Art niyet aramalimiyim

Yapmak zorunda mı peki?
Size hizmet için mi geldi ?Talebiniz neyse onu yapıyor.
Bebeğinize bakıyorsa yatın kalkın şükredin.

Bunları lütfedip yapmıyorsunuz, zaten yapmanız gerekiyor. Çocuğunuzun yediği/içtiği sizin gözetiminizde olmalı.

Kayınvalideniz de 2 fincanı kaldırsa yarın iki de tabak olur diye düşünüyor.
Nasıl biz birşey olduğunda mesafeyi korumak ve yüz göz olmamak adına çok karışmadan sadece asgariyi yapıyoruz, kayınvalideniz de onu yapıyor.
Ve bence de kadına yok yere bilenmeyin.
Akşamdan iki fincanı siz kaldırın o kadar rahatsızsanız

Eleştirileriniz çok ama çok zalimce çünkü cevaplar düşünmediğim yerlere çekildi ben ne diycem bilemiyorum cevap yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

Art niyet olduğunu düşünmüyorum hatta yaptıkları evinize düzeninize karışmadığını Düşündürdü bana.Neden sizin evinizdeki bulaşıkları falan toplasın ben olsam aksine evi falan toparlamasını istemezdim çocuğunuma baksın yeter derdim.Yabancı bir bakıcıya emanet etmekten daha iyidir.

Tabiki art niyet aramayın. Belki de sizin rahatsız olabileceğinizi düşünerek sizin bıraktığınız şeylere dokunmak istemiyordur. Evinizi temiz kullanıyor, kendi dağınıklıklarını topluyor, artı çocuğunuzla ilgileniyor. Tüm bunlara teşekkür edin. Vesveseleri atın kafanızdan

Ben sadece merak etmiştim ama kızlar resmen topa tuttu beni soktayim su an

Ahhh k8zlar ahhh ben ne diycem bilemiyorum gerçekten yanlış anlaşıldım

ama siz en başta anlatsanız kakalı bez fln diye yanlış anlaşılmazsınız ki şuanda da yanlış anlaşıldığınızı düşünmüyorum

ağzımdan aldınız

Ben sadece merak etmiştim ama kızlar resmen topa tuttu beni soktayim su an
Yok yok canım o nasıl söz, topa tutmak değil ki. Ben stres yapma, ona takılıp kalma, bir sorun olmadığını düşünüyorum anlamında öyle dedim. Yani kendini bu konuda kötü hissedeceğin bir durum olmadığını anlatmaya çalıştım

ben bebeğimi kaynanama bırakıyorum işe gitmeden önce, ne o benim evimi görüyor ne ben strese giriyorum, bazen don sütyen ortalarda bırakıp çıkıyorum geç kalınca

az ye de kendine bardağını kaldıracak bir hizmetçi tut derler adama aman!

Çok ama çok sagol arkadaşım ama buradaki zalimce eleştirileri okuyunca kendimden nefret ettim bi an ben baymışım diye

Kendince bir sınır çizmiş. Bence çok da mantıklı davranmış. Ben de şahsen öyle yapıyorum. Birlikte yediğimi içtiğimi toplarım, yıkarım, kaldırırım ama fazlasına karışmam. Kimse beklenti içine girmesin.

Bunun farkındayım ve ben zaten bakıcı tutmak istedim ama kendileri istemediler
Ne güzel size destek oluyorlar.İnsan evladını her bakıcıya da emanet edemez.
Sizi düşünüyorlar ama siz hala açık arıyorsunuz.

Esimin annesi ilk geldigi zamanlar hic mutfagima girmezdi. "Kizim düzenini karistirmiyim" derdi. Bende "olur mu öyle istedigin gibi kullanabilirsin" dedim. Belli bir zaman sonra mutfagimda yemek yapti felan. Böyle konularda cekinir,cünkü kendisinin evi cok düzenli ve baskalarinin karistirmasini sevmez. Bide bende tepki gösterebilirim diye cekindi.Böyle seyler icin kavga eden gelin ve kv var yani. Yani illaha size giciklik olsun diye yapmiyordur. Bence üstüne gitmeyin. Cocugunuza iyi bakiyorsa ne güzel. Gerisine fazla takilmayin

Size objektif olacagim.
Sunu goz ardi etmissiniz kayinvalideniz bebeginize bakmak zorunda degil. O saatlerde sizde bulunmak zorunda mi,kendi hayati da var degil mi ?
Ozelestiri yapabilirseniz, kendi bakis acinizda bir takim eksiklikler olabilecegini gorebilirsiniz. Insanlar size hak da vermeyebilir zira ben sadece konunuzu okuyup size hak veremedim.
Sizin anlattiginiz eksiklikler kayinvalidenizin cocugunuza bakmasinin yaninda goz ardi edilebilecek durumlar. 2 tabakmis,2 oyuncakmis bosverin gecin.
Bakin haberlerde neler duyuyoruz? Kresteki kucuck yavrulara eziyet mi dersiniz bakicilarin pisligi mi. Evladiniz onunla guvendeyken varsin 3 5 bardak mutfakta, oyuncaklarda yerde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…