Canım topiğin hayırlı olsun ...Ama şu içme işini oturtsan cidden kolay olur ...aksi takdirde kilo kaybın su ve kasdan olur yağdan gitmez canım....Kolay gelsin..Merhaba arkadaşlar.ben 27 yaşında 157-158 boylarındayım. (zayıflayınca boyum 160-161 oluyor nasıl oluyorsa:) )
daha önce burda kilo verdim. 70 kilodan en son 2 ay öncesine kadar 60.200 e düşmüştüm sonra saldım kendimi 2 aydır. şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama aldım kilo belli oluyor. Korktuğum için tartılmıyorum.bir hafta diyete tamamen uyabilsem tartılacağım ama yapamadım.şimdiden başlıyorum dikkat etmeye inşallah devamı gelir.
Bu arada şuan reglyim ve çok şişliğim var ama olsun yine de artık başlamam gerek.bayramda biraz salarım gibime geliyor ve kk ya giremeyebilirim memlekete gideceğim için ama bayrama kadar burdayım ve bayramdan sonra da buradayım.bana katılmak isteyen buyursun.beraber yediklerimizi yorumlayalım,tanışalım,sohbet edelim,dertlerimizi dinleyelim.sadece yediklerimizi yazıp çıkmak da çok sıkıcı olur.biraz düzene girdikten sonda haftalık kilo takibi ve çizelgesi de yaparız.
Unutmadan arkadaşlar,ben su içemiyorum hiç aram yoktur.hele diyette olunca hiç içemiyorum canım istemiyor.ve pek fazla zamanım olmadığı için ve pek de sevmediğim için spor da yapmıyorum.o yüzden yavaş kg veriyorum.saat 8 akşam 6 arası da çalışıyorum.
canım topiğin hayırlı olsun ...ama şu içme işini oturtsan cidden kolay olur ...aksi takdirde kilo kaybın su ve kasdan olur yağdan gitmez canım....kolay gelsin..
Kahvaltı yapmadım bugün dün gece çok yemiştim
bu sabah sadece 1 adey nesgafe içtim
öğle yemeğimi de 1 saat sonra yiyeceğim artık iş yerinde ne yemek çıkarsa bir tabak yiyeceğim sadece
bugün ki listemi paylaşayım
Sabah 1 domates 1 salatalık 1 haşlanmış yumurta yanında şekersiz çay (hep şekersiz içerim )
Ara 3 kayısı kurusu 1 şekersiz nescafe
Öğlen küçük parça tavuk göğsü ızgara 1 patlıcanla yapılmış bol limonlu salata
Ara 1 adet elma
Akşamda sanırım bir kase mercimek çorbası ve yanında bol salata olacak
inşallah bozmadan diyetimi ocakta 60 olurum. benim eksiklerim suyu az içmek ve abur cubur
bende spor yapamıyorum iki çocuk akşama kadar pestilimi çıkarıyorlar
Merhaba arkadaşlar.ben 27 yaşında 157-158 boylarındayım. (zayıflayınca boyum 160-161 oluyor nasıl oluyorsa:) )
daha önce burda kilo verdim. 70 kilodan en son 2 ay öncesine kadar 60.200 e düşmüştüm sonra saldım kendimi 2 aydır. şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama aldım kilo belli oluyor. Korktuğum için tartılmıyorum.bir hafta diyete tamamen uyabilsem tartılacağım ama yapamadım.şimdiden başlıyorum dikkat etmeye inşallah devamı gelir.
Bu arada şuan reglyim ve çok şişliğim var ama olsun yine de artık başlamam gerek.bayramda biraz salarım gibime geliyor ve kk ya giremeyebilirim memlekete gideceğim için ama bayrama kadar burdayım ve bayramdan sonra da buradayım.bana katılmak isteyen buyursun.beraber yediklerimizi yorumlayalım,tanışalım,sohbet edelim,dertlerimizi dinleyelim.sadece yediklerimizi yazıp çıkmak da çok sıkıcı olur.biraz düzene girdikten sonda haftalık kilo takibi ve çizelgesi de yaparız.
Unutmadan arkadaşlar,ben su içemiyorum hiç aram yoktur.hele diyette olunca hiç içemiyorum canım istemiyor.ve pek fazla zamanım olmadığı için ve pek de sevmediğim için spor da yapmıyorum.o yüzden yavaş kg veriyorum.saat 8 akşam 6 arası da çalışıyorum.
su ve spor olmadan 10 kiloyu nasıl verdin canım biraz anlatır mısın?ben de su sevmem ama içicem mecburum spor da yapıcam tabi..sen cok mu ac kalmıştın acaba?
kahvaltı
4 dilim üçgen peynir 76 kalori
yarım nesgafe 20 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?