Çok şükür eşimin ailesinin ayaklarını tamamen kestim, bağları kopardım, eşimede ailesinin beş para etmez olduklarını söylediğimde kavgalar ederdi benle, şimdi ağzıma geleni sayıyom haklısın aşkım diyor, oda anladı ne m...l olduklarını ailesinin geç oldu ama anlaması iyi oldu, bundan sonra geldiklerinde önlerine koycam kuru çay, yanına bakkaldan bisküvi :) oturup yesinler, öyle ne hizmet ne nereye oturtcamı şaşırtmak hürmet selam kelam yok, bende çok şükür 3 aydır gitmiyom, aramıyomda, artık sevmiyorumda onları nefret ediyorum, onlar bana bayılıyorlar ama, ama bayıldıkları ile kalsın :)
Bu ne kin bu ne öfke kaynananıza karşı..
Ne yapmış olurlarsa olsunn bence bu yazdıklarınız hiç hoş deil yalnış anlamayın sizi eleştirdiğim için değil..
Neler yaşadığını tabiki bilmiyorum.. Bu aile size ne yaptı bu kadar sizi bu duruma getirecek merak ettim:26::26:
kaynana desen yer içer afedersin döt büyütür gam keder tasa yok, herşeye amannnnn der, baba desen sadece bir odaya kapanıp dinini yaşayan biri, hayatla alakası yok, ne çocukları nede ailesi nede başkalarıyla, kız kardeş görümce desen şam şeytanı, kıskanç, fesat yılan, ( hamileyim onu bile çekemedi tebrik için beni bırakın zaten konuşmadığım için aramasını beklemiyorum ABİSİNİ bile aramayan şam şeytanın fesatın kıskançın biri,
Hoşgeldinn
Şunu söylemek isterim bende eşinden ayrılmış ve eşinin ailesiyle çok problem yaşamış birisiydim. Senin bu yazdıklarının sebebini bilemiyorum tabi ama kimse durduk yere bu şekilde yazmaz muhakkak sizde olaylar yaşamışsınızki bu kadar kinli ve öfkelisiniz. Bende ayrılmadan önce fazla gitmezdim gitmek zorunda olduğum zaman da ayaklarım geri geri giderdi hiçde sevmezdim ama bu seviyeye kendileri beni getirdi o yüzden senin yaşadıklarını bilmeden böyle yazdığın için seni yargılamak istemiyorum
kaynana desen yer içer afedersin döt büyütür gam keder tasa yok, herşeye amannnnn der, baba desen sadece bir odaya kapanıp dinini yaşayan biri, hayatla alakası yok, ne çocukları nede ailesi nede başkalarıyla, kız kardeş görümce desen şam şeytanı, kıskanç, fesat yılan, ( hamileyim onu bile çekemedi tebrik için beni bırakın zaten konuşmadığım için aramasını beklemiyorum ABİSİNİ bile aramayan şam şeytanın fesatın kıskançın biri,
vah vah vah sultan,ne kadar kötü bir aile,ne kadar zulüm etmişler sana.inan ki çok çok çok üzüldüm haline.bu arada gözün aydın
natlus sende kk bağımlılığı mı var
kapıdan kovulsan camdan ,camdan kovulsan bacadan
gözün aydın tatlım zira o hamam böceği besleyen kv kurtuldun
canım benim ya unutmamışın beni ayrıca böcekleri de sagol teşkler.
Çok şükür eşimin ailesinin ayaklarını tamamen kestim, bağları kopardım, eşimede ailesinin beş para etmez olduklarını söylediğimde kavgalar ederdi benle, şimdi ağzıma geleni sayıyom haklısın aşkım diyor, oda anladı ne m...l olduklarını ailesinin geç oldu ama anlaması iyi oldu, bundan sonra geldiklerinde önlerine koycam kuru çay, yanına bakkaldan bisküvi :) oturup yesinler, öyle ne hizmet ne nereye oturtcamı şaşırtmak hürmet selam kelam yok, bende çok şükür 3 aydır gitmiyom, aramıyomda, artık sevmiyorumda onları nefret ediyorum, onlar bana bayılıyorlar ama, ama bayıldıkları ile kalsın :)
çoktandır ortalıklarda yoktun natlus artık iyice meraklanmıştım
Senden bekleneni layıkıyla yerine getirmişsin şimdi sırada ne var
Hamileymişsin sana tek duam, Allah sanada senin gibi bir gelin nasip etsin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?