Hayırlı günler kızlar şimdi canımı sıkan bi durum var bebegim var 8 aylik ve bu dönem göreve başladım sabah 8 ile 12 arası dersim oluyor ve o boşlukta bebeğe k.valide bakıyor bebegim geç yatar geç kalkar 10 gibi güne başlar ve çıkmadan emziririm buraya kadar sorun yok ancak sabahları k.valide eve geldiğinde ogluyla birlikte kahvaltı yapar bulmadıklarını makineye koyar ancak tezgah üstünde aksamdan 1 tane bardak kalsa onu alıp makineye koymaz mama sandalyesi altında bebegin oyuncağı düşse yerden alıp kaldırmaz bebegin emziği yere düşse onu asla kaldırmaz ama bebegin mama bulaşigini makineye yerleştirir mesela salonda bardak vardi masa üstünde önünden geçiyor ve asla onu alayım da mutfağa gotureyim demiyor salonda yere bebegin penceresi düşüyor onu bile almiyor Allah askina oyuncakları yerden alıp kaldırmak çok mu zor ya da akşamdan kalan 2 bardağı makineye koymak çok mu zor yere düşen pencereyi almak çok mu zor bu neyin kafası anlamadim ben yani ondan asla etrafı derle topla modunda değilim ama bu durum da gözümden kaçmadı insan ogluyla yaptığı kahvaltının bulasıklarını makineye dizerken tezgah üstündeki 2 bardağın hesabını niye yapar anlamıyorum söylesem ne diycem Allah askina yaaa bi akıl verin kendi annem bosver ses etme naparsa yapsın diyor ama ben bu isin içinde gıcıklık ariyorum