Dert bunun neresinde evine gelmiyormuşlar artık eşin de annesinin dediklerini duymuş mesele neMerhaba arkadaşlar beni burda bilen bilir ccook uzin zaman oldu yazmayalı çouckla ugraşmatn vakit bulamıyorum bebegim 6 aylık oldu evet son olayda kaynanmın bana çektirdiklerinden sonra oyle bir ahım tuttuki eltimle kv arkmdan atıyorlardı eltim onu evinden kovdu ve ertesi gun kv gitti evimden 6 aydır gelmior şükür.. asıl derdime gelince eltim dün esime kusura bakma ama annen seni kullanıyor her dedgimi yaptiriyorum ona dedi bana hatta bir gün sen karinla iyi oldugunda gelip bana oglum elimden kayıp gidiyor dedi.. ben bunları duydum eve geldik bak annen neler söylüyormuş dedim gor artık dedim bi rahatsızlıgım var su an stres olmamam gerek tedavi görecm 3 ay diyorumki mümkunse beni strese sokan insanlar gelmesin olmasın etrafımda dedim yeter artık esime su anlık sesini çıkartmadı....
Bırak ya niye eşine gerginliğe sebep olacak şeyler söylüyorsun ki ne derseler desinler gelmiyor gitmiyormusunuz zaten.he He de geç.ben bunları duydum eve geldik bak annen neler söylüyormuş dedim gor artık dedim
Kaynanam diorduki biz ist gttik 1 ay önce diyordiki siz gelmeseydiniz ben gelcektim torunumu sevmye yüzsüz yaDert bunun neresinde evine gelmiyormuşlar artık eşin de annesinin dediklerini duymuş mesele ne
gelmek mi istiyorlar?
Kaynnmlar evimden gttiginden beri çok iyiyiz esim dogumda annem burdayken yaptıklarım için çok pişmanım diyoreşinle aran nasıl bu arada hala psikolojik fiziksel şiddet uyguluyor mu?
ne güzel inşallah hep böyle devam edersinizKaynnmlar evimden gttiginden beri çok iyiyiz esim dogumda annem burdayken yaptıklarım için çok pişmanım diyor
Dengesizya artık ana oğul arasına girmeyin. ya ilerde aynısını size yapsa gelininiz
Merhaba arkadaşlar beni burda bilen bilir ccook uzin zaman oldu yazmayalı çouckla ugraşmatn vakit bulamıyorum bebegim 6 aylık oldu evet son olayda kaynanmın bana çektirdiklerinden sonra oyle bir ahım tuttuki eltimle kv arkmdan atıyorlardı eltim onu evinden kovdu ve ertesi gun kv gitti evimden 6 aydır gelmior şükür.. asıl derdime gelince eltim dün esime kusura bakma ama annen seni kullanıyor her dedgimi yaptiriyorum ona dedi bana hatta bir gün sen karinla iyi oldugunda gelip bana oglum elimden kayıp gidiyor dedi.. ben bunları duydum eve geldik bak annen neler söylüyormuş dedim gor artık dedim bi rahatsızlıgım var su an stres olmamam gerek tedavi görecm 3 ay diyorumki mümkunse beni strese sokan insanlar gelmesin olmasın etrafımda dedim yeter artık esime su anlık sesini çıkartmadı....
Hakaret etmesen iyiydiDengesiz
Saygısız!Dengesiz
Ben de daha önce sormuştum bunu. Belki de plakadır.Ya ben senin nickine çok takıldım ya subliminal olmuş resmen
Bi de gelen giden yoksa dert de yoktur boşver.
nasıl yani ne varki nickimdeYa ben senin nickine çok takıldım ya subliminal olmuş resmen
Bi de gelen giden yoksa dert de yoktur boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?