- Konu Sahibi nihancaccak
-
Cocugunuz olunca ve calismak zorunda olursaniz tekrar dusununBen bu konuda kesinlikle annenize katiliyorum..onlar sizin cocuklariniz ve annenize mi guvendiniz de yaptiniz...kadin iki cocuk daha bakacak gucte olsaydi size iki kardes daha yapardi...keyfiyetten bakmiyorsa bile onun bilecegi bir is...ben mesela annecime cocuk falan baktirmam..ūzūlūrum yorulur diye..
Annemi sikayet ettigimyok durumu anlattim oyle olsa daha kotu seyler yazardim.cocugu olmayanlar ve calismayanlar aten anlayamaz....cunku davulun sesi uzaktan kulaga hos gelir ayrica cocugu olupta calisan kisilrin dedgi gibi bakici en guzeli sanirim....ben bakici tutun diyenlere asla kizmiyorum hatta dogru uol bu ve bana cesaret verilsin istedim kendi icimde.....ama bunu soylemek var soylemek var....Ben sende haklı bir yön göremedim.ne cocuklarina bakmak zorunda ne de evlat kapridi cekmek zorunda.
Gerçekten ben senin gibi düşünen hatta bi de bunun üstüne annesinin dedikodusunu yapıp onu suçlayan insanları hiç anlamıyorum.
Keşke kendinizi ve Çocuklarınızı düşündüğünüz kadar annenizi de düşünseniz
Coook tesekkur ederimne denir inanın bilmiyorum. Allah size sizi kimseye muhtaç bırakmayacak kadar güç ve çocuklarınız ve eşinizle mutluluk huzur sağlık versin..
Aynen dediginiz gibi iyiki varlar....Bende tek basima buyuttum bebelerimi hala da buyutuyoruz kocamla. Kendi annem saglik problemleri var bakamadi esimin anasi da calisiyo hala isin arkasina siginip bakmadi olan bana oldu yani evet 20 li yaslarda eve 2-3 cocukla eve tikilmak hapiste gibi hissetmek tum yasamini onlara gore duzenlemek yillarca uykusuz kalmak hep bana zarar verdi inan stresten habire yedim sistim. Kan degerlerim bozuldu. Yinede iyiki varlar allah cocuklarimi saglikli huzurlu etsin yeter annelik boyle bisey iste kisaca kimseden medet umma
Herkes tirnagi varsa kendi basini kasimakla mesgul artik
3 çocuğum var ve çalışıyorum yani gayet bilerek yorum yaptım.çocuklarıma da bakıcı baktı ve hiç sorun yasamadim.anneme bir kez bile bakar misin demedim çünkü yıllarca bizi büyüten kadın artık sorumluluk alsın istemedim.bu saatten sonra onun görevi benim çocuklarıma bakmak değil gezmek hayatini yasamak.Annemi sikayet ettigimyok durumu anlattim oyle olsa daha kotu seyler yazardim.cocugu olmayanlar ve calismayanlar aten anlayamaz....cunku davulun sesi uzaktan kulaga hos gelir ayrica cocugu olupta calisan kisilrin dedgi gibi bakici en guzeli sanirim....ben bakici tutun diyenlere asla kizmiyorum hatta dogru uol bu ve bana cesaret verilsin istedim kendi icimde.....ama bunu soylemek var soylemek var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?