armine de anlaşırız kızlar beğenin yeter ,collezzion siyah mont 15 tl kızlar

kızlar armine kaşe mont etiketi üzerinde 370 tl ama ben giymedim biraz beklemekten kirlendi kuru temizleme ister dışı bu yüzden 125 e veriyorum

yeşil kaşe 20 tl, tabu renk defacto deri ceket defolu olarak yarı fiyatına almıştım 25 tl defosu arkasında uzun dikiş ama hiç belli olmuyor kendi dikişlerinden biri gibi çekip koydum zaten, sarı mont defacto onun da sırtında dikiş var o da 25 tl fotosunu koydum belli olmuyor giyinince, siyah collezzion mont 20 tl

merhaba. bedeni ve fiyatı nedir?

Eklentiler

• altAsEk7KEAnIGarQBut5PSimm5HDxWRoqS6Bwdc_-s_KAd.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 111
ben s-m bedenim büyük mü olur acaba? ve kemeri var mı gördüğüm kadarıyla kemer yeri var :)
evet canım kemer yeri var ama ben sevmediğim için kullanmadım o yüzden yok bende s beden arkadaşa giydirdim fotoyu yükledim şimdi :)

güzel duruyor canım ancak kemer uydurmak çok önemli aynı o şekilde derimsi kemer bulmak problem :)
öyle canım ama dediğim gibi ben kemersiz kullandım sevmediğim için zaten kapandığım için bana kısa geldiğinden satıyorum yoksa çok seviyordum neyse artık kısmet diyelim :)

öyle canım ama dediğim gibi ben kemersiz kullandım sevmediğim için zaten kapandığım için bana kısa geldiğinden satıyorum yoksa çok seviyordum neyse artık kısmet diyelim :)
biraz düşüneyim dönüş yaparım artık canım hayırlı satışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…