Bu benim ikinci natlus vakam.sanırım biraz geç tanıdım natlusu ,ama konu başlığını okur olmaz anladım..çok yorum yapamayabilirim ama nolur konuyu hemen kapatmayın,natlusla daha yakından tanışmak istiyorum..en azından 2-3 gün kalsın nooolllurrr
kapanıcak olsaydı şimdiye çoktan kapanırdı açık kalma rekoru kırdı bu konureyting alamadı
Sultan,
hoşgeldin
Bebeğini sağlıkla kucağına al inşaallah ama konun dert konusu değil, eskisi gibi kapasam hadi ayağının tozuyla gelmişsin, hamilesinde kıyamadım yinede:) ilk konunu kapamıyayım, gel biz bunu daha uygun bölüme taşıyalım.
:) nedir senden çektiğim kapama valla küserim gelmem bidaha öslersiniz beni :) :) :) iki günder hastanelerdeyim girmedim , dur daha ne konularım varda fırsatım olmadı bu arada teşekkürler :)
hem neden kapıcaksınki kapıcak birşey söz konusu değil sizde bagımlılık oldu konumu kapatmak yani kapatılcak gibi olmasada adım çıktıya, sürekli kapanıcak diye bişey olmaması lazım ALIŞKANLUK YAPMAYINIZ :)
:) nedir senden çektiğim kapama valla küserim gelmem bidaha öslersiniz beni :) :) :) iki günder hastanelerdeyim girmedim , dur daha ne konularım varda fırsatım olmadı bu arada teşekkürler :)
hem neden kapıcaksınki kapıcak birşey söz konusu değil sizde bagımlılık oldu konumu kapatmak yani kapatılcak gibi olmasada adım çıktıya, sürekli kapanıcak diye bişey olmaması lazım ALIŞKANLUK YAPMAYINIZ :)
ayy canım neyin var hastnalerde uğraşıyorsun.Hamileymişsin hayırlı olsun,kaç aylık? kendini nasıl hissediyorsun? bebeğinin böyle bir babaanne ve dedesi olacağını bile bile nasıl yaptın bebişi?hazır mısın buna?
Geçmiş olsun Sultan, kötü birşeyin yok değil mi? Hamilelik döneminde stresten uzak durmalısın, eşinin ailesine değil bebeğine odaklanmalısın, sağlıklı bir hamilelik dilerim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Senin nikini görünce otomatikman konu kapama hissi oluşuyor :))) ama galiba hamilelik sana yaramış, güzel güzel yazıyorsun, böyle devam edersen konuların kapanmaz, küserim diyorsun ama benim gibi tatlı bir kadına küs kalamayıp geri geliyorsun:)))
amin inşallahteşekkür ederim.
kız ben hep güzel konuşurum aslında da işte insanlar bu hale getiriyor insanı :) dermişim :) yapana değil yaptırana, söyleyene değil söyletene bakın deler bizde şekerim :) ayrıca sen tatlıysa ben şeker pareyim :) kız
Boşver şimdi şekerpareliğini de ciddi ciddi söyle bakalım, hastaneye hamilelikle ilgili bir sıkıntın olduğu için gitmedin değil mi?
6. haftaya girmişsin ilk 3 ay dikkatli olmalısın.
kaynana desen yer içer afedersin döt büyütür gam keder tasa yok, herşeye amannnnn der, baba desen sadece bir odaya kapanıp dinini yaşayan biri, hayatla alakası yok, ne çocukları nede ailesi nede başkalarıyla, kız kardeş görümce desen şam şeytanı, kıskanç, fesat yılan, ( hamileyim onu bile çekemedi tebrik için beni bırakın zaten konuşmadığım için aramasını beklemiyorum ABİSİNİ bile aramayan şam şeytanın fesatın kıskançın biri,
Çok şükür eşimin ailesinin ayaklarını tamamen kestim, bağları kopardım, eşimede ailesinin beş para etmez olduklarını söylediğimde kavgalar ederdi benle, şimdi ağzıma geleni sayıyom haklısın aşkım diyor, oda anladı ne m...l olduklarını ailesinin geç oldu ama anlaması iyi oldu, bundan sonra geldiklerinde önlerine koycam kuru çay, yanına bakkaldan bisküvi :) oturup yesinler, öyle ne hizmet ne nereye oturtcamı şaşırtmak hürmet selam kelam yok, bende çok şükür 3 aydır gitmiyom, aramıyomda, artık sevmiyorumda onları nefret ediyorum, onlar bana bayılıyorlar ama, ama bayıldıkları ile kalsın :)
canım benim teşekkür ederim kinayelide olsa tebriğin için sagol :) daha 5 hafta bitti 6. haftadayız inşallah, hem babanne ve dede için çocuk yapmadım dimi kendim ve eşim için :) cicimmm
Kayınvalidem burayı okusa söyleyeceği tek söz ;
Allah'ım nasıl bir iyilik yaptım ki bana böyle bir gelin nasip etmedin...Şükürler olsun sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?