"nikahıma geldiğin için teşekkürler" deyip yanağımdan öptü.

Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilemsini istiyordum, onu çok sewiyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama

çok utanıyordum...

Yıllar ço çabuk geçti... Şuan benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında

yazdığı günlüğü oratya çıktı... Hemen günlüüğünü aldım we günlükte okudum satırlar şöyleydi...

"""Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece ARKADAŞ OLARAK

ıSTEMEDıĞıMı BıLMESıNı ıSTıYORDUM, onu çok sewiyordum ama söyleyemiyordum, nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... keşke bana bir kez

sewdiğini söyleseydi..."""

!!!"""BÖYLE KAYBETMEKTENSE SEWDıĞıNıZı SÖYLEYEREK KAYBEDıN"""!!!

merhaba canım. Bende kankamla evlendim. Meğersem bana aşık olmuş..bende teklifini kabul ettim. bu sene 6. senemiz.çok mutluyuz birde 4 yaşında cimcime kızımız var..

Olur olur bal gibi olurrrrrrrrr

evet var canım ben..............eşimle ortaokul ve liseyi beraber okuduk çok iyi dosttuk hatta kızlar bana gelip"yalvarırlardı bizi tanıştırsana" diye kız arkadaşıyla buluşacağında ben gider kızın annesinden izin alır çıkartır buluştururdum sonra ben ayrılırdım onlardan............o benim dostumdu onu erkek olarak hiç görmezdim,herşeyimi paylaşırdım onunla,beni korurdu her zaman.....ayy eskilere gittim sayende neyse uzatmayayım bir gün bana" benimle evlenirmisin "dedi :1shok:aynen böyle kaldım birkaç dk.sonra okkalı bir tokat indirdim :mymeka:ve günlerce görüşmedim ama o yerde karşıma çıktı................

biz evlendik 19 sene önce.iyiki de evlenmişiz,bir çok badireler atlattık askerlik,maddi sıkıntılar vs... ama bunlar bizi birbirimize daha çok bağladı,daha çok sevdik ve ne dostluğumuzu,ne tutkumuzu,ne heyecanımızı,ne arzularımızı kaybettik,biz birbirimizi ilk günkü gibi değil dünkü gibi seviyoruz..........

umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet kesinlikle arkadaştan eşte olur sevgilide...
Gönül ferman dinlemez,kime aşık olacağı,kimi seveceği belli olmaz...:asigim:
Bu en yakın arkadaşında olabilir,en sevmediğin insanda olabilr...
a.s

canim biliyor ama tanimiyor onunda yaklasik 4 sene süren bir beraberligi vardi ama kiz yabnaciydi ve onunla ciddi düsünmüyordu.

sizin durum farklı olabilir neden olmasın.
Nişanlıyım dedin. Hala nişanlımısın peki.-tatlicadiarzu-

hayir canim degilim yaklasik bir senedir degilim

kız gelismelerden haberdar et bizi ona görehihoyyyt

canim dün aradi beni, öylesine konustuk birazkaydirigubbakcemile2

bu gelişmeler sürerken sen hala nişanlısın,onun da hayatında biri var doğrumu anladım yoksa?
inşallah yanlış anlamışımdır çünkü duvarın diğer tarafı hiç hoş değil.

canim benim biz onunla artik arkadasligi "kabullendikten"sonra onun hayatinda birisi oldu bende nisanlandim, yani burda cümleyi belkide yanlis kurdum, nisanlandiysamda kendi aramizda söz kesmistik, daha resmi bir nisan falan yoktu, aileler biliyordu ama...
gelismler deyince zaten deminde dedigim gibi arkadasligi kabullendik ondan sonra oldu bunlar, ikimizinde hayatinda birisi varken zaten birsey yoktu, sirf normal arkadas olarak görüsüyorduk o da zaten cok az cünki herkesin sinav is telasi vardi, benim ayrilmam yaklasik bir seneyi gecti o daha önce ayrildi..... ve bu ayriliklardan sonrada herhangi bir yaklasma konusma vs olmadi, yine arkadas seviyesinde görüsüyorduk, kendisi askere gidip geldikten sonra, sanirim düsündü tasindi artik böyle bir karar verdi..... ve bu gelismeler, yani onun benime konusmak istemesi falan ben gecen haftasonu ögrendim, hersey daha yani cok yeni

bu arada yorum yapan herkese cok tesekkür ederim, megersem sandigimdanda cok varmis arkadas olup sonra evlenen, herkese mutluluklar dilerim

nişanlı olmamana çok sevindim cnm herşey anlattığın kadarıyla çok güzel ilerlerken sorun olurdu bişiler başına..
burdan sonunuz parlak görünüyor,allah daim etsin inşallah

canim senin hikayende cok ilgincmis, ama sonu güzel olmasina cokkk sevindim önemli olan anlasmak mutlu olmak vede sanirim saygi
ömür boyu mutluluklar dilerim sana

nişanlı olmamana çok sevindim cnm herşey anlattığın kadarıyla çok güzel ilerlerken sorun olurdu bişiler başına..
burdan sonunuz parlak görünüyor,allah daim etsin inşallah

aminnn tatlim cok tesekkür ederim,
ben orda yanlis yazdim tekrar herkesten özür dilerim,
ciddi düsünüyorduk ve kendi aramizda yüzük takmistik ama daha nisan falan yoktu isteme olayi bile yoktu (ama biz kendimizi nisanli gördügümüz icin öyle dedim ben)
benim okulumu bekliyorduk, zaten kötü bir beraberlik gecirdigimiz icin ben olaylari erteliyordum birazda

ve bu cocuk bunu bilmiyordu, yani kendi aramizda "söz kestigimizi"

HUlicimm hadi hayırlı olsun...
bak isteme söz nişan felan olursa bize de resımler yollarsın artıkk :)))

abarttım accık... canım ben de arkadasımla evlendım mutluyum...
aynen lısede bakmazdım unıv.den sonra tekrar karsılastık benı yıllardır unutmamış.
evleniverdık... yaa bilsem önceden evlenirdim :))))

canim benim cok tsk ederim, hayirkisi ise olur herhalde zaten
tabiki eklerim artik bende basim kelmi demi))))

sanada mutluluklar canim cok sevindim

Canım benim, önceden ondan hoşlanmış olman, avantaj bence...
Bence de olabilir, yeniden bir şeyler hissedersen yani... kaydirigubbakcemile2

Ama sadece mantığınla karar vermeni istemem, şöyle heyecanlanmalısın accık :1rolleyes:

ve tabii, geçen zaman içinde, senin hoşlandığın adam pek te değişmemişse eğer, (yıllar insanları çok ama çok değiştirebiliyor) gayet olabilir bence a.s

bunu anlamak için de elbette görüşmelisin, yeniden tanışmış gibi...

çok mutlu olmanı dilerim, çok iyi kalpli birisin çünkü canım benimm :1hug: a.s.

canim nisancigim yaaa coook tesekkür ediyorum zaman ayirip okudugun icin
inan fikirlerinize cok ama cok ihtiyacim var, biraz olumlu düsünmeye basladim ama hala kafam karisik malesef
yok sirf mantikla olmaz seninde dedigin gibi, zaten ciddi oldugunu ögrendikten sonra benimde icimdeki kivilcimlar tekrar hareket etmeye basladi sanki
tanidigimdan beri degismedi bile, belki biraz daha olgunlasti ama olumsuz sekilde birsey göremedim, zaten olumsuz pek bir yani yok da diyebilirim, yani beni rahatsiz eden tarafi.....
canim benim yaa coook teskekür ediyorum güzel dilegin icin o senin kalbinin güzelligi, dilerimki sende cok ama cok mutlu olursun öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canparem o zaman sorun yokk kaydirigubbakcemile5
hep çok mutlu ol canım benim, çok sevindim senin adına hihoyyyt

olur olur bal gibi olur :) hemde bu iş için en iyisi olur :)

benimde aklima direk bu sarki geldi.... olur olurrrr balll gibi olur

kim demiş ki olmaz diye
yeter ki sen candan iste
bir ışık var gözlerimde
ötesini hiç düşünme

sevmek seni bir suç ise
karışamaz buna kimse
yaşayalım gönlümüzce
ötesini hiç düşünme.

olur olur
kalplerimiz yolları bulur
olur olur
bal gibi olur
akan sular sularda durur.

:teytey: :teytey: :teytey:

olur canım niye olmasın . hemde çok iyi olur bence .sen onun duygularını anlar o senin duygularına tercüman olur.kendini ona anlatmaya gerek kalmaz .çnkü zaten biliyordur o seni . neye ağlıyacağını neye güleceğini neye sevineceğini bilir. ona göre adım atar. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…