- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Esim ilk gun yazacaktim yanlis olduEşin mi eski eşin mi ?
Konuşsunlar ya. Zaten az Yüreği olsa yüzüne derdi.
Sagolun bencede oyle galiba
Kiskananlar catlasin :)Yeni girdigim bir ortamdaesimin cikista matomu giymeme yardim etti tuttu diye konusulmus ve ben bu ortama gene girmek zorundayim onlara nasil davrannaliyim arkandan neler neler soyledi diger arkadaslar diye soylendi tedirgin oldum
Yok aksine tahsiilli insanlarCahil insanlar mı? Ne konuşulabilir ki? Merak ettim.
Mda esimde oldugu kendi gelmedi yok eside yaninda geldi gibilerinden diye montsunu falanda tutuyo falanYok aksine tahsiilli insanlar
O konuda size katiliyorum,Cahillik tahsille çözülmüyor. Ne üni mezunu cahiller, ne ilk okul mezunu kültürlü insanlar tanıdım.
Anaaaaaa eşe bak eşe mantosunuda nasil tutuyor mu demişler :))
Böyle dedikodu dostlar başına yarabbim.Yeni girdigim bir ortamdaesimin cikista matomu giymeme yardim etti tuttu diye konusulmus ve ben bu ortama gene girmek zorundayim onlara nasil davrannaliyim arkandan neler neler soyledi diger arkadaslar diye soylendi tedirgin oldum
Insanlari ortamlari az cok biliyorumda ilkanda ilk gun ilginc geldiSanırım ilk iş deneyimi hayır hiç sosyal çevrede de rastlamadın mı yani bu tür insanlarla?
Sen dedikodu görmemişsin daha dur winter is coming...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?