Artık bende bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. 🤦‍♀️

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.452
1.174
83
33
Ben mi anormalim karşıdaki insanlar mı bilmiyorum. 9 yıllık ilişkim vardı. Beni terk edip başkasıyla evlendi. Biraz atlattım kabullendim gibi bu durumu. 31 yaşındayım. Öğretmenim. Açıkçası evlenmek sevmek sevilmek istiyorum her kadın gibi.
Kalbimdeki yaralar tabiki hala iyileşmedi ama biriyle görüşmek iyi gelir bir de hemen evlenmek zorunda değiliz, belki de Karşıdaki insan da beğenmez beni kafasıyla hareket ediyorum.
Normalde insanlara güvenim de yok önceki ilişkimden dolayı. Bana benden başkası sana bakmaz, böylesin söylesin demelerinden dolayı tamamen özgüvenim yerle bir.
Neyse konuya gelecek olursak, iki arkadaşım var işyerinden. Biri bir polise tanıştırmak istedi adam profilime bakınca görüşmek istememiş. Kendisi spor yapan kaslı bir tipti. Ben başörtülüyüm hadi olabilir ondan görüşmek istememiştir dedim. Yani beni güzel de bulurlar, herkes yaşımı göstermediğimi söyler. Bu beni çok incitmişti hatta konu da açtım.
Diğer arkadaşım da depremden önce bir öğretmen var seni ona düşündüm, hem ondan kurtuldun artık yuvanı kur sen de dedi. Ben erken diye biraz bekleyelim o da isterse görüşürüz demiştim.
Adam da beni görüp görüşürüz demişti. Dün de arkadaşım numaranı veriyorum bir oturup konuşun dedi.
Dün gece numaramı vermiş , adam teşekkür etmiş hem senin arkadaşın olduğu için daha da dikkatli davranacağım diye bir konuşma geçmiş aralarında.
Ama bu saat oldu hala herhangi bir iletişim yok
Bende mi sorun, yani düşünce sistemimde mi? Yani olabilir beğenmemiş de olabilirler. Aslında çok da niyetli değildim ama neden bu kadar takıp inciniyorum.
Sonra da eski sevgilim haklıymış gerçekten sevilmeyeceğim hep yalnız kalacağım diye düşünüp duruyorum. Bir de her şeyde bir hayır vardır mutlaka buna da inanıyorum

Profili mi göndermiş yine? Bence çevreniz sizi objektif degerlendirmiyor. Uygun kişilere teklif goturseler böyle olmaz. Okuldan falan yok mu birileri? Hizmetiçi eğitimlere, kulüplere falan katilsaniz. Kendiniz bulsanız daha iyi bence.

Siz uzun ilişkiden daha yeni çıktınız biraz kendinizi dinlemeniz lazım. 31 yaşına geldim yaşım geçti hemen birini bulup evlenmeliyim kafasında olursanız yanlış evlilik yapma ihtimaliniz çok yüksek. İlk önce önceki ilişkinizin travmasını bir atlatın sonra yolunuza bakarsınız

Orası öyle tabi. Ama herkes aklın onda ondan böyle yapıyorsun diyorlar. Halbuki öyle bşr şey yok. belki kafam dağılır demiştim

Orası öyle tabi. Ama herkes aklın onda ondan böyle yapıyorsun diyorlar. Halbuki öyle bşr şey yok. belki kafam dağılır demiştim
çivi çiviyi söker mantığında olmayın. Bu sadece size zarar verir. elalemin ne dediğini önemsemeyin. sizin bir hayatınız var ve bunu güzel yaşamak için dikkatli olmalısınız. Yaşınız sandığınız kadar büyük değil. Hem nasip kısmet bu işler çok zorlamamak lazım

Yok. Fotoğrafımı göstermiş.

Haklısınız. Çok da hazır değilim. İçim bir tuhaf oluyor biri şunla görüşür müsün deyince

Daha akşam almis numarayı öğlen olmadi ..Adam daha açılmamistir .rahatsiz etmeyim diye düşünmüştür..işi vardır.ogretmen dediniz aceleye getirmek istememiştir.
Belki de öyledir bilemedim. Ben de belki o arada biriyle görüşmeye başladı bunu da arkadaşıma söyleyemedi diye düşündüm

Eski sevgiliniz o kadar sene dizinin dibinden ayrılmayın diye özgüveninizi zedelemiş. Bakmayın onun dediklerine.
Çevreniz size uygun adaylar göstermiyor olabilir. Biri bana şöyle iyi böyle iyi ve yakışıklı bir adam anlatsa profiline girip baksam adam macera sporları seven, dağcılık yapan, kaslı maslı biri çıksa ben de görüşmek istemem şahsen. Ben ondan daha iyiyim diye değil yaşam tarzımızın uyuşmayacağı hobilerinden belli diye.

Haklısınız. Çok da hazır değilim. İçim bir tuhaf oluyor biri şunla görüşür müsün deyince

Direk diyeceğiniz belli. Şu an hazır değilim kafamı dinliyorum. Yaşınızdan dem vururlarsa "mutsuz evlilik yapacağıma ömür boyu bekar kalmayı tercih ederim" dersiniz konu kapanır. İnsanlara tavrınız net olsun

Öncelikle eski sevgilin saçmalamış.O kadar begenilmeyecek biri iseniz,sizinle ne işi varmış? Böyle ukala ve hadsiz insanları hayatınızda tutugunuz hata.
Belki linç edilecegim ama başörtüsü konusuna niye takiliyorsunuz?Beni güzel de bulurlar demişsiniz ama belli bir yaştan sonra insanlar sadece buna bakmıyor ki.Yasam tarzı,hayata bakış açısı ve dünya görüşü daha ön plana çıkıyor.Olmasi gereken de bu.Belki o polis ateist.Sizi başörtülu görünce reddetmiş olabilir Bu çok olağan değil mi?
Dünyada milyonlarca insan var.Birileri sizi beğenecek ,birileri begenmeyecek.Hic tanismadiginiz zaman bile geçirmediğiniz insanların sizi beğenip beğenmemesine bu kadar takılmanin anlamı yok bana göre.

Evet sorun sizde. Fazla takintilisiniz. Birakin aramis aramamis, begenmis begenmemis. Hayatinizi yasayin. Gezin tozun. Yeni bir dil yeni bir spor ogrenin. Ex ile kesinlikle iletisim kurmayin adami stalklamayin.
Yok 2 hafta öncesine kadar kötüydüm bakıyordum ama iletişim asla kurmuyorum

Okuyunca, yana döne erkek arıyormuşsunuz gibi hissettim.
Kusura bakmayın
Ay yok vallahi. Çevrem öyle eskisine dönerim diye korkuyorlar hahaha hep eskisine döndüğüm için millet biriyle görüştüreyim de kafası dağılsın diyor. Yoksa kimseyle görüşmüyorum ben. Şimdi de görüşesim var karşıdaki istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…