• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Art niyet aramalimiyim

Kadin senin bebegine bakmak icin geliyo canim aksamdan kalan bulasigi yerlestirmek icin degil. Kaldi ki benim bu konuda dusuncem kv kendi yaptigi daginikligi kaldiriyo ama seninkine dokunmuyo ki yarin obur gun evimin icine karisiyo deme diye. Tam olarak yapnasi gerekeni yapiyo bence art niyet arama

Diyorsunuz ki tezgahtaki 2 bardağı alıp makineye koyması cok mu zor ?
Madem siz kendiniz koyun cok mu zor.
Gece yatmadan evinizi derleyip toparlayin.
Kimse kimsenin dağınıklığını temizlemek zorunda degil
Ben zaten evimi derleyip topluyorum arkadaşım kimseden asla beklentim yok yorumlarıma bakarsanız benim kırılma sebebimi anlarsiniz

Arkadaşlar ben niye yanlış anlasiliyorum onu anlamadim ortada derlenip toplanacak ev kaldırılacak bulaşıklar yok defalarca söyledim ve defalarca ne demek istediğimi açıklamaya çalıştım yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama cidden yanlış anlaşıldım niye bu kadar üstüme gelindi onu da anlamadim

cocuguma baksında istersen evin altını üstüne getirsin en azından gözüm arkada olmaz güvenilir birisi bu benim için yeterli olurdu.

8-12 çalışıyosun bi zahmet akşamdan kirli bırakma. sen kaldıramıyosan kocan kaldırsın. kaynanaya kadar sizin eliniz armut mu topluyo? ne garip insanlar var ya. az ye de kendine hizmetçi tut derler bizim oralarda.
Elim armut toplamıyor çok şükür kendi isimi kendim yapıyorum akşamdan kirli bulaşık birakmak zaten adetim değildir k.validenin tavrına takildim hepsi bu

Arkadaşlar ben niye yanlış anlasiliyorum onu anlamadim ortada derlenip toplanacak ev kaldırılacak bulaşıklar yok defalarca söyledim ve defalarca ne demek istediğimi açıklamaya çalıştım yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama cidden yanlış anlaşıldım niye bu kadar üstüme gelindi onu da anlamadim
Biz sizi anladık. Size diyoruz ki bebeğiniz değerli ve ona gözü gibi kıymet verecek olan babaannesi bakıyor. Görmeyin,duymayın,alınmayın,abartmayın, şükredin,şükredin, şükredin...

Elim armut toplamıyor çok şükür kendi isimi kendim yapıyorum akşamdan kirli bulaşık birakmak zaten adetim değildir k.validenin tavrına takildim hepsi bu

takılacak bi tavır yok. kadın çocuk bakmak için orda bulaşık yıkamak için değil. yere düşen eşyayı almaması garip ama illk defa karşılaştığınız bi huyu mu, yeni mi tanıyosunuz kendisini?

takılacak bi tavır yok. kadın çocuk bakmak için orda bulaşık yıkamak için değil. yere düşen eşyayı almaması garip ama illk defa karşılaştığınız bi huyu mu, yeni mi tanıyosunuz kendisini?
Arkadasim bulaşık yıka diyen yok ki ona onun görevi de degil bebek bakmak bunalrın hepsinin farkındayım ayrıca evet böyle bi huyu olduğunu da yeni farkettim

Hakli olabilirsin bunu da düşünüyorum ama iste ben kasıtlı mi yapıldı diye merak ediyorum
art niyet ya da kasıt varsa ne olacak.ne yapacaksın.
makul saatte evdesin,gelince her iş yapılır.
kadın kendi işini yapıyor.kahvaltı masasını bile toplamayabilirdi.o bardakları kocan bırakıyorsa söyle makineye koysun.

Valla birinin evine bebek bakmaya gitsem, etrafı toparlamam.. Zaten arkamdan böyle yazsa, toplamamakta haklıymışım derim.. Bakıcı dahi tutsanız, bebek için anlaşırsanız bir lira fazla iş yapmaz.. Ki kadın karşılıksız yapıyor.. Saat 1 de geldikten sonra siz yaparsınız.. Hatta onun kahvaltısından kalan tabakları bile kaldırmalısınız

Hayırlı günler kızlar şimdi canımı sıkan bi durum var bebegim var 8 aylik ve bu dönem göreve başladım sabah 8 ile 12 arası dersim oluyor ve o boşlukta bebeğe k.valide bakıyor bebegim geç yatar geç kalkar 10 gibi güne başlar ve çıkmadan emziririm buraya kadar sorun yok ancak sabahları k.valide eve geldiğinde ogluyla birlikte kahvaltı yapar bulmadıklarını makineye koyar ancak tezgah üstünde aksamdan 1 tane bardak kalsa onu alıp makineye koymaz mama sandalyesi altında bebegin oyuncağı düşse yerden alıp kaldırmaz bebegin emziği yere düşse onu asla kaldırmaz ama bebegin mama bulaşigini makineye yerleştirir mesela salonda bardak vardi masa üstünde önünden geçiyor ve asla onu alayım da mutfağa gotureyim demiyor salonda yere bebegin penceresi düşüyor onu bile almiyor Allah askina oyuncakları yerden alıp kaldırmak çok mu zor ya da akşamdan kalan 2 bardağı makineye koymak çok mu zor yere düşen pencereyi almak çok mu zor bu neyin kafası anlamadim ben yani ondan asla etrafı derle topla modunda değilim ama bu durum da gözümden kaçmadı insan ogluyla yaptığı kahvaltının bulasıklarını makineye dizerken tezgah üstündeki 2 bardağın hesabını niye yapar anlamıyorum söylesem ne diycem Allah askina yaaa bi akıl verin kendi annem bosver ses etme naparsa yapsın diyor ama ben bu isin içinde gıcıklık ariyorum
Bence onu yaptığına şükredin mecbur değilmiş ve beklentinizi biraz azaltın

Bence sabah kalkıp gelmesi bile büyük nimet. Hiç sesini çıkarma. Gencecik insanlar 11.00 den önce yataktan çıkmıyorlar.

Ben kimseden temizlik beklemiyorum öyle bi beklentim zaten yok bulmadıklarını da kaldırsın demiyorum çünkü bulaşıklar diye bi durum da yok ben kendimi derdimi anlatamadim
Yok ben seni anladm. Ama kv bnm yazdğm düşüncelerle öyle davranıyor demek istedim.
Senin yazdğn da normal aslnda. Mesela annem olsa asla öyle davranmaz. Ya da ben torunuma baksam 2 bardak nedir koyarm makineye tabiki. Ama işte kv öyle düşünmşse demek..

Siz boyle biri oldugunuz icin kadin yapmiyodur . Yani belkide kizarsiniz diye orda durmasini istiyosunuzdur diye ellemiyodur. Oylece birakabilir sofrayi siz toplarsiniz sonucta cocugunuza bakiyo. Bence sukredin sorun yokken kendi kendinizi doldurmayin

Bana göre de kayınvalide art niyetli n'olacak sanki iki bardağı da koysa makineye ama eline yapışır doğruya kendi kızınin evi olsa eminim dip.kose temiz tutar yapıcak bişey yok sadece kendi kirlettigini koyuyosada bencilce ama mecbur çocuğa bakması icin

Brnim gorumcem bakiyor normal bakici parasi veriyoruz evi toplamak bulasiklari toplamak soyle dursun mama tabagini icinde mama ile birakip gidiyor ama kimseye guvenemedigim icin gormezden geliyirum sende gormezden gel sanki bakici daha mi iyi bakacak hele su zamanda kimseye guvenilip cocuk emanet edilemiyor ne yazik ki

Bana göre de kayınvalide art niyetli n'olacak sanki iki bardağı da koysa makineye ama eline yapışır doğruya kendi kızınin evi olsa eminim dip.kose temiz tutar yapıcak bişey yok sadece kendi kirlettigini koyuyosada bencilce ama mecbur çocuğa bakması icin
Işte bende bunu anlamiyorum yaptığı çok bencilce ama buradaki arkadaşlar beni niyeyse yanlış anladi

Back
X