• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Art niyet aramalimiyim

Hayırlı günler kızlar şimdi canımı sıkan bi durum var bebegim var 8 aylik ve bu dönem göreve başladım sabah 8 ile 12 arası dersim oluyor ve o boşlukta bebeğe k.valide bakıyor bebegim geç yatar geç kalkar 10 gibi güne başlar ve çıkmadan emziririm buraya kadar sorun yok ancak sabahları k.valide eve geldiğinde ogluyla birlikte kahvaltı yapar bulmadıklarını makineye koyar ancak tezgah üstünde aksamdan 1 tane bardak kalsa onu alıp makineye koymaz mama sandalyesi altında bebegin oyuncağı düşse yerden alıp kaldırmaz bebegin emziği yere düşse onu asla kaldırmaz ama bebegin mama bulaşigini makineye yerleştirir mesela salonda bardak vardi masa üstünde önünden geçiyor ve asla onu alayım da mutfağa gotureyim demiyor salonda yere bebegin penceresi düşüyor onu bile almiyor Allah askina oyuncakları yerden alıp kaldırmak çok mu zor ya da akşamdan kalan 2 bardağı makineye koymak çok mu zor yere düşen pencereyi almak çok mu zor bu neyin kafası anlamadim ben yani ondan asla etrafı derle topla modunda değilim ama bu durum da gözümden kaçmadı insan ogluyla yaptığı kahvaltının bulasıklarını makineye dizerken tezgah üstündeki 2 bardağın hesabını niye yapar anlamıyorum söylesem ne diycem Allah askina yaaa bi akıl verin kendi annem bosver ses etme naparsa yapsın diyor ama ben bu isin içinde gıcıklık ariyorum
Yapmak zorunda mı peki?
Size hizmet için mi geldi ?Talebiniz neyse onu yapıyor.
Bebeğinize bakıyorsa yatın kalkın şükredin.

Yanlış anlaşıldım galiba asla ama asla beklenti içinde değilim ve ben zaten basından beri bakıcı tutma taraftarıydım ki üstelik geceden asla evde yapılacak iş bırakmam asla su işi de yapsın bunu da kaldırsın modunda değilim zaten ortada kaldıracak bişey bırakamıyorum sadece kendi yediği bulaşıgi kaldırıp da tezgah üstündeki sadece 2 finacni niye kaldırması bunu merak ettim ayrıca bebisin mamasından tutun da meyvesine kadar hazırlayıp tezgah üstüne bırakırım bi tepsi içinde penceresinden bucağına cam rendesinden içeceği suya kadar herşeyi hazırlar öyle çıkarım yanlış anlaşıldım galiba

Bunları lütfedip yapmıyorsunuz, zaten yapmanız gerekiyor. Çocuğunuzun yediği/içtiği sizin gözetiminizde olmalı.

Kayınvalideniz de 2 fincanı kaldırsa yarın iki de tabak olur diye düşünüyor.
Nasıl biz birşey olduğunda mesafeyi korumak ve yüz göz olmamak adına çok karışmadan sadece asgariyi yapıyoruz, kayınvalideniz de onu yapıyor.
Ve bence de kadına yok yere bilenmeyin.
Akşamdan iki fincanı siz kaldırın o kadar rahatsızsanız

Eleştirileriniz çok ama çok zalimce çünkü cevaplar düşünmediğim yerlere çekildi ben ne diycem bilemiyorum cevap yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

Art niyet olduğunu düşünmüyorum hatta yaptıkları evinize düzeninize karışmadığını Düşündürdü bana.Neden sizin evinizdeki bulaşıkları falan toplasın ben olsam aksine evi falan toparlamasını istemezdim çocuğunuma baksın yeter derdim.Yabancı bir bakıcıya emanet etmekten daha iyidir.

Hayırlı günler kızlar şimdi canımı sıkan bi durum var bebegim var 8 aylik ve bu dönem göreve başladım sabah 8 ile 12 arası dersim oluyor ve o boşlukta bebeğe k.valide bakıyor bebegim geç yatar geç kalkar 10 gibi güne başlar ve çıkmadan emziririm buraya kadar sorun yok ancak sabahları k.valide eve geldiğinde ogluyla birlikte kahvaltı yapar bulmadıklarını makineye koyar ancak tezgah üstünde aksamdan 1 tane bardak kalsa onu alıp makineye koymaz mama sandalyesi altında bebegin oyuncağı düşse yerden alıp kaldırmaz bebegin emziği yere düşse onu asla kaldırmaz ama bebegin mama bulaşigini makineye yerleştirir mesela salonda bardak vardi masa üstünde önünden geçiyor ve asla onu alayım da mutfağa gotureyim demiyor salonda yere bebegin penceresi düşüyor onu bile almiyor Allah askina oyuncakları yerden alıp kaldırmak çok mu zor ya da akşamdan kalan 2 bardağı makineye koymak çok mu zor yere düşen pencereyi almak çok mu zor bu neyin kafası anlamadim ben yani ondan asla etrafı derle topla modunda değilim ama bu durum da gözümden kaçmadı insan ogluyla yaptığı kahvaltının bulasıklarını makineye dizerken tezgah üstündeki 2 bardağın hesabını niye yapar anlamıyorum söylesem ne diycem Allah askina yaaa bi akıl verin kendi annem bosver ses etme naparsa yapsın diyor ama ben bu isin içinde gıcıklık ariyorum
Tabiki art niyet aramayın. Belki de sizin rahatsız olabileceğinizi düşünerek sizin bıraktığınız şeylere dokunmak istemiyordur. Evinizi temiz kullanıyor, kendi dağınıklıklarını topluyor, artı çocuğunuzla ilgileniyor. Tüm bunlara teşekkür edin. Vesveseleri atın kafanızdan

Tabiki art niyet aramayın. Belki de sizin rahatsız olabileceğinizi düşünerek sizin bıraktığınız şeylere dokunmak istemiyordur. Evinizi temiz kullanıyor, kendi dağınıklıklarını topluyor, artı çocuğunuzla ilgileniyor. Tüm bunlara teşekkür edin. Vesveseleri atın kafanızdan
Ben sadece merak etmiştim ama kızlar resmen topa tuttu beni soktayim su an

Ahhh k8zlar ahhh ben ne diycem bilemiyorum gerçekten yanlış anlaşıldım

ama siz en başta anlatsanız kakalı bez fln diye yanlış anlaşılmazsınız ki şuanda da yanlış anlaşıldığınızı düşünmüyorum :KK52:

2 fincan 1 bardakla başlayan olayımız, konu sahibi haksız bulundukça kakalı beze kadar uzadı.
Muhtemelen biraz daha hatalı bulursak kayınvalide canavarlaşarak karşımıza çıkacak.
Çok merak ettim o kakalı bezi neden en başta yazmadınız. Fincan ve bardaktan daha vahim bir durum.
Yani sonradan yapılan eklemelere inanasım gelmiyor.
Çocuğunuza bakıyor, yediği yemeğin bulaşığını kaldırıyor ya daha ne istiyorsunuz. Siz de kendi bulaşığınızı kaldırın.
Kadın çocuğa bakarım demiş, etrafı toplarım dememiş ki.
Bakıcı tutsanız da yapmayabilir. Çocuk bakmakla mükelleftir bakıcı da. O yüzden kayınvalidenizde kusur aramayın.

ağzımdan aldınız :KK5:

Ben sadece merak etmiştim ama kızlar resmen topa tuttu beni soktayim su an
Yok yok canım o nasıl söz, topa tutmak değil ki. Ben stres yapma, ona takılıp kalma, bir sorun olmadığını düşünüyorum anlamında öyle dedim. Yani kendini bu konuda kötü hissedeceğin bir durum olmadığını anlatmaya çalıştım

ben bebeğimi kaynanama bırakıyorum işe gitmeden önce, ne o benim evimi görüyor ne ben strese giriyorum, bazen don sütyen ortalarda bırakıp çıkıyorum geç kalınca:skandal::skandal:

az ye de kendine bardağını kaldıracak bir hizmetçi tut derler adama aman!

Yok yok canım o nasıl söz, topa tutmak değil ki. Ben stres yapma, ona takılıp kalma, bir sorun olmadığını düşünüyorum anlamında öyle dedim. Yani kendini bu konuda kötü hissedeceğin bir durum olmadığını anlatmaya çalıştım
Çok ama çok sagol arkadaşım ama buradaki zalimce eleştirileri okuyunca kendimden nefret ettim bi an ben baymışım diye:KK12:

Kendince bir sınır çizmiş. Bence çok da mantıklı davranmış. Ben de şahsen öyle yapıyorum. Birlikte yediğimi içtiğimi toplarım, yıkarım, kaldırırım ama fazlasına karışmam. Kimse beklenti içine girmesin. :110:

Esimin annesi ilk geldigi zamanlar hic mutfagima girmezdi. "Kizim düzenini karistirmiyim" derdi. Bende "olur mu öyle istedigin gibi kullanabilirsin" dedim. Belli bir zaman sonra mutfagimda yemek yapti felan. Böyle konularda cekinir,cünkü kendisinin evi cok düzenli ve baskalarinin karistirmasini sevmez. Bide bende tepki gösterebilirim diye cekindi.Böyle seyler icin kavga eden gelin ve kv var yani. Yani illaha size giciklik olsun diye yapmiyordur. Bence üstüne gitmeyin. Cocugunuza iyi bakiyorsa ne güzel. Gerisine fazla takilmayin

Size objektif olacagim.
Sunu goz ardi etmissiniz kayinvalideniz bebeginize bakmak zorunda degil. O saatlerde sizde bulunmak zorunda mi,kendi hayati da var degil mi ?
Ozelestiri yapabilirseniz, kendi bakis acinizda bir takim eksiklikler olabilecegini gorebilirsiniz. Insanlar size hak da vermeyebilir zira ben sadece konunuzu okuyup size hak veremedim.
Sizin anlattiginiz eksiklikler kayinvalidenizin cocugunuza bakmasinin yaninda goz ardi edilebilecek durumlar. 2 tabakmis,2 oyuncakmis bosverin gecin.
Bakin haberlerde neler duyuyoruz? Kresteki kucuck yavrulara eziyet mi dersiniz bakicilarin pisligi mi. Evladiniz onunla guvendeyken varsin 3 5 bardak mutfakta, oyuncaklarda yerde olsun.

Back
X