Artık başlamam gerek dedim ve başlıyorum............

gulum6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
1.573
8
46
Trabzon
Merhaba arkadaşlar.ben 27 yaşında 157-158 boylarındayım. (zayıflayınca boyum 160-161 oluyor nasıl oluyorsa:) )

daha önce burda kilo verdim. 70 kilodan en son 2 ay öncesine kadar 60.200 e düşmüştüm sonra saldım kendimi 2 aydır. şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama aldım kilo belli oluyor. Korktuğum için tartılmıyorum.bir hafta diyete tamamen uyabilsem tartılacağım ama yapamadım.şimdiden başlıyorum dikkat etmeye inşallah devamı gelir.

Bu arada şuan reglyim ve çok şişliğim var ama olsun yine de artık başlamam gerek.bayramda biraz salarım gibime geliyor ve kk ya giremeyebilirim memlekete gideceğim için ama bayrama kadar burdayım ve bayramdan sonra da buradayım.bana katılmak isteyen buyursun.beraber yediklerimizi yorumlayalım,tanışalım,sohbet edelim,dertlerimizi dinleyelim.sadece yediklerimizi yazıp çıkmak da çok sıkıcı olur.biraz düzene girdikten sonda haftalık kilo takibi ve çizelgesi de yaparız.

Unutmadan arkadaşlar,ben su içemiyorum hiç aram yoktur.hele diyette olunca hiç içemiyorum canım istemiyor.ve pek fazla zamanım olmadığı için ve pek de sevmediğim için spor da yapmıyorum.o yüzden yavaş kg veriyorum.saat 8 akşam 6 arası da çalışıyorum.

Canım topiğin hayırlı olsun ...Ama şu içme işini oturtsan cidden kolay olur ...aksi takdirde kilo kaybın su ve kasdan olur yağdan gitmez canım....Kolay gelsin..

canım topiğin hayırlı olsun ...ama şu içme işini oturtsan cidden kolay olur ...aksi takdirde kilo kaybın su ve kasdan olur yağdan gitmez canım....kolay gelsin..

sağol canım . Içmek tabiki isterim ama olmuyor içemiyorum. :) su içmeden ve sporsuz ayda 3 kg verebiliyorum tabi diyeti tam olarak yapsam fazla da veririm de açlığa dayanamıyorum o yüzden çok fazla sıkmadan kendimi yapıyorum

Kahvaltı yapmadım bugün dün gece çok yemiştim
bu sabah sadece 1 adey nesgafe içtim

öğle yemeğimi de 1 saat sonra yiyeceğim artık iş yerinde ne yemek çıkarsa bir tabak yiyeceğim sadece

Kahvaltı yapmadım bugün dün gece çok yemiştim
bu sabah sadece 1 adey nesgafe içtim

öğle yemeğimi de 1 saat sonra yiyeceğim artık iş yerinde ne yemek çıkarsa bir tabak yiyeceğim sadece

öğle yemeğim

1 tabak ıspanak üzerine 2 kaşıktan az yoğurt
yarım dilim kadar ekmek

168 boy 66 kilo. geçen şubat ayında 74.5 kiloydum hazirana kadar 66 oldum hedefim 60 kilo olmak. bugün itibariyle başladım diyetime.

bugün ki listemi paylaşayım

Sabah 1 domates 1 salatalık 1 haşlanmış yumurta yanında şekersiz çay (hep şekersiz içerim )
Ara 3 kayısı kurusu 1 şekersiz nescafe
Öğlen küçük parça tavuk göğsü ızgara 1 patlıcanla yapılmış bol limonlu salata
Ara 1 adet elma

Akşamda sanırım bir kase mercimek çorbası ve yanında bol salata olacak

inşallah bozmadan diyetimi ocakta 60 olurum. benim eksiklerim suyu az içmek ve abur cubur

menün çok güzel canım böyle aynen gidersen ocaktan önce aralığın başında rahatça 6 kiloyu verirsin zaten.

bende su içemem ve spor da yapmıyorum .

az önce bi nesgafe içtim bu arada

akşam yemeğimi dışarda yedik arkadaşlarla

1 kase ezogelin çorbası ve bir dilim ekmek

2-3 çatal salatadan aldım ve 2 dilim pide kıymalı ve kaşarlı ama pideler çok inceydi öyle dilim dediğime bakmayın sadece tadına bakmak için yedim. çok mu oldu acaba.

bitki çayı içeceğim birazdan ve 49 kalorilik çok azcık çikolata yiyeceğim

günaydınlar herkese.

kızlar çok şiştim bu regli dönemimde yüzüm gözüm her yerim şişti ve kendimi çok çok çirkin hissediyorum ağrım da çok fazla var.inşallah bayramda da böyle olmam yaa

daha kahvaltı yapmadım birşeyler yersem söylerim

su ve spor olmadan 10 kiloyu nasıl verdin canım biraz anlatır mısın?ben de su sevmem ama içicem mecburum spor da yapıcam tabi..sen cok mu ac kalmıştın acaba?

su ve spor olmadan 10 kiloyu nasıl verdin canım biraz anlatır mısın?ben de su sevmem ama içicem mecburum spor da yapıcam tabi..sen cok mu ac kalmıştın acaba?

canım ben açlığa dayanamayan birisiyim ve sık sık bir şeyler yeme isteği duyan birisiyim o yüzden karbonhidratı kıstım ama arada çikolata da dondurma da yiyordum twister dondurmalardan.yağı da çıkartmıştım hayatımdan. gün boyu yediklerim domates salatalık yumurda yoğurt peynir haşlanmış tavuk ton balığı yağsız haşlanmış sebzeler yağsız menemen vs bunun gibi yağsız şeyler.ilk başlarda ekmek de yiyordum light ekmek sonra onu bıraktım ama yine günde bir iki dilim kadar beyaz ekmek yediğim oluyordu.içecek olarak da ayran çay ve nesgafe.anlayacağın çok kısmıyordum madem sık sık yiyorum o zaman sık sık kalorisi düşük şeylerden yiyeyim mantığına dayandırdım işi.

ha bir de tuzu azaltmadım ben . tuzsuz yiyemem

Son düzenleme:
Biraz geç oldu ama akşam yemeğimi yazayım

2 tabak çorba(kalorisi düşük toplam 90 kalori yapıyor)

bir kaç dilim domates
çok az yumurta tadımlık
1 adet minik sosis
2 adet üçgen peynir
ve ekmek yedim maalesef 2-3 dilim kadar.fazla oldu bu akşam ya offf

yemekten sonra da türk kahvesi içtim yanında çok azcık albeni çikolatasıyla

çok mutsuzum kızlar. Kendimi çok kötü hissediyorum.kaç gündür yüzüm gözüm şiş içinde . Vücudum da öyle.kilo mu aldım reglden dolayı şişmiyim bilmiyorum ama çok kötü şişman görünüyorum.bayrama böyle gitmek istemiyorum.sizce geçer mi şişliğim . Iki gündür dikkat ediyorum ama az bi düzelme bile olmadı bende.akşamları bitki cayı da içiyorum kiraz sapı da ama yok.oofff offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…