- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuga bakmasi en buyuk is zaten kadincagiz yine de yaranamiyor.bence baktigina sukredinHayırlı günler kızlar şimdi canımı sıkan bi durum var bebegim var 8 aylik ve bu dönem göreve başladım sabah 8 ile 12 arası dersim oluyor ve o boşlukta bebeğe k.valide bakıyor bebegim geç yatar geç kalkar 10 gibi güne başlar ve çıkmadan emziririm buraya kadar sorun yok ancak sabahları k.valide eve geldiğinde ogluyla birlikte kahvaltı yapar bulmadıklarını makineye koyar ancak tezgah üstünde aksamdan 1 tane bardak kalsa onu alıp makineye koymaz mama sandalyesi altında bebegin oyuncağı düşse yerden alıp kaldırmaz bebegin emziği yere düşse onu asla kaldırmaz ama bebegin mama bulaşigini makineye yerleştirir mesela salonda bardak vardi masa üstünde önünden geçiyor ve asla onu alayım da mutfağa gotureyim demiyor salonda yere bebegin penceresi düşüyor onu bile almiyor Allah askina oyuncakları yerden alıp kaldırmak çok mu zor ya da akşamdan kalan 2 bardağı makineye koymak çok mu zor yere düşen pencereyi almak çok mu zor bu neyin kafası anlamadim ben yani ondan asla etrafı derle topla modunda değilim ama bu durum da gözümden kaçmadı insan ogluyla yaptığı kahvaltının bulasıklarını makineye dizerken tezgah üstündeki 2 bardağın hesabını niye yapar anlamıyorum söylesem ne diycem Allah askina yaaa bi akıl verin kendi annem bosver ses etme naparsa yapsın diyor ama ben bu isin içinde gıcıklık ariyorum
Çok haklısın arkadaşım ama ben basından beri k.valide gelsin baksın beklentisinde olmadım üstelik bakıcı tutmak istediğimi defalarca belirttim ve kendileri buna gönüllü oldu ayrıca bi insan sabah bebeğe meyve suyu içeriyorsa ve mama sandlayesi meyve suyu olduysa bu silinmeli dimi yani en azından bi ıslak mendille o meyve suyunun kurumasına izin verilmemeli ama yok o öyle yapmıyor meyve suyu mama sandalyesine dokulduyse öylece bırakıyor gelince ben siliyorum bunlar benim tuhafıma giden şeylerSize objektif olacagim.
Sunu goz ardi etmissiniz kayinvalideniz bebeginize bakmak zorunda degil. O saatlerde sizde bulunmak zorunda mi,kendi hayati da var degil mi ?
Ozelestiri yapabilirseniz, kendi bakis acinizda bir takim eksiklikler olabilecegini gorebilirsiniz. Insanlar size hak da vermeyebilir zira ben sadece konunuzu okuyup size hak veremedim.
Sizin anlattiginiz eksiklikler kayinvalidenizin cocugunuza bakmasinin yaninda goz ardi edilebilecek durumlar. 2 tabakmis,2 oyuncakmis bosverin gecin.
Bakin haberlerde neler duyuyoruz? Kresteki kucuck yavrulara eziyet mi dersiniz bakicilarin pisligi mi. Evladiniz onunla guvendeyken varsin 3 5 bardak mutfakta, oyuncaklarda yerde olsun.
:)))Hayırlı günler kızlar şimdi canımı sıkan bi durum var bebegim var 8 aylik ve bu dönem göreve başladım sabah 8 ile 12 arası dersim oluyor ve o boşlukta bebeğe k.valide bakıyor bebegim geç yatar geç kalkar 10 gibi güne başlar ve çıkmadan emziririm buraya kadar sorun yok ancak sabahları k.valide eve geldiğinde ogluyla birlikte kahvaltı yapar bulmadıklarını makineye koyar ancak tezgah üstünde aksamdan 1 tane bardak kalsa onu alıp makineye koymaz mama sandalyesi altında bebegin oyuncağı düşse yerden alıp kaldırmaz bebegin emziği yere düşse onu asla kaldırmaz ama bebegin mama bulaşigini makineye yerleştirir mesela salonda bardak vardi masa üstünde önünden geçiyor ve asla onu alayım da mutfağa gotureyim demiyor salonda yere bebegin penceresi düşüyor onu bile almiyor Allah askina oyuncakları yerden alıp kaldırmak çok mu zor ya da akşamdan kalan 2 bardağı makineye koymak çok mu zor yere düşen pencereyi almak çok mu zor bu neyin kafası anlamadim ben yani ondan asla etrafı derle topla modunda değilim ama bu durum da gözümden kaçmadı insan ogluyla yaptığı kahvaltının bulasıklarını makineye dizerken tezgah üstündeki 2 bardağın hesabını niye yapar anlamıyorum söylesem ne diycem Allah askina yaaa bi akıl verin kendi annem bosver ses etme naparsa yapsın diyor ama ben bu isin içinde gıcıklık ariyorum
Sen de haklısın arkadaşım ama ben su an burada çok ama çok yanlış anlaşıldığını dusunuyirumNe güzel çalışma şartlarınız var, bebeğiniz güvende üstelik uzun süreli de ayrılmıyorsunuz. Şükredin ve gereksiz şeylere takılıp keyfinizi kaçırmayın. Ben iki saat zor bırakıyorum kayınvalideme, şu an mesela işim var önemli ve resmen korktu işimin uzun sürmesinden. insanın morali bozuluyor.
Sen de haklısın arkadaşım ama ben su an burada çok ama çok yanlış anlaşıldığını dusunuyirum
Ben de bunu anlamaya çalışıyorum ama konum bambaşka yerlere çekildi resmen canavar ilan edildim burada neye uğradığımı sasirdimAslında anladım sizi sanırım, yani kendi bıraktığını kendi toplasın hesabı mı yapıyor diye düşünüyorsunuz ya da işte herhangi ekstra bir şey yapmaktan kaçınıyor mu diye. Ama insanlar takmayın diyor, gözardı edilebilir bir şey.
Bulaşıkları toplamak zorunda değil,ama anlamadığım emziği yere düşünce niye almıyor yada oyuncağı yere düşünce niye alıp vermiyor,orasını anlamadım.Hayırlı günler kızlar şimdi canımı sıkan bi durum var bebegim var 8 aylik ve bu dönem göreve başladım sabah 8 ile 12 arası dersim oluyor ve o boşlukta bebeğe k.valide bakıyor bebegim geç yatar geç kalkar 10 gibi güne başlar ve çıkmadan emziririm buraya kadar sorun yok ancak sabahları k.valide eve geldiğinde ogluyla birlikte kahvaltı yapar bulmadıklarını makineye koyar ancak tezgah üstünde aksamdan 1 tane bardak kalsa onu alıp makineye koymaz mama sandalyesi altında bebegin oyuncağı düşse yerden alıp kaldırmaz bebegin emziği yere düşse onu asla kaldırmaz ama bebegin mama bulaşigini makineye yerleştirir mesela salonda bardak vardi masa üstünde önünden geçiyor ve asla onu alayım da mutfağa gotureyim demiyor salonda yere bebegin penceresi düşüyor onu bile almiyor Allah askina oyuncakları yerden alıp kaldırmak çok mu zor ya da akşamdan kalan 2 bardağı makineye koymak çok mu zor yere düşen pencereyi almak çok mu zor bu neyin kafası anlamadim ben yani ondan asla etrafı derle topla modunda değilim ama bu durum da gözümden kaçmadı insan ogluyla yaptığı kahvaltının bulasıklarını makineye dizerken tezgah üstündeki 2 bardağın hesabını niye yapar anlamıyorum söylesem ne diycem Allah askina yaaa bi akıl verin kendi annem bosver ses etme naparsa yapsın diyor ama ben bu isin içinde gıcıklık ariyorum
Ben onu zaten anlamadim ayrıca bulaşıklar diye bi durum yok ortada eşimin gece su içtiği 1 ya da 2 tane su bardağı var o da zaten gözünün önünde ve kahvaltı yaptıktan sonra o 1bardagi koymak çok mu zor makineye niye özellikle bırakılıyor bunu merak ettim benBulaşıkları toplamak zorunda değil,ama anlamadığım emziği yere düşünce niye almıyor yada oyuncağı yere düşünce niye alıp vermiyor,orasını anlamadım.
Aslaaa tertemiz bi insankendi evi nasıldır?
dağınık bir kadın olabilir mi?
Ciddi misin arkadaşım buradaki yorumlardan sonra ne diycem bilemedimevet art niyet var tabiki size gıcık olduğundan bence yapmıyor kendince kaynana işte
bence görmemezden gelmelisin .Hayırlı günler kızlar şimdi canımı sıkan bi durum var bebegim var 8 aylik ve bu dönem göreve başladım sabah 8 ile 12 arası dersim oluyor ve o boşlukta bebeğe k.valide bakıyor bebegim geç yatar geç kalkar 10 gibi güne başlar ve çıkmadan emziririm buraya kadar sorun yok ancak sabahları k.valide eve geldiğinde ogluyla birlikte kahvaltı yapar bulmadıklarını makineye koyar ancak tezgah üstünde aksamdan 1 tane bardak kalsa onu alıp makineye koymaz mama sandalyesi altında bebegin oyuncağı düşse yerden alıp kaldırmaz bebegin emziği yere düşse onu asla kaldırmaz ama bebegin mama bulaşigini makineye yerleştirir mesela salonda bardak vardi masa üstünde önünden geçiyor ve asla onu alayım da mutfağa gotureyim demiyor salonda yere bebegin penceresi düşüyor onu bile almiyor Allah askina oyuncakları yerden alıp kaldırmak çok mu zor ya da akşamdan kalan 2 bardağı makineye koymak çok mu zor yere düşen pencereyi almak çok mu zor bu neyin kafası anlamadim ben yani ondan asla etrafı derle topla modunda değilim ama bu durum da gözümden kaçmadı insan ogluyla yaptığı kahvaltının bulasıklarını makineye dizerken tezgah üstündeki 2 bardağın hesabını niye yapar anlamıyorum söylesem ne diycem Allah askina yaaa bi akıl verin kendi annem bosver ses etme naparsa yapsın diyor ama ben bu isin içinde gıcıklık ariyorum
bak eğer kv den memnun değilsen .Ben onu zaten anlamadim ayrıca bulaşıklar diye bi durum yok ortada eşimin gece su içtiği 1 ya da 2 tane su bardağı var o da zaten gözünün önünde ve kahvaltı yaptıktan sonra o 1bardagi koymak çok mu zor makineye niye özellikle bırakılıyor bunu merak ettim ben
ozaman oturup kendi cocuguna kendin bakacaksin. Her insanin düzeni ayri baktigina sükür et yada oturup kendin bak. Herşey bir arada olmuyor ...Hayırlı günler kızlar şimdi canımı sıkan bi durum var bebegim var 8 aylik ve bu dönem göreve başladım sabah 8 ile 12 arası dersim oluyor ve o boşlukta bebeğe k.valide bakıyor bebegim geç yatar geç kalkar 10 gibi güne başlar ve çıkmadan emziririm buraya kadar sorun yok ancak sabahları k.valide eve geldiğinde ogluyla birlikte kahvaltı yapar bulmadıklarını makineye koyar ancak tezgah üstünde aksamdan 1 tane bardak kalsa onu alıp makineye koymaz mama sandalyesi altında bebegin oyuncağı düşse yerden alıp kaldırmaz bebegin emziği yere düşse onu asla kaldırmaz ama bebegin mama bulaşigini makineye yerleştirir mesela salonda bardak vardi masa üstünde önünden geçiyor ve asla onu alayım da mutfağa gotureyim demiyor salonda yere bebegin penceresi düşüyor onu bile almiyor Allah askina oyuncakları yerden alıp kaldırmak çok mu zor ya da akşamdan kalan 2 bardağı makineye koymak çok mu zor yere düşen pencereyi almak çok mu zor bu neyin kafası anlamadim ben yani ondan asla etrafı derle topla modunda değilim ama bu durum da gözümden kaçmadı insan ogluyla yaptığı kahvaltının bulasıklarını makineye dizerken tezgah üstündeki 2 bardağın hesabını niye yapar anlamıyorum söylesem ne diycem Allah askina yaaa bi akıl verin kendi annem bosver ses etme naparsa yapsın diyor ama ben bu isin içinde gıcıklık ariyorum
Hakli olabilirsin bunu da düşünüyorum ama iste ben kasıtlı mi yapıldı diye merak ediyorumbak eğer kv den memnun değilsen .
sana gıcıklık yaptığını ve yakında tartışma yaşayacağını düşünüyorsan . kv deni de yorma. bakıcı tut 4 saatliğine . gör bakıcı ile nasıl oluyormuş .
daha kötü şeyleri yaşıyor musun yaşamıyor musun .
bazı bakıcıların arkasını toplaman gerekiyor . para veriyorsun üstüne. çocuk baksın diye.