Hülyammmmmm benim tatlimmmm
destegin icin cok tesekkür ederim,
senin adinada cooook sevindimm, demek sirf ismimiz degil kaderimizde biraz benziyor,
biz gerci kanak degiliz ama iyi arkadasiz sonucta...
aslinda cok haklisin insan arkadas olunca zaten anlasiyor bazi seyleri paylasiyor demektir ozaman neden olmasin ki degilmi yerimseniben
seninde dedigin gibi zaten en cok o baslangic beni korkutuyor, ay cok tuhaf bir durum teklif gelecek ama ne zaman ve ben bunu ögrendim, gerci bilmiyorum belki ablam gibi sevdigim arkadasim onada iletmistir benden olabilir diye dedigim icin delikafadulden
o beni arkadasliktan cikartmis artik, "ablam" bana sende yapmaya calis dedi, yinede hayirlisi diyorum, burdan paylasirim zaten sizinle
canım arkadaşmışsını kardeş yada süt kardeş değil yaaşakkıdıneden olmıcakmış hemde çokta güzel olur birbirinizin prospektusunu okumuş gibi olur gönül rahatlığı ile birlikteliğinize başlıyabilirsiniz-tatlicadiarzu-senin için iyi olacak seni mutlu ve huzurlu edecek en önemlisi seni sevip sayacak bi adamı arkadışımdı diye geri çevirmek bence çok gereksizsengözlerimebaksanab
canım adaşım haklısın belkide kaderlerimizde benziyordur kaydirigubbakcemile3
başlangıçta alışmak zor olsada zamanla herşeyin güzel olacağına inanıyorum ben :1hug:
bencede artık onu arkadaş olarak değilde farklı şekilde düşünmeye çalışsan iyi olur yerimseniben
hem ikinizde birbirinizi seviyorsunuz ben hiçbir engel göremiyorum :1closedeyes:
Hakkında hayırlısı olsun bebişim merakla bekliyorum olacakları delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?