Arkası gelmez dertlerimin

Pamuklu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
188
156
53
30
İyi akşamlar kızlar lafı uzatmadan konuya gireyim belki önceki konularımdan bilenler vardır bi iş kurmuştum battı onların derdine telaşlanan annem istemediğim biriyle sırf öğretmen diye nişanladı şükür ki bi şeyler bahane oldu nişanlar atıldı derken tanıdıklar önümden arkamdan laf etmeye başladılar tüm bu stresleri kaldıramayıp hastalandım büyük ihtimal stres ama son 2-3 aydır mide bulantılarım kramplarım adet düzensizklerim büyük sıkıntı veriyo hastaneye gittim test sonucu bekliyorum bi yandan 3-4 gün önce teyzemler geldi yatıya kaldı gitti bu gün gene gelmek için aradılar bnm kramplarda baya beni zorluyo kızdım kendimce ama artık geleceklerini söylemişler anneme bari yatıya kalın diye ısrar etme midem gene kötü dedim gitme vakti gelince baktım annem yatıya kalın diye ısrar ediyo kalmadılar ama onlar gidince bak hastayım neden beni düşünmüyon anne diye söylendim çok da duygusalım hemen gözler dolar zaten sen istemiyosun bnle kalmak falan dedim ve anne delisi bi insanım bu son olaylardan sonra içimde büyük başluk oluştu 26 yaşındayım ama 4-5 yaşında annesinden kötek yemiş çocuk gibi hissediyorum nasıl düşünmem ne yapmam gerek bilmiyorum şu aralar sağlık sorunları bunlar aşırı yıprandım sizce olaylara fazla tepki mi veriyorum yoksa hissettiklerim doğru mu bu durumda nasıl davranmalıyım uzun oldu kusuruma bakmayın çok dolmuşum

Hastayım diyip odana çekil niye bukadar stres yaptın..hormonlar adet döneminde coşuyor ondan olabilir fazla düşünüyorsun bi süre kabuğuna çekil yada tam tersi arkadaş ortamına takıl iyi gelir

Yatıya neden geliyorlar tehlikeli hele şu zaman da korkmuyor musunuz.
Birde çok ısrarcılarsa kendi odana çekil lendine vakit ayır sen taviz vermedin mi kimse birşey diyemez.
Benim teyzem de eve gelince hoşgeldin beşgeldin der, kendi işlerime bakarım gerisine karışmam

Hastayım diyip odana çekil niye bukadar stres yaptın..hormonlar adet döneminde coşuyor ondan olabilir fazla düşünüyorsun bi süre kabuğuna çekil yada tam tersi arkadaş ortamına takıl iyi gelir
Arkadaşlarda odana çekil demişler en mantıklısı lakin ayıp vs diye daha çok büyüyo konu bizim evde bi misafirlerimi bile getirtmeyeceksine geliyo iş benzer yollar denemişliğim var arkadaş ortamını bn de düşünüyorum şu korona bitsin biraz yorumunuz için teşekkürler

Yatıya neden geliyorlar tehlikeli hele şu zaman da korkmuyor musunuz.
Birde çok ısrarcılarsa kendi odana çekil lendine vakit ayır sen taviz vermedin mi kimse birşey diyemez.
Benim teyzem de eve gelince hoşgeldin beşgeldin der, kendi işlerime bakarım gerisine karışmam
Benim gibi düşünen birini görmek güzel ben de siz gibi düşünüyorum böyle bi zamanda yatıya kal diye ısrar niye bi de bn hastayım kıvranıyorum

Hatta aklıma gelmişken şöyle bi şey ekliyim odamda uyurken misafir geldi diye uyandırılıp kahve pişirmişliğim var

Annem beni nişanladı yazmışsınız bence kahve pişirmeye gelene kadar çok şey var.

26 yaşındasınız alinganligi bırakıp birey olmaya başlamanız gerekiyor bence. Başarısız olmuş olabilirsiniz her gun onlarca kişi oluyor ama nazlanarak hiçbir yere de varilmiyor. Artık maalesef 4 5 yaşındaki çocuklar degiliz

Misafir geldiyse çıkarsınız karşılarına hoşgeldiniz kusura bakmayın rahatsızım o yuzden odama geçip dinleyeyim dersiniz olur biter

Zamane genç kızlar acaip asosyal gelen misafire hoş geldin yok, kahve pişirme yok sürekli insandan kaçıyorlar doğru düzgün açıklama yapamadan hep bu iletişim sorunu
Cep telefon bağımlılığından sanırım, sende kendini ne annene nede misafirlere açıklayamamışsın bu evlendikten sonrasına iletişim özürlü olma yolunda devam eder gibi

Annem beni nişanladı yazmışsınız bence kahve pişirmeye gelene kadar çok şey var.

26 yaşındasınız alinganligi bırakıp birey olmaya başlamanız gerekiyor bence. Başarısız olmuş olabilirsiniz her gun onlarca kişi oluyor ama nazlanarak hiçbir yere de varilmiyor. Artık maalesef 4 5 yaşındaki çocuklar degiliz

Misafir geldiyse çıkarsınız karşılarına hoşgeldiniz kusura bakmayın rahatsızım o yuzden odama geçip dinleyeyim dersiniz olur biter
Son 1-2 aydır rahatsızım ve belirttiğim gibi sık sık geliyolar her geldiklerinde aynı şeyi söylemek ne kadar mantıklı kaldı ki şu hastalık zamanı bunların bitmeyen misafirlikleri ve yatıya kalmaları ne kadar mantıklı nazlandım evet ama anneme de nazım geçsin istiyorum he bağırarak da söyleyebilirim söyle diyosanız ayrı dava ama sanırım bn vicdanen o şekilde rahat edemem
İyi bi noktaya değinmişsiniz ayrıca evet istemeyerek nişanlandırıldım bunu da özellikle yazdım ki böyle durumlarda aileye nasıl davranılması gerek ya da aile ne derece kusurlu bilinsin diye

Zamane genç kızlar acaip asosyal gelen misafire hoş geldin yok, kahve pişirme yok sürekli insandan kaçıyorlar doğru düzgün açıklama yapamadan hep bu iletişim sorunu
Cep telefon bağımlılığından sanırım, sende kendini ne annene nede misafirlere açıklayamamışsın bu evlendikten sonrasına iletişim özürlü olma yolunda devam eder gibi
Zamane kızları ilginç gelen yorumlar daha ilginç odam gidip yatsam asosyallikten bahsetseniz tamam dicem fakat bn saygısızlık olmasın diye kalmayı tercih ettim kendinizi ifade edememişsiniz demişsiniz son 1-2 aydır bitmeyen sancım var ve sürekli misafirliğe gidip gelme var hadi birinde hastayım dedim ikincisinde de hastayım desem ve misafir olsanız siz ne düşünürsünüz

Zamane kızları ilginç gelen yorumlar daha ilginç odam gidip yatsam asosyallikten bahsetseniz tamam dicem fakat bn saygısızlık olmasın diye kalmayı tercih ettim kendinizi ifade edememişsiniz demişsiniz son 1-2 aydır bitmeyen sancım var ve sürekli misafirliğe gidip gelme var hadi birinde hastayım dedim ikincisinde de hastayım desem ve misafir olsanız siz ne düşünürsünüz
Kendini anlattıysan dert etmezdim,

Demek ki hastalığı geçmemiş diye düşünülür ne düşünülecek başka? Başka düşünceler o kişilerin sorunu sizin degil

Back
X