Çok haklısınız, herşey güzel çok şükür. Ama korkuyorum hata yapmaktanBazı şeyleri oluruna bırakın. İnsan düşündükçe kendine çekiyor negatif şeyleri. Aşılmayacak bir şey yok, kafanıza taktıkça büyür meseleler.
Evet, bende kendimden sogutmaktan korkuyorum. Daha sakin olmalıyımAma daha çok yeni herşey...2 ay tanıma için çok kısa süre bi ömür yetmez derler
Hemen kapılmayın... bunaltmayın kaçar
Bunu farketmiş olmanızda bir adımdırEvet, bende kendimden sogutmaktan korkuyorum. Daha sakin olmalıyım
Kıskançlığı kontrol altına alabilirim sanırım, o da dikkat edeceğim ama huyum bu kendimi çok odakliyorum ise diyor.Kıskançlık huyu hep devam edecekse evet problem olur ilerde,birde ilk baştan herşeyi tüketmemek,çok sahiplenmemek,işi çok ciddiye bindirmemek,biraz karşı tarafı rahat bırakıp ona bırakmak lazım bazı şeyleri.Bu sorunlar büyür büyür büyür sonu yine ayrılık olabilir.
Mesela yogun derken çok zor bir işi varsa,yemek yerken veya bir çay molası falan verdiğinde aramıyorsa mesaj atmıyorsa bu konuda da haklısın.
Yapmam gereken...Akışına bıraksan. .
Öyle çok haklısınız farkındayımOlursa olur
Olmazsa hayırlısı
Öyle çok haklısınız farkındayım
Farkindaligimi artirdiniz inanın...Bu kez baştan beri bilinçli ve kontrollü davranın. Fakat bu bilinç ve kontrolü aşırılıklarınız konusunda söylüyorum. Eski ilişkinizden hatalarınızı biliyorsunuz artık. Zayıf noktalarınız belli: Kaybetme korkusu ve ilgisiz kalmak.
Kaybetme korkunuzu bir kenara bırakın ve ilgi konusunda hassas olduğunuzu anlatın. Tutarlı davranın, gereksiz kıskançlıklardan kaçının. Siz ne kadar tutarlı ve açık olursanız o kadar saygı duyacaktır. Nasıl alışılırsa öyle gidiyor çünkü. Hayatınızın merkezine koymayın, normal hayat akışınıza devam edin.
Aman Can'ım sakın kaptırma,üstüne de düşme.Her zaman kaçan ol.Erkekler bundan anlar.Kıskançlığı kontrol altına alabilirim sanırım, o da dikkat edeceğim ama huyum bu kendimi çok odakliyorum ise diyor.
Mantıklı düşününce asilamayacak şeyler değil. Çünkü geri kalan herşey güzel gidiyor. Tabi çok yeni herşey.
Bende biraz fazla kaptiriyorum kendimi, çabuk baglaniyorum. Onu kendimden sogutmaktan korkuyorum. Halbuki baştaki gibi rahat olabilsem
Bana kalirsa cok cok buyuk bir sey degil ama sosyal medyada aktif gezip yazmiyorsa orasi sikinti bana kalirsa yani bir napiyosun bile yeterli gun icindeHerkese merhaba,
Iki aylık bir ilişkim var. Henüz çok yeni ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz. Buraya kadar herşey güzel.
Sorum şu, önceki iliskimde başta çok güzel başladı, zamanla sorunlar baş gösterdi, karşımdaki bambaşka biri oldu ve bitti. Evet bu başka biri evet bu baska bir ilişki ama korkuyorum bir yandan.
Yeni yeni bir iki problem çıkıyor hemen tasalaniyorum bu da mi bitecek diye. Mesela o benim kıskançlık yapmamdan sikayetçiymis, işi gereği sosyal bir insan bu ilerde sorun olur mu diye düşünüyorum diyor. Bende onun işi yoğun olunca beni aramayip sormamasindan şikayetçiyim. Başka bir problemimiz yok.
Bunlar asilabilecek şeyler mi diye düşünüyorum, mantıklı hareket etmek istiyorum bu kez. Ama işin içinden çıkamıyorum.
Yorumlara ihtiyacım var sanırım.
Farkindaligimi artirdiniz inanın...
Geç kalmadım değil mi? Henuz başındayız şu saatten sonra bu şekilde davranmaliyim sanırım... çok tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?