- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
Sen de Film izle Kitap oku oyalan biseylerle dusunmemek icin ben paranoyak olmustum simdi duzeliyorum daha uc sene gecti hatta daha iki gun once kafamiz uyusmuyor mu acaba bilmem ne diyip pismanlik duydum inisli cikislidir Kadin ya. Tutarli olmak lazim bana kalirsaHerkese merhaba,
Iki aylık bir ilişkim var. Henüz çok yeni ama sanki yıllardır tanışıyor gibiyiz. Buraya kadar herşey güzel.
Sorum şu, önceki iliskimde başta çok güzel başladı, zamanla sorunlar baş gösterdi, karşımdaki bambaşka biri oldu ve bitti. Evet bu başka biri evet bu baska bir ilişki ama korkuyorum bir yandan.
Yeni yeni bir iki problem çıkıyor hemen tasalaniyorum bu da mi bitecek diye. Mesela o benim kıskançlık yapmamdan sikayetçiymis, işi gereği sosyal bir insan bu ilerde sorun olur mu diye düşünüyorum diyor. Bende onun işi yoğun olunca beni aramayip sormamasindan şikayetçiyim. Başka bir problemimiz yok.
Bunlar asilabilecek şeyler mi diye düşünüyorum, mantıklı hareket etmek istiyorum bu kez. Ama işin içinden çıkamıyorum.
Yorumlara ihtiyacım var sanırım.
Aman Can'ım sakın kaptırma,üstüne de düşme.Her zaman kaçan ol.Erkekler bundan anlar.
Aşılamayacak bir durum yok ama bu basit sebepler ilk baştan gözleri korkutmasın.
Benim eşim 5 yıldır hep ilk o arar ilk o mesaj atar.Bir günde aklıma gelmedi ben arayım veya mesaj atayım diye çok haklıydı ama alıştırmış sanırım beni,sen arıyorsan alıştırmış olabilirsin.Eşim beni aramayınca anında ben arıyorum kaçan kovalanıyor yani:)O dengeyi sağlam kur şimdiden.[/QU
Yok sosyal medyaya falan girmiyor gerçekten yoğun. Ama bende en azından bir mesaj bekliyorumBana kalirsa cok cok buyuk bir sey degil ama sosyal medyada aktif gezip yazmiyorsa orasi sikinti bana kalirsa yani bir napiyosun bile yeterli gun icinde
Somutlastiracak olursak, kendi hayatıma bakayım. Her zaman once yazmamaya çalışayım. Ondan bekliyeyim birşeyleri önce. Ve huzurlu tutarlı davranayim. Doğru mudur :)Hayır geç kalmış değilsiniz, gayet iyi bir noktadasınız bence. Yapmanız gereken tek bir şey var; kendinize güvenmek. O kişiyle tamamen bütünleşip ilişkide kaybolmamaya çalışın. Bireyselliğinizi koruyun, bu sizin için gerekli. Çünkü yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çabuk bi şekilde bağımlılık geliştiriyorsunuz ilişkilerinizde. Bağımlılık sağlıklı bi tavır değil, sadece birbirinizin hayatlarına dahil olmaya çalışın bu kadar.
Somutlastiracak olursak, kendi hayatıma bakayım. Her zaman once yazmamaya çalışayım. Ondan bekliyeyim birşeyleri önce. Ve huzurlu tutarlı davranayim. Doğru mudur :)
Çok tesekkur ederimm :)Kesinlikle öyle ama bunları kendinizi kasarak ve strese sokarak yapmayın. Yani kısacası tek mutluluk kaynağınız onun göstereceği ilgi olmasın. Başka başka şeylerden de mutlu olun ki ona çok fazla sarmayın:)
Aslında beklediğim sadece bir haber, is çıkışı canım işim uzadı demesini bekliyorum mesela. Ama demiyor. O is tamamen bitince yazıyor.işi yoğun olup da sizi aramayınca trip atmayın bi zahmet.
Yaziklar olsun, nasıl yapar bunu size??? Oysaki işde neymiş, biraksin isi gucu yüce sahibesine odaklanip sadece onu mutlu etmeye hayatini adamasi lazim. ilgi ilgi ilgi, hayat felsefesi bu olmali !onun işi yoğun olunca beni aramayip sormamasindan şikayetçiyim
Aslında beklediğim sadece bir haber, is çıkışı canım işim uzadı demesini bekliyorum mesela. Ama demiyor. O is tamamen bitince yazıyor.
Siz iyi misiniz?Yaziklar olsun, nasıl yapar bunu size??? Oysaki işde neymiş, biraksin isi gucu yüce sahibesine odaklanip sadece onu mutlu etmeye hayatini adamasi lazim. ilgi ilgi ilgi, hayat felsefesi bu olmali !
Hemen boşanın !
Önceki iliskimde böyle değildi.Ben de hep merak ederim bu kadar kısa zamanda insanlar ne zaman birbirini sevip kıskanabiliyor diye , Sahi nasıl oluyor
Evli olmadigizi biliyorum, hani forumda esim bana yan bakti desen bosan hemen diyip kucuk bir olayi trajediye donusturecek karakterler varya ona istinaden yazdim bunu, zira sizinkide bu hesap, adamin sadece 4 gun is dolaysiyla ilgisiz oldu diye hemen karalar baglamissiniz. Siz arayin sorun ve bu agriniza gitmesin. Cunku sizi sevdiginden eminseniz zaten elinde olsa arayacagini soracagini bilmeniz lazim.Siz iyi misiniz?
Evli değiliz. Bahsettiğim olayı da ne kadar biliyorsunuz da böyle kiniyorsunuz!? 4 gün boyunca is çıkışı ek mesai yapıyor diye hiç yazmadı bana, aramadı. Ben yaziyorsam cevap verdi. Bende haliyle üzüldüm keşke bir haber verseydin diye.
Hos size açıklama yapmak zorunda değilim. Yazmayın olsun bitsin böyle yazacaksaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?