arkadaşım ne dediğini ben anlamadım hem şiakyetçisin hemde ne oldum değil ne olcam demeli diyorsun bu nasıl bir tezatlık bu nasıl bir mantık, demek sen ve senin gibiler çekmeye mahkum, valla çekemem çektirmemde, eğer ben kimseye kötülük yapmıyorsam ve bana kötülüklerini dokunacağını biliyorsam ona göre gardımı alırım, bunun adı yok kötü gelin vay allah düşman başına vermiye
vay efendim sende gelin alınca kaynana olucan vıdı vıd vıdııda vıdıııı, valla bu dünyada İYİLİK hiçbir zaman kazanılmıyor ALLAH içimi biliyor başkasının ne düşündüğü umrumda olmaz, düşüncelerim böyle olmakla birine zarar verme arasında DAĞLAR kadar fark var, düşünce eyleme dönüşürse eğer KÖTÜLÜK olur adı, herkes herkesin hakkında neler düşünüyor eylem yapmadan, eyleme geçirenler asıl KÖTÜ insanlar insalıkdan nasibini almamışlar benim gözümde, benim dilimde olanlar eyleme geçmeyenler, ama insanlar geçmesi için öyle seni zorluyorlarki İNSANI DİNDAN İMANDAN ÇIKARIR ALLAH ASIL KARŞIMIZA İYİ İNSANLARI ÇIKARSINKİ, BİZİMDE İYİLİĞİMİZE ÇAMUR SÜRÜP BİZİ YIPRATANLARDAN KORUSUN DİYE DUA EDELİM
VAYYY BE NE KONUŞTUM