- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
Ben net olurum herkesin yuzune soyliyemucem seyi arksindan soylemem neysem oÇoğu yerde konuşurlar arkandan bence bunu önce kabul ederek başla
Sonra bunu sana yetiştiren kişiye hiçbir şey anlatma hiçbir konuda
Yeni işe başlayan birinin eşi ilk gün mantosunu tutsa dedikodusunu yapar mıyım bilemedim de çok nazlı, Prenses modunda birisi olduğu yönünde bir ilk izlenimim olurdu
Var öle tipler.emin olki kendi eside tutsa mantosunu kasılır.zavalli işte.bak seninde şansına ilk gün görmüşsün gerçek yüzünü.onun yanında dikkatli ol.allah korusun nazarı bile degerEvet oyle yapicam sagolun fikirleriniz icin
En guzeli hayat bizim ucuncu sahislarin fikrine gerek yokAmaan bu da dedikodu mu ?? Seni tanımayan insanlar, hem bana kalırsa dedikodu boyutunda değilde hafif tebessümle bak bak eşi montunu tuttu tarzı konuşulmuşta olabilir. Benim kayınvalidem oturup kardeşine yeğenine filan benim ne dedikodularımı yapıyo ben yine bilmezden duymazdan geliyorum.İsteyen istediğini desin boşversene..
Ağzı olan konuşuyor isteAmaan bu da dedikodu mu ?? Seni tanımayan insanlar, hem bana kalırsa dedikodu boyutunda değilde hafif tebessümle bak bak eşi montunu tuttu tarzı konuşulmuşta olabilir. Benim kayınvalidem oturup kardeşine yeğenine filan benim ne dedikodularımı yapıyo ben yine bilmezden duymazdan geliyorum.İsteyen istediğini desin boşversene..
Evet bu kelimeyi soyledim ortayaAğzı olan konuşuyor iste
Dogru canim kem gozlu insanlardan Allah korusunVar öle tipler.emin olki kendi eside tutsa mantosunu kasılır.zavalli işte.bak seninde şansına ilk gün görmüşsün gerçek yüzünü.onun yanında dikkatli ol.allah korusun nazarı bile deger
Aferin söyleyen kişiyi memnun etmişsin bileEvet bu kelimeyi soyledim ortaya
Herkesin icinde soyledi bende cevap verdimAferin söyleyen kişiyi memnun etmişsin bile
En guzeli hayat bizim ucuncu sahislarin fikrine gerek yok
Kendileri soyledi boyledi diye 1 saate ne gorduler acabaSaçma bu yüzden niye dedikodu olsun ne var ki bunda bence dedikodu varsa başka bi hareketşniz yada tavrınızadır yada yoktur. Ayrıca tam okarak ne dediklerini de yazmamışsın
Çoğu yerde konuşurlar arkandan bence bunu önce kabul ederek başla
Sonra bunu sana yetiştiren kişiye hiçbir şey anlatma hiçbir konuda
Yeni işe başlayan birinin eşi ilk gün mantosunu tutsa dedikodusunu yapar mıyım bilemedim de çok nazlı, Prenses modunda birisi olduğu yönünde bir ilk izlenimim olurdu
İlk eşiniz mantonuzu mu tuttu?Ben yeni ise girdim ilk esimde yanimdaydi ordan cikarken matomu tuttu ertesi gun gittigimde arkadsin biri neler kunusuldu arkandan neler de di tedirgin oldum bende o ortamda nasil davranmaliyim
Yanlis yazmisim ilk gunİlk eşiniz mantonuzu mu tuttu?
Yeni esinizin yaninda mi nasil yani
Prenses mi ? Ne alakası var anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?