Arkadatan sevgili veya e olur mu?

canım adaşım haklısın belkide kaderlerimizde benziyordur kaydirigubbakcemile3

başlangıçta alışmak zor olsada zamanla herşeyin güzel olacağına inanıyorum ben :1hug:

bencede artık onu arkadaş olarak değilde farklı şekilde düşünmeye çalışsan iyi olur yerimseniben
hem ikinizde birbirinizi seviyorsunuz ben hiçbir engel göremiyorum :1closedeyes:
Hakkında hayırlısı olsun bebişim merakla bekliyorum olacakları delikafadulden

dogru haklisin, düsünüyorumda beni rahatsiz eden hic bir kötü yani yok bile:uhm:

ay canim benim yirim seni yaaaa :asigim::1hug:
öyle yapmaya baslicam bende,
zaten öbür haftaya dogum günü var ve büyük ihtimalle cagiracak o zaman belki konusruz, bakalim
seninde hakkinda hayirlisi bitanemŞeniz

sende de bir şeyler kıpırdanmış, bence olur, çok da güzel ve sağlam olur,sonuçta tanıdığın, bildiğin insan,
mutluluklar dilerim canım a.s.

Arkadaşı markadaşı bilmem ama adam gibi adamdan sevgili de olur koca da. Seviyorsanız bir şans tanıyın.

Arkadaştan sevgili / eş olur.. Neden olmasın.. ıyi de olur aslında , en azından tanıma konusunda, genel özelliklerini bilirsin .. Zaten genel anlamda uyuşuyorsun demektir, öyle olmasa arkadaş

olmazdın..

Ama yine de aşk başka ,arkadaşlık başka.. Şu anki davranışları , araya aşk girince , siz flört edince daha farklı olacaktır.. Buna da kendini hazırla, olumlu da olabilir, olumsuz da (sana göre)...

valla cokta güzel olur neden olmasin ki? ama tabi dogru insani bulduysan... gerci bir erkegin arkadasligi farklidir es olunca tamamen farkli. fakat sen es olarakta uygun buluyorsan cokta süper olur. ama su problemde var. egerki arkadasin senin önceden beraber oldugun yani arkadaslik kurdugun erkekleri zamaninda biliyorsa evlenince belkide yüzüne vurabilir ve bu evliliginizi yipratir. ve üzüülürsün.bunu da göze al derim canim:1closedeyes:

olur hem de fıstık gibi olur...aşkın heyecanı bitebiliyor zamanla bence evlenirken en önemlisi dost olabilmek,konuşabilmek..benim kocam en yakın dostumdur aynı zamanda

sizin durum farklı olabilir neden olmasın.
Nişanlıyım dedin. Hala nişanlımısın peki.-tatlicadiarzu-

Eş; Annedir, Babadır, Kardeştir, Arkadaştır, Dosttur... " Herşey" dir...

Her ikinizinde hayatında kimse yoksa, yüreğiniz boşsa ;

ve "-Arkadaştan öte görmüyorum" düşüncesine hasıl değilseniz... Neden olmasın ??

Bal gibi de olur, hemde ne güzel olur kaydirigubbakcemile2

valla çok güzel oluyor :))) bizde arkadaştık farkında olmadan bir baktık sürekli birlikte geziyoruz konuşuyoruz dertleşiyoruz felan. sabah yalnız bırakmaz birlikte işe gideriz akşam iş çıkışı gezeyim desem yanımda durur eve gidene kadar ayrılmaz yanımdan. ikimizde hissediyorduk ama konduramıyorduk iyi anlaştığımız içindir felan. ben başkasıyla çıkmaya başlayınca garip davranmaya başladı sıkıştırdığım zamanda evlilik teklifiyle karşılaşmıştım. süper bir duyguydu sanki hep o sözleri beklemişim.
evlenecek olan kişilerin ilk önce birbirlerini anlamaları gerek. arkadaş olunca her yüzünü görüyor insan sahte davranmıyor sana buda insana güven veriyor. direk sevgilim olan birisiyle evlenseydim sürekli kuşkucu yaklaşırdım buda huzursuzluk yaratırdı diye düşünüyorum.

kocamla ıs ortamında tanıstık cok ıyı arkadas olduk
ıslerımız ayrılmasına ragmen ıyı bır arkadas olarak devam ettık
aradan 3 yıl gectı baktık kı her hafta sonumuz bırlıkte gecıyor o derece samımı olmusuz
sonra neler oluyor acaba dıye sorular sorarken evlenme teklıfıyle ılıskımız boyut degıstırdı
5 yıllık gecmısın ardından 3 yıllık evlılıgımı surduruyorum

onemlı olan arkadas, akraba, tanıdık, yabancı olması degıl
aynı dılı konusuyormusunuz sen ona bak

Arkadaştan çok güzel sevgili de olur eş de olur.. Biz de 2 sene boyunca birbirimizin en yakın arkadaşıydık.. Bu bize çok avantaj sağladı ilişkiye başladığımızda..

Canım sevgılım benım lıse arkadasım.
bız lısedeyken hıc ıı anlasamazdık hatta mezun oldugumuzda küs ayrılmıstık o derece
sonra yıllar gectı tam 4 sene sonra bırgun karsıma cıkardı Rabbım.oyle bı arkadas oldukki anlatamam.bırgun eskı arkadaslar beraberken bı arkadasım senden hoslanıyo galba deyınce eyvah dedım korktum dostlugumuz bıtecek dıye.kendımı cektım
o ara bızımkınede gün dogdu demıs kaybetmıyım pat dıye evlenme teklıf ettı:)
tabı ben şok..
hep korktugum seydı ya bırgun askımız bıterse onu tamamen kaybedecegımı dusunmek cunku eskı sevgılıden dost olmuyo yada oluyoda ben beceremıyorum..
once hayır dedım bız arkadasız dedım sonra bı bakımkı aşkım demeye baslamısım:)
bana aşkın gercek askın varlıgını ogrettı guven verdı.
senı çok ıı anlıyorum o gozle bakammam dıyosun ya bende suan onu lısede dusundugumde ayy dıyorum sankı o baska suan hayatımın askı olan adam baska gıbı.. ılıskımız boyut degıstırdı..
herseyı sevgılıye soyleyemem ben onu elestırecegım zaman dıyorumkı hadı sımdı sen benım lıse arkadasım ol ıstedıgımı soyluyorum sonra senı cok sevıyorum deyınce benım pis askım nekadaaarrr ayıııpp ınsan lıse arkadasına bunu dermı dıyo:)
umarım sızde cok mutlu olursunuz
çok uzatmısım konu askım olunca boyle oluyorum sorunun cvbı çokta guzel sevgılı olur eş olurmu onu bılmıyorum ıns.2 sene sonra verıcem bunun cvbını:)
ama sen o gune kadar dılerım bulmus olursun cvbını:)
NOT:huyunu suyunu bılıyosun ıste nedıye ellere yar etcen bak sonra cok ıcın yanar elını cabuk tut:)

valla süper oluyor canım benim eşimde arkadaşımdı biz birbirimize aşık olup çıkmaya başladığımızda iki buçuk yıldır tanışıyorduk şimdi de birbirimizle ilgili en ufak bir sorun yaşamıyoruz bi de şöyle düşün sen bu adamın huyunu suyunu biliyorsun zaten acaba evlenince değişirmi diye düşünmene gerek de yok

ayrıca evlilikte birbirine aşık olmaktan daha önemli birbirinin arkadaşı olabilmek çünkü zamanla aşk zaten sevgiye dönüşüyor o da en güzel arkadaşlıkla sağlanıyor bence ne güzel işte sen bu adamla arkadaş olduğun için iş sadece ne kadar aşıksın onu anlamaya kalıyor

bence hiçbir mahsuru yok bende başında arkadaştım insan karakterini huyunu suyunu bilince öğrenince daha sağlam adımlar atıyor bence madem ilginiz var neden olmasın

En yakın arkadaşımdı. Flört, nişanlılık ve evlilik derken toplam 18 yıldır beraberiz.
Ama hala en yakın arkadaşım o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…