Arkamdan konusulmus

Amaan bu da dedikodu mu ?? Seni tanımayan insanlar, hem bana kalırsa dedikodu boyutunda değilde hafif tebessümle bak bak eşi montunu tuttu tarzı konuşulmuşta olabilir. Benim kayınvalidem oturup kardeşine yeğenine filan benim ne dedikodularımı yapıyo ben yine bilmezden duymazdan geliyorum.İsteyen istediğini desin boşversene..

Ben net olurum herkesin yuzune soyliyemucem seyi arksindan soylemem neysem o

Evet oyle yapicam sagolun fikirleriniz icin
Var öle tipler.emin olki kendi eside tutsa mantosunu kasılır.zavalli işte.bak seninde şansına ilk gün görmüşsün gerçek yüzünü.onun yanında dikkatli ol.allah korusun nazarı bile deger

En guzeli hayat bizim ucuncu sahislarin fikrine gerek yok

Ağzı olan konuşuyor iste

Var öle tipler.emin olki kendi eside tutsa mantosunu kasılır.zavalli işte.bak seninde şansına ilk gün görmüşsün gerçek yüzünü.onun yanında dikkatli ol.allah korusun nazarı bile deger
Dogru canim kem gozlu insanlardan Allah korusun

umursamaryın.
biraz zaman geçsin karşılıklı birbirinizi tanıyınca, bunları konuşup gülersiniz bile ama size bu lafları getiren bence yanlış yapıyor. onunla arkadaşlığınızı gözden geçirin.
size konuşulanı getiren onlara da götürür.

Saçma bu yüzden niye dedikodu olsun ne var ki bunda bence dedikodu varsa başka bi hareketşniz yada tavrınızadır yada yoktur. Ayrıca tam okarak ne dediklerini de yazmamışsın

Prenses mi ? Ne alakası var anlamadım ?

Prenses mi ? Ne alakası var anlamadım ?

Yani var ya burada da Prenses sendromunda olan o hissi uyandırıyor

Her işimi kendim yaparım imajı değil de eşime ihtiyacım var ben işlerimi kendim yapamam imajı yaratıyor

Bu tabii ki bence

Bir çok kişi ay ne centilmen kocası var gözünün içine bakıyor diye de düşünebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…