Art niyet aramalimiyim

gokce33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
1.648
1.121
133
35
Hayırlı günler kızlar şimdi canımı sıkan bi durum var bebegim var 8 aylik ve bu dönem göreve başladım sabah 8 ile 12 arası dersim oluyor ve o boşlukta bebeğe k.valide bakıyor bebegim geç yatar geç kalkar 10 gibi güne başlar ve çıkmadan emziririm buraya kadar sorun yok ancak sabahları k.valide eve geldiğinde ogluyla birlikte kahvaltı yapar bulmadıklarını makineye koyar ancak tezgah üstünde aksamdan 1 tane bardak kalsa onu alıp makineye koymaz mama sandalyesi altında bebegin oyuncağı düşse yerden alıp kaldırmaz bebegin emziği yere düşse onu asla kaldırmaz ama bebegin mama bulaşigini makineye yerleştirir mesela salonda bardak vardi masa üstünde önünden geçiyor ve asla onu alayım da mutfağa gotureyim demiyor salonda yere bebegin penceresi düşüyor onu bile almiyor Allah askina oyuncakları yerden alıp kaldırmak çok mu zor ya da akşamdan kalan 2 bardağı makineye koymak çok mu zor yere düşen pencereyi almak çok mu zor bu neyin kafası anlamadim ben yani ondan asla etrafı derle topla modunda değilim ama bu durum da gözümden kaçmadı insan ogluyla yaptığı kahvaltının bulasıklarını makineye dizerken tezgah üstündeki 2 bardağın hesabını niye yapar anlamıyorum söylesem ne diycem Allah askina yaaa bi akıl verin kendi annem bosver ses etme naparsa yapsın diyor ama ben bu isin içinde gıcıklık ariyorum

Abartıyorsunuz bence sizin gibi birine yaranmak cok zordur herhalde,kendi yediğini kaldırıyor işte,istersen dört saatte cam silip halı koltuk da kaldırsın,yuh.

Valla ben sizde artniyet gördüm kusura bakmayin. ..heM hergün gelsin ayağını bağlasın hem de yapmadiklari göze Batsın ...enteresan doğrusu takildiginiz nokta çok

Evlenene kadar ben de öyleydim, annemle çok kavga etmişizdir gözün kör mü, kendi tabağını koyarken neden diğerlerini de koymuyorsun diye. Nasılsa toplanıyor bir şekilde, dağınıklıktan da rahatsız olmam, bırakırım yani. Yeni yeni alışıyorum hatta. Bence çok da takılmayın. Oyuncak bu, şimdi alsa, 5 dkkaya geri fırlatacak zaten çocuk

AYIP etmiş,ama iş yapmasını da beklemeyin en azından yavrunuza bakıyor öyle düşünün.
Yediklerini kaldırıyormuş boşverin hiç ses etmeyin.Ya kaldırmasaydı çok var böyle insanlardan.

Evet gerçekten bulaşıkları makineye dizerken o iki bardağı da koyabilir ama ya kendi yediklerini de bıraksaydı? Öyle düşünün siz, zaten eve erken geliyormuşsunuz evi toparlamasını beklemeyin en iyisi ondan. Hiç değilse gözünüz arkada kalmadan bebeğinize bakılıyor. Belki size mesj vermek istiyor akşamdan bulaşık bırakılmaz yatmadan makineye diziver diye

Çocuğunuza layığıyla bakması bile büyük bir lütuf.Beklentiye girmeyin.

neden gıcıklık arıyorsun, çocuğuna bakıyor sana yardımcı oluyor yediğini içtiğini kaldırıyor. sen de kendi dağınıklığını toplayıver ne olacak... annenle de bu konuları paylaşma derim. çocuk için tehlike yaratacak bir durum oluyorsa bunu tabi kv ile paylaşmalısın

biraz abartiyorsunuz sanki . kv ne guzel bebege bakiyor kendi bulasiklarini kaldiriyor daha ne yapsin kadincagiz .

yapmak zorunda değil ki. o eve sonucta evı derlemeye düzenlemeye gelmıyor . torununa bakmaya gelıyor kı mecbur da değil. ben olsam bende toplamam . kendı yedığını kaldırıyormus ıste. çok memnun değilsenız bakıcı bulun.

Akşamdan bulaşık kalıyorsa sabah siz neden koymuyorsunuz ki. Öyle bir mecburiyeti yok. Annem bende kalırken ben erken kalkıp işe gitmeden önce evi süpürüp topluyordum, kadin temizlik hastası diye. Bizde bakacağı çocuk da yok üstelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…