İyi akşamlar kızlar lafı uzatmadan konuya gireyim belki önceki konularımdan bilenler vardır bi iş kurmuştum battı onların derdine telaşlanan annem istemediğim biriyle sırf öğretmen diye nişanladı şükür ki bi şeyler bahane oldu nişanlar atıldı derken tanıdıklar önümden arkamdan laf etmeye başladılar tüm bu stresleri kaldıramayıp hastalandım büyük ihtimal stres ama son 2-3 aydır mide bulantılarım kramplarım adet düzensizklerim büyük sıkıntı veriyo hastaneye gittim test sonucu bekliyorum bi yandan 3-4 gün önce teyzemler geldi yatıya kaldı gitti bu gün gene gelmek için aradılar bnm kramplarda baya beni zorluyo kızdım kendimce ama artık geleceklerini söylemişler anneme bari yatıya kalın diye ısrar etme midem gene kötü dedim gitme vakti gelince baktım annem yatıya kalın diye ısrar ediyo kalmadılar ama onlar gidince bak hastayım neden beni düşünmüyon anne diye söylendim çok da duygusalım hemen gözler dolar zaten sen istemiyosun bnle kalmak falan dedim ve anne delisi bi insanım bu son olaylardan sonra içimde büyük başluk oluştu 26 yaşındayım ama 4-5 yaşında annesinden kötek yemiş çocuk gibi hissediyorum nasıl düşünmem ne yapmam gerek bilmiyorum şu aralar sağlık sorunları bunlar aşırı yıprandım sizce olaylara fazla tepki mi veriyorum yoksa hissettiklerim doğru mu bu durumda nasıl davranmalıyım uzun oldu kusuruma bakmayın çok dolmuşum