Artık atanmak istiyorum

Sizinle aynı kaderini hatta daha kötüsünü paylaşıyorum. Bu KPSS illetinden 4 yılımı kaybettim, bir de benim çift yıllarda oluyor. KPSS ye hazırlandığım için de iş tecrübem olmadı, iş bulamadım vs Başka başka sınavlara girdim hep. Kendini ezik, başarısız hissetme oldu, etrafta yaşıtların iş, eş, yuva sahibi olurken senin hala kitap başında olman ki bölümüm kötü de bi bölüm değil ama sizin gibi kamuya girmek çok zor artık.
Tüm bunları düşünüyorsun ailen bi yandan destek bi yandan daha çok çalış yoksa işsiz kalırsın psikolojik baskısı derken bi anda olumsuzlukların sana bi şey katmadığını keşfediyorsun,ne yaparsan kendine yaparsın düşüncesi ağır basıyor ve daha çok çalışmaya başlıyorsun. Elinden geleni yapıyorsun,duanı ediyorsun sonra puanını alıp bi de atanma ihtimalini bekliyorsun.
Yani bu ülkede yalnız değilsin. Sen sadece hedefine odaklan, çalış, daha çok çalış gerekirse. Emeklerinin karşılığını da alacaksın inşallah.
Duyglarımın düşüncelerimin tercümanı olmuşsunuz gerçekten.O kadar çok emek verdik ki şimdiye kadar ailemle birlikte maddi manevi her anlamda.İnsan o emeklerin karşılığını en güzel şekilde almak istiyor.İster istemez yıpranıyorsun da ama inşallah sonu güzel olsun tm verdiğim emeklerimin,emeklerimizin

Duyglarımın düşüncelerimin tercümanı olmuşsunuz gerçekten.O kadar çok emek verdik ki şimdiye kadar ailemle birlikte maddi manevi her anlamda.İnsan o emeklerin karşılığını en güzel şekilde almak istiyor.İster istemez yıpranıyorsun da ama inşallah sonu güzel olsun tm verdiğim emeklerimin,emeklerimizin
İnşallah ama insanların dediklerine sakın kulak asmayın, sizi yıpratıyor, kendi kendinizi de yıpratıyorsunuz hiç gerek yok. Bizzat yaşadım, sonu bi yere de varmıyor. Emek vermeye devam,karşılığını alacaksınız inşallah.

Kuzenim de sizin gibi özel sektörde çalıştı o da egzama oldu maalesef.Geçmiş olsun size de. Özel sektör şartları gerçekten yorucu doğru söylüyorsunuz sadece emek sömürüyorlar.Ne güzel atanmışsınız tebrik ederim sizi. Branşınız ne bu arada ?
Tesekkür ederim.resim branşim..darisi isteyen emek veren herkesin başına

İnşallah ama insanların dediklerine sakın kulak asmayın, sizi yıpratıyor, kendi kendinizi de yıpratıyorsunuz hiç gerek yok. Bizzat yaşadım, sonu bi yere de varmıyor. Emek vermeye devam,karşılığını alacaksınız inşallah.
Doğru söylüyorsunuz herkes bu süreç içerisinde laf sahibi olmayı çok seviyor çok fazla kulak asmamak lazım.İnşallah olur çok teşekkür ederim.

Back
X