Artık baş edemiyorum.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Ben yazdım sandım biran. Tamamen aynıyız. Bazen çok iyiyim bazen yorumlama kadar ağlıyorum. Boşandığıma asla pişman değilim. Çocuklar büyüyünce biraz rahatlarım kendime zaman ayırırım hayatıma birileri girer onun da rezilliğini duyarım diye teselli oluyorum işte

Benim çocuklarım çok küçük değil. Babalarında da kalıyorlar bende de. Kendime vakitte ayırabiliyorum. Ama işte insanın yaşadıklarının ağırlığı böyle yapıyor maalesef. Sizinde Allah yardımcınız olsun.

Kesinlikle terapi almalısınız, psikolog ve psikiyatri tedavileri görmeniz lazım...

boşanma gayet normal bir süreç ama aldatilarak boşanma özellikle kadında büyük travmaları neden oluyor hele ki seviyorsa. nereden mi biliyorum? 20 sene önce boşanan ablamdan... çok sancılı bir süreç yaşadı tabi bize de yaşattı haliyle .. sonra bi tık kendine geldi sayılır... sonra mi??? boşandıktan 14yil sonra beyin kanaması geçirdi ve şu an %76 engelli raporu var. psikiyatri şizofren tanısı koydu öylesine zor ki...bu haline çok şükür çünkü ilk 6 ay yatalakti, ne altından ne yediğinden ne de içtiğinden haberdar değildi. eski eniştem de ablamı aldattığı kadınla evlendi iki de çocuğu oldu... özetle lütfen kendinize iyi bakın, cok kafaya takmayın lütfen, üzülmeyin ne yapalimhayat böyle... canınızın sağlığından da önemli degil ya. ablam süreci çok zor atlattı diyemeyeceğim sebepleri ve sonuçları yazdim ama naçizane tavsiyem iyidir destek alın...en önemlisi kendiniz icin

Çok gençsin daha 33 yaşındasın elbet yeni aşk yeni hayatın olacaktır , bence kendinize çok yüklenmeyin , yani kötü bişey aklınıza gelince hemen başka şey düşünün , kendinize vakit ayırın , makyaj yap güzel giyin spor yap , koşuya git , yogaya git , aynada kendine bak gülümse ben güçlü kadınım de kendine , ki gerçkten öylesin boşanmak yeni bi hayat kurmak hep güçlü kadınların işidir mutlu birini görünce gülümse hatta eğer içinden kötü anıların geçse bile , inan bana bunları yap hatta zorla , faydasını 1 ay geçmeden göreceksin

Çok direndim aslında terapiye ihtiyacım olmadan atlatabileyim diye. Çünkü psikiyatri ye gönderip ilaç yazmalarından korktum. Ama sanki iyileşeceğim yerde daha kötü oluyor her şey.
İlaç kullanmanı hiç tavsiye etmem çünkü senin durumun belki bi çoğu boşanmış kadın yaşıyor , sonuçta kolay değil , bide hayatındaki güzel şeylerin farkında ol , şuan bi boşlukta his ediyorsun kendini , o yüzden , hatta biriyle flört etmen belki sana iyi gele bilir , tabi bağlanmadan , çünkü şuan duygusal bi boşluğun var ve hemen flört ettiğin kişiye bağlana bilirsin ve onuda aşk sana bilirsin o yüzden dikkatli sadece bi arkadaş gibi

Ah canım ablanıza çok geçmiş olsun. Ailem çok korkuyor özellikle annem. Mutlaka gideceğim terapiye.

Haklısınız. Yaşadıklarımı bir başkası yaşasaydı belki daha ağır sonuçlarla karşılaşırdı. Hayatımda kimse olsun istemiyorum. Zaten çevremde de hiç öyle olabilecek kimse yok.

Allah ablanizin yardımcısı olsun. Çocuğu varmı ?

Bir tık şanslısın o zaman. Benim biri bebek diğeri 10 yaş. Babaları 3 aydır görmüyor bile.

Çok çok haklısıniz rabbim sizin hakkınızı eşinize bırakmasın başka ne diyebilir ki Allah'a havale edin ve bol dua edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…