Arkamdan neler neler demiş...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ah etmiyorum ama pişman olsun istiyorum:) İnşallah o yokmuş gibi davranabilirim:)

Aslan erkeğininde iyisi çok iyi kötüsü çok kötü oluyo be

Halbuki bunları diyenler "nefes alsın yeter modundalar" te allahım. Nefes alıyor kesin kezban....
Öyle valla. Hatta ortak arkadaşımıza ben ısrar ettim sonra ben kızdım ona niye bunları attı gerçekleri gördüm diye

İnşallah kalbim çabucak soğuyuverir ya
İnşallah teşekkür ederim yorumunuz için:)

Böyle isimler takmayı sevmem ama o kezban diyenlerin çoğu da mahmut,bilmem farkındalar mı.

Haklısınız valla:)

Spor yapmayı seviyorum pilatese haftada iki kez gidiyorum ama diyet 0 ne yazık ki:/ Önerileriniz için çok teşekkür ederim:)) içimi çok ferahlattınız:)

Ne yazık ki artık öyle. hele bir de bu çocuların biraz da parası varsa çok tehlikeli olabiliyorlar. kızlarda erkeğin tipinden kişiliğinden önce "arabasının markası" önemli oluyor:)

Haklısınız zayıflasam bayağı fikirlerim değişir gibi :) senin başından 12 kilo verdim şimdilik bi ara verdim devam edicem inşallah düzenli spor yapıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim öyleysem eğer ne mutlu benim için:) ama 10 sene sonra benim halim kalır mı orası malum...
hoppala hoppala olursun kasar o.....u derler.....
agir basli ev kizi olursun kezban derler.....
artik bunun bir ortasi kalmadimi ne....

ı ıh kalmadı

Gerçekten de erkekler takmış bir kezban lafına. kezban aşağı kezban yukarı :) Ama haklılar çünkü kendileri de brat pitt felan zaten

Canım sen takılma o hanzoya...Karşına ileride seni anlayacak birisi illaki çıkacaktır bazı arkadaşların dediği gibi deger verip daha çok po..sunu kaldırma şunun.

Canım bak,sorumlukluk duygun güzel,evini derleyip düzeltmen de güzel.Amaaaaa...
Hayatını temizlik yaparak geçirmen,sadece evde ne pişirsem diye düşünmen,ev işleri yüzünden arkadaşlarınla gezmeyi ertelemen iyi birşey değil.İnan bana annelerimizin dediği gibi erkekler iyi yemek pişiren evi temizleyen kız da beklemiyor evliliğinde artık.Bir fikri bir konuyu tartışan,beraber gülüp beraber ağlayan,gündemi konuşabildiği,birşeyleri paylaşabildiği insan arıyor.Temizlikte yaparsın yemekte ama hayat sadece onlar değil.20 li yaşlarda bir erkeği de yemekti temizlikti çok alakadar etmez.Sen de evden okula,ancak o çocuğu görür onu kafana takarsın.Gencecik yaşında derslerinden arta kalan zamanı sosyalleşmeye de ayır.Temizliğe haftada bir gününü ver.Sosyalleşmek arkadaşlarla gülüşüp şakalaşmak değildir.Kendini geliştireceğin zamanları yeğen bakıp cam silmekle harcama.Sinemaya tiyatroya git.Kitap oku.Dil eğitimini ilerlet.Yeteneğini geliştireceğin aktivitelerle ilgilen.Yaşıtlarınla zaman geçir.Ve herşeyden öenmlsi derslerine vakit ayır.

Erkekler genelde giyimine dikkat etmeyen,Kılını tüyünü almayan kızlara kezban diyolar..
Ev işi yapmakla kezbanlığın bi ilgisi yok annen rahatsız sonuçta bilip bilmeden konuşmuş işte salak.
Boşver bence üzülmene değmez ama ben olsam hırs yapardım onu kendime aşık ederdim bir şekilde.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim, hepiniz cok haklısınız bugün bir saat kadar önce kendim için cok uzucu bir olay yasadım... Arkadaşlarım bu gece bu şehirdeki populer bir gece klubune kutlama yapmak için gittiler. Benim hem izin almam çok zordu hem de misafir vardı herneyse. Orda benim çocukla karşılaşmışlar çok yakın bi kız arkadaşıma benide sormuş görüşüyomusunuz Gİz05'le diye . Bi garip oldum saatlerce ağladım odada, ne yediysem hep çıkardım sanki bir gecede zayıflayacakmış gibi çok tuhaftı. Ne kadar ayrı dünyaların insanlarıymışız meğer. Çocukta haklı bu yaşta sevgilisiyle dışarı bile çıkamayacak olmayı kim ister ki?? En azından bana değmez bu bunu biliyorum...

Salak mı ne...
Evlenince de iyi yemek yapsın, evi temiz olsun ister ama...

kesinlikle katılıyorum. hem 20 li yaştaki bir erkeğin aklı iki karış havada olur bu dönemlerinde,ciddi bir ilşkiyi kaldırması da zor olur sarfettiği sözlere de bakılırsa durum bunu gösteriyor

hakkatende o çocuk sana layık değil paşaya bak evlenirken öyle kız ister ama salla sen onu daha ne adamlar görcen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…