- 11 Ağustos 2017
- 141
- 62
- 13
- Konu Sahibi Simerenyaas
-
İban istediğinde verecektin ödeseydi. Birdaha ihtiyacım var diye iste, göndersin. Onu gönderirken de "ya zahmet olmazsa trençkotu da bi kargoya verir misin akşam havalar serin oluyor giymeye bişeyim yok yeni de almak istemiyorum" de ve "gönderdin mi canım" diye sor sık sık
Arkadaşınız sorumsuz geldi bana. Anladığı dil de bu bence kibarca bıktırana kadar istemek.
İşte bidaha para istedi mi asla verme. Ben borcunu geri ödemediğini bildiğim gördüğüm kişilere asla borç vermem babamın oğlu değil yaGerçekten çok sinir bozucu ya el veriyosun kolun da gidiyor
Bana epey arsız gibi geldi. O utanana kadar isteyin paranızı da, trenckotunuzu da. Böyleleri utandırılmaktan hoslanıyor sanırım.
Ve nasıl kanki kalabiliyorsunuz hala ,bayagi bayağı kullanıyor sizi kanki
İşte bidaha para istedi mi asla verme. Ben borcunu geri ödemediğini bildiğim gördüğüm kişilere asla borç vermem babamın oğlu değil ya
Ya aslında öyle bir tip diye düşünüyordum ama niye bu kadar yavaştan alıyor anlamıyorum 3 ay geçti sonuçta
Arkadaşlar arasında para muhabbeti olmaz ama karşılıklıdır bu iş hep bir taraf verici ise diğer taraf kullanılıyor demektir
Arkadaşlar arasında para muhabbeti olmaz ama karşılıklıdır bu iş hep bir taraf verici ise diğer taraf kullanılıyor demektir
İban verdicektin hiç bir şey yazmadan vereyim demiş işte kıztrenç kotuda ne utanıyorsun sık sık söyle belki senin kadar umursamıyor sen yazmayımca veya gerçekten unutuyor herkes bir drğil senin hergün aklında olan onun olmayabilir
Yok gerçekten bende para muhabbeti yapmak istemem öyle görünmek de istemem ustelemedim bile ama çok sinir bozucu geldi yok su kadar param kaldı hepsini gönderiyorum kusura bakma üstünü de elime geçince gönderirim diyor isteyince. Hiç parası olmadığını bile bile tamam gönder demek de ayıp geldi
+1İban istediğinde verecektin ödeseydi. Birdaha ihtiyacım var diye iste, göndersin. Onu gönderirken de "ya zahmet olmazsa trençkotu da bi kargoya verir misin akşam havalar serin oluyor giymeye bişeyim yok yeni de almak istemiyorum" de ve "gönderdin mi canım" diye sor sık sık
Arkadaşınız sorumsuz geldi bana. Anladığı dil de bu bence kibarca bıktırana kadar istemek.
Başka şehirde. Ya aramız iyi olmasa dediğiniz gibi yapardım belki ama şimdi ayıp olmaz mi direkt öyle gerçi onun yaptığı daha ayıp.ya bence ibanını gönder durumum çok sıkışık varsa bekliyorum de. sen gidip alamıyor musun montunu çok mu uzak?
Başka şehirde. Ya aramız iyi olmasa dediğiniz gibi yapardım belki ama şimdi ayıp olmaz mi direkt öyle gerçi onun yaptığı daha ayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?