Artık ayaklarını kestim ( hoşbuldum bu arada ) :)

natlusben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
119
3
16
35
İzmir
Çok şükür eşimin ailesinin ayaklarını tamamen kestim, bağları kopardım, eşimede ailesinin beş para etmez olduklarını söylediğimde kavgalar ederdi benle, şimdi ağzıma geleni sayıyom haklısın aşkım diyor, oda anladı ne m...l olduklarını ailesinin geç oldu ama anlaması iyi oldu, bundan sonra geldiklerinde önlerine koycam kuru çay, yanına bakkaldan bisküvi :) oturup yesinler, öyle ne hizmet ne nereye oturtcamı şaşırtmak hürmet selam kelam yok, bende çok şükür 3 aydır gitmiyom, aramıyomda, artık sevmiyorumda onları nefret ediyorum, onlar bana bayılıyorlar ama, ama bayıldıkları ile kalsın :)

Bu ne kin bu ne öfke kaynananıza karşı..
Ne yapmış olurlarsa olsunn bence bu yazdıklarınız hiç hoş deil yalnış anlamayın sizi eleştirdiğim için değil..
Neler yaşadığını tabiki bilmiyorum.. Bu aile size ne yaptı bu kadar sizi bu duruma getirecek merak ettim:26::26:

Hoşgeldinn

Şunu söylemek isterim bende eşinden ayrılmış ve eşinin ailesiyle çok problem yaşamış birisiydim. Senin bu yazdıklarının sebebini bilemiyorum tabi ama kimse durduk yere bu şekilde yazmaz muhakkak sizde olaylar yaşamışsınızki bu kadar kinli ve öfkelisiniz. Bende ayrılmadan önce fazla gitmezdim gitmek zorunda olduğum zaman da ayaklarım geri geri giderdi hiçde sevmezdim ama bu seviyeye kendileri beni getirdi o yüzden senin yaşadıklarını bilmeden böyle yazdığın için seni yargılamak istemiyorum

kaynana desen yer içer afedersin döt büyütür gam keder tasa yok, herşeye amannnnn der, baba desen sadece bir odaya kapanıp dinini yaşayan biri, hayatla alakası yok, ne çocukları nede ailesi nede başkalarıyla, kız kardeş görümce desen şam şeytanı, kıskanç, fesat yılan, ( hamileyim onu bile çekemedi tebrik için beni bırakın zaten konuşmadığım için aramasını beklemiyorum ABİSİNİ bile aramayan şam şeytanın fesatın kıskançın biri,

"aferin bravo nasıl başardın bunu,tebrik ediyorum seni,helal olsun sana..maşallah ellerine,kollarına,ağzına sağlık..çok iyi iş başarmışsın hem kvnlerin ayağını kesmişsin hemde oğullarınıda tarafına çekmişsin.." diye bir çok kişiden tebrik alacağınızı sanıyorsanız bence yanılıyorsunuz..
belki gerçekten çok kötüdürler bilemeyiz ama onlar kötü ise bence sizinde onlardan kalır bir yanınız yok gibi geliyor bana..siz yine gelinsiniz,sonradan geldiniz,belki katlanmak zorunda değilsinizdir lakin eşiniz için söylenecek çok şey var ama sadece kimin ıslah olmaya ihtiyacı varsa Allahım ıslah etsin demek istiyorum..
İnşallah bu sadece şu anki kızgınlığınızla yapılmış bir yorumdur,gerçekten siz böyle değilsinizdir..

:26::26::26:
Bu anlattıklarınız hoş değil tabi.. eğer böylelerse gerçekten babasının öyle olması ne bilim bu sizin için pek sorun olmamalıydı aslında..
Biz neler yaşadığınızı bilmiyoruz tabiki
Hamileyim onu bile kıskandılar demişsiniz gerçekten var öyle insanlar.
Peki eşiniz artık bu duruma ne diyor oda mı hiç görüşmüyor ailesi ile:26:
Bu davranışınızla sizinde onlardan bir farkınız kalmamış k. bkmayın ama..

Son düzenleme:
Konu yanlış yere açılmış bu bir dert değil..

Acısıyla tatlısıyla bölümüne açmalıydın..

Hülasa..

kk'yı dertlendirmek için açmış yoksa bizene natlus'un kaynanasının ayaklarının onun evinden kesilmesinden

anlıyorum seni bu arada hoşbulduk, problem yakında olmasalarda eşimin sürekli ailemde ailem diyerek evlendiğimiz günden beri her hafta ailesini yanına gitmesi ile başladı yeni evliyiz hoppp ailesinin yanına, hergün kavga gürültü, ama eşimin değer verdikleri kadar onlar oğullarına ne sahipler nede ilgililer nede sevgililer bunu ona defalarca anlattım görmedi, çok şükür 1,5 seneden sonra gördü :) gitmesine bile müsade etmiyorum gidersen eger geri gelemezsin eve dedim ona, gitmiceksin oraya dedim, en azından bir müddet, ailesi evlendiğimizde yok onu alcaz yok bunu yapcaz şöyle yardım etcez böyle bilmem ne yapcaz dediler, üstümüze yıktılar enayi gibi ben nasılsa çalışıyoru mgelin öder çekip çevirir, bu sadece bir örnek, bişey beklentim yok ama bari insanienayi yerine koyup yalan konuşmayın, kaynanam çok pis evi heryer pislik içinde , gidince yemek bile yemem aç gelirim eve , kadının umrunda değil, ama dışarı çıkınca dersin padişahın karısı temiz titiz :) evini bok götürür umuru olmaz, komşuları söyler umursamaz öyle rahatlar aile diğer fertleride, bu kadar rahat olmaları ve bizede bunları yansıtmaları nefret ettirdi zaten, oğullarının sevgisine layık olmadıklarını çok şükür gösterdim eşime :)

vah vah vah sultan,ne kadar kötü bir aile,ne kadar zulüm etmişler sana.inan ki çok çok çok üzüldüm haline.bu arada gözün aydın

natlus sende kk bağımlılığı mı var

kapıdan kovulsan camdan ,camdan kovulsan bacadan

gözün aydın tatlım zira o hamam böceği besleyen kv kurtuldun

çoktandır ortalıklarda yoktun natlus artık iyice meraklanmıştım

senin eşinin tarafı mazoist sanırım. sen bu hisleri duyup onlara belli ettikçe sana daha çok bağlanıyorlar.
bak doğum günlerinde onlara birer adet kırbaç hediye et. bayılacaklar.
bu arada hoşgeldin ve geri sayım başladı..ne kadar duracaksın bakalım .kronometreyi çalıştırdım:)

haydi gözün aydın tam da sana yakışanı yapmış öyle davranmışsın tersini beklemezdik zaten.

Senden bekleneni layıkıyla yerine getirmişsin şimdi sırada ne var
Hamileymişsin sana tek duam, Allah sanada senin gibi bir gelin nasip etsin şekerim

Valla bence onun ailesin kafayı takan, fesatlanan, içini kinle dolduran sesin iyi olmuş kurtulmuşlar işte senden kafalarını dinlerler azıcık insanlar onlarda bayılmazlar sana oğullarının hatrına görüştüklerine eminim. O kadar lafa söze iyi bile dayanmışlar hakaretin bini bin para ayrıca sürekli üyeliğin iptal edilip yine yine alıp gelmek neden? Başka işin gücün yok mu senin eşinin ailesinden ve onları yermekten başka? Çok boş işler bunlar her geldiğinde güzel paylaşımlar yapmak yerine bunları yazıyorsun ayrıca üyeliği iptal edilen birinin başka nickle gelmesi yasaktır !..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…