Ayşe dışlanmamak için sizin anlattıklarınızı dedikoduya çevirip anlatmış ki dedikodu yaparak onlara yakınlaşmak istiyor gibi.Hepsi birbirinden beter , bir de bunlar öğretmen yani.Ben de öğretmenim , okullarda çok dedikodu oluyor maalesef.Ben ağaç moduna girerek bu işlere hiç girmiyorum , size de tavsiye ederim.İyi kötü hiçbir şey paylaşmayın bu insanlarla , günlük konuları paylaşırken bile dikkatli olun.
Bir kere öğretmenler odasında patlıcan lafı açıldı ben de patlıcanı yiyemediğimi , yedikten sonra midemin bulandığını söylemişim.(Söylemişim diyorum çünkü gerçekten hatırlamıyorum ne Zaman konuşulduğunu bunun , 1 yıl önce bile olabilir.) Neyse geçen okulda akşama ne pişirsem konusu açıldı öğlen arasında.Ben de dedim ki akşama karnıyarık yapıcam ( patlıcanı sadece karnıyarık şeklinde yiyebiliyorum bu arada , rahatsız etmiyor karnıyarık şeklinde yiyince) Daha sonra bir arkadaş şöyle demiş benim için : joey de patlıcanı yiyemiyorum diyordu , eşi mi istedi , bu da amma koca meraklısıymış , feminist feminist konuşurdu bekarken.
Nutkum tutuldu , şoke oldum.Böyle insanlar var düşünün.En basit sohbeti bile dedikoduya çevirebiliyorlar.Dikkatli olun.