Artık ayaklarını kestim ( hoşbuldum bu arada ) :)

kapanıcak olsaydı şimdiye çoktan kapanırdı açık kalma rekoru kırdı bu konu reyting alamadı

Son düzenleme:

:) nedir senden çektiğim kapama valla küserim gelmem bidaha öslersiniz beni :) :) :) iki günder hastanelerdeyim girmedim , dur daha ne konularım varda fırsatım olmadı bu arada teşekkürler :)

hem neden kapıcaksınki kapıcak birşey söz konusu değil sizde bagımlılık oldu konumu kapatmak yani kapatılcak gibi olmasada adım çıktıya, sürekli kapanıcak diye bişey olmaması lazım ALIŞKANLUK YAPMAYINIZ :)

Son düzenleme:

ayy canım neyin var hastnalerde uğraşıyorsun.Hamileymişsin hayırlı olsun,kaç aylık? kendini nasıl hissediyorsun? bebeğinin böyle bir babaanne ve dedesi olacağını bile bile nasıl yaptın bebişi?hazır mısın buna?

Geçmiş olsun Sultan, kötü birşeyin yok değil mi? Hamilelik döneminde stresten uzak durmalısın, eşinin ailesine değil bebeğine odaklanmalısın, sağlıklı bir hamilelik dilerim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Senin nikini görünce otomatikman konu kapama hissi oluşuyor :))) ama galiba hamilelik sana yaramış, güzel güzel yazıyorsun, böyle devam edersen konuların kapanmaz, küserim diyorsun ama benim gibi tatlı bir kadına küs kalamayıp geri geliyorsun:)))

canım benim teşekkür ederim kinayelide olsa tebriğin için sagol :) daha 5 hafta bitti 6. haftadayız inşallah, hem babanne ve dede için çocuk yapmadım dimi kendim ve eşim için :) cicimmm

amin inşallah teşekkür ederim.

kız ben hep güzel konuşurum aslında da işte insanlar bu hale getiriyor insanı :) dermişim :) yapana değil yaptırana, söyleyene değil söyletene bakın deler bizde şekerim :) ayrıca sen tatlıysa ben şeker pareyim :) kız

Boşver şimdi şekerpareliğini de ciddi ciddi söyle bakalım, hastaneye hamilelikle ilgili bir sıkıntın olduğu için gitmedin değil mi?
6. haftaya girmişsin ilk 3 ay dikkatli olmalısın.

Boşver şimdi şekerpareliğini de ciddi ciddi söyle bakalım, hastaneye hamilelikle ilgili bir sıkıntın olduğu için gitmedin değil mi?
6. haftaya girmişsin ilk 3 ay dikkatli olmalısın.

kusma ishal ile doktora gittim enfeksiyon çıktı idrarda afedersin :) acil doktora gittim bebege zarar olmasın diye çok şükür bişey yok şimdi .

Sultan natlus geri dönmüş sağlıcakla büyüt bebeğini inşallah
Lügata birde şam şeytanı eklenmiş.

canım benim teşekkür ederim kinayelide olsa tebriğin için sagol :) daha 5 hafta bitti 6. haftadayız inşallah, hem babanne ve dede için çocuk yapmadım dimi kendim ve eşim için :) cicimmm

yok canım ne kinayesi..sadece tereddüte düştüm..Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.tatlım

diğer kapatılan konunuzdan başlamak istiyorum

hamile kaldım kayınvalidemi arayan ben oldum

doğum yaptım üç saatlik yoldan gelmedi,iki aylıkken kızımı ben götürdüm
yedi aylık hamileydim riskli geçti hamilelik dönemim full yattım,eşim izine ayrıldı ailesinin yanına gönderdim 3 günlüğüne.evde tek başıma kaldım.

nedenmi yaptım ben insafsız ailesinden ayırmaya çalışan biri olmadığım için.

kendi ailenize denilmesini istemediğiniz sözleri eşinizin ailesine söylemeyin.hamilesiniz yarın aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceğinin garantisimi var.

kızımdan sonra eşimin ailesiyle okadar samimi oldukki iyikide diyorum geçmişte kötü sözlerimiz olmadı birbirimize.bence biraz kendinize gelin rabbim kocanıza yardım etsin

Son düzenleme:
okuduklarıma inanamadım resmen... kızmayın ama fazlasıyla bencilsiniz... ne bekliyordunuz gelip ayaklarınızı falan mı yıkamalıydı kayınvalideniz! siz ne kadar iyi davrandınızda ne bekliyorsunuz ki ben yaptıklarında çok çok büyük hatalar göremedim kusura bakmayın gelinini döven kaynana var gıkı çıkmıyo be.. benim annemin çektiğinin yarısının yarısını çekmemişsinizdir ablalarım ölümden dönmüş kayınpederi yüzünden ama hala gider elini öper temizliğini yapar yapabildiğince kendi evini temizlemeye hali yokken.. taştan duvardan olsada aile ailedir hakkınız yok böyle konuşmaya ilk önce sizden büyük oldukları için bu saygısızlığı haketmiyorlar sonra eşinizi dünyaya getirip büyüttükleri için.. eşiniz sizin için bir nimetse onlar daha büyük bi nimet olmalı minnettar olmalısınız bu şekilde yaklaşmalısınız çok yanlış yapıyorsunuz bişey diyimmi ana baba hakkı ödenmez bi ah etseler yeter dünyayı başınıza yıkmaya çok övünüyorsunuz hamileliğinizle eşinizi kendinize çekişinizle rabbim evlat acısı vermesin bi insanın evladından koparılması ne demektir bunu bi anne adayı olarak anlamanız gerekirdi.. bi gün bebeğinizle sınanmamanızı dilerim çok yazık çok...

Büyüklere saygıda kusur etmemeyi en çok annem ve babamdan öğrendim..
Babannem annemi istememiş babam evi terkedip gitmiş,anneme yapmadığı kamadı gerçek anlamda..
Annem hep affetti,önlerine yemeklerine kadar herşeyi koyardıda,onlar annem yaptı diye tenezzül edip oturup yemezlerdi..
Babam bile bi noktadan sonra muhabbeti kesti konuşmadı ama annem hep arayı bulmaya çalıştı..
Bizi götürdü,onlara kin tutmamazı sağlamak için kendi parasından bize verir dedeniz verdi çikolatalar alacakmışsınız derdi..
Şuan çok hastalar,ve yine annem bakıyor..
Ne olursa olsun,ben annemin kazanacağını düşünüyoru hem bu dünyada hemde diğer dünyada..
Allah sizin kalbinizzede minicik merhamet hissi verir umarım..Kaybetmessiniz birşey emin olun..

Kayınvalidem burayı okusa söyleyeceği tek söz ;

Allah'ım nasıl bir iyilik yaptım ki bana böyle bir gelin nasip etmedin...Şükürler olsun sana...

natlus klasik konularından açıyor , arkadaşlar gaza geliyor lütfen gaza gelmeyin bu arkadasın her konusu kapatılıyor ve her konusunda da ceza alıyorlar

kıslar rice etsem şu sultanın kim olduğunu bana yazarmısınız tanımayan yok galiba

ben tanıyamadım ama

Nacizane tavsiyem insanlara karsi bu kadar nefret duygulari ile dolu olmayin. KALBINIZE agirlik yapar onu tasimasi da zor.En iyisi konusmayin isterse esiniz gorussun siz uzak olun. Benim tavsiyem bu kadar.

Esim bu yazilari gorsede beni bas taci etse keske neler neler cektim.neler yasadimda sadece annenle ben konustum.beni azarlayip devam ettj uaomaya en.azindan.sende bu durumdan.rahatsiz.oldugunu soylede bana boyle davranmasinlar dedm dye neler neler yapti bana dvmedigimi kaldi sovmedigimi

Kayınvalidem burayı okusa söyleyeceği tek söz ;

Allah'ım nasıl bir iyilik yaptım ki bana böyle bir gelin nasip etmedin...Şükürler olsun sana...

Aynen benimkide gorse boyle der gorumcemde okusada keske ben bu geline.neler yaptim bunin.crzasini.nasil.cekecem.dye uzulse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…