- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekvatorda yaşıyorsunuz o zaman. Şu havada terasa koymayı düşündüyseniz. Bir halta yaramayan adam bile evde değer görüyor da şu zavallı canlar bir kıymet göremiyor. Koca kağıt üstünde de olsa lazım çünkü.40ım çıkana kadar öyle yapmıştık ondan sonra geld evimize. Yani şuan hemen hemen 1aydır düzensiz cıkıyor e garibimde ne yapsın. Öyle de olmasını pek istemiyorum düzeni değişiyor üzülüyor o da. Terasta olsa hiç değilse ben de çıkar terasa oynarım onunla. Teras dediğimde kapılarımız yan yana üstü kapalı bi yer
Terasa bebeğini koyar mı hiç :) o insan yavrusu çünkü..... köpek hayvan ( onların gözünde)terasa koyacaksınız öyle mi...
terasa bebeğinizi koyar mısınız?
evcil hayvan evlat oluyor seven insana, herkese komik gelse de evcil anneleri anlar bunu.
sahip olmak başka, evlat gibi sevmek başka.
çok çok yazık.
Barınaklar bile almaz onu :)Kocanızı sahiplendirin bence
Neden bir köpek kış bahçesi gibi bi terasta aile sıcaklığı olmayan bir yerde yaşamını sürdürsün?Arkadaşlar öyle teraslar var ki kış bahçesi gibi kışın da vakit geçiriliyor. Geniş bir yerse neden olmasın? Ama günlük çıkarılıp gezdirilmesi gerekiyor bence. Tabi ki o da bir bebeğiniz ilgilenmelisiniz, kapatıp tutsak etmek de doğru olmaz.
Barınağa gerek yok ki. Alan çıkmış işte. :)Barınaklar bile almaz onu :)
Beni de delirttiler.Yemin ederim hep böyle konularda delirip banlaniyorum ...
Güzel kardeşim , ablacım , canım kizkardesim dogurmadan önce bebeğin hareketli bir varlık olduğunu biliyordun öyle değil mi ?
Nihayetinde saksi dogurmadin .
O hayvani sahiplenirken o aklı beş karış kocan sorumluluğunu bilmiyor muydu ?
O hayvan nasıl dursun akşama kadar çişini , kakasını tutarak ..
Terasa koymak ne kadar mantıklı , arada çıkıp oynayacağıniz bı şey değil can o can !!!
Kendini de aklama bari yok oynarım falan .
Kocanı kapa terasa arada yemini suyunu ver....
Anlıyorum aslında evde hayvan beslemek inanılmaz sorumluluk gerektiren bir şey. Mesela bizim evde de her yer kedi kumu, tuvalet paspası alsak da saçılıyor özellikle banyomuz ciddi bir temizlik gerektiriyor. Ayrıca çok dağıtıyorlar hele biri var, ortada ne görse açar dışarı çıkarır. Bir demet maydanozu kaşla göz arasında dağıtıverdi mesela, bir de bazı dalları alıp kaçırmış halıların altlarına sıkıştırmış. Bazen diyorum küçük çocuk olsa sizin kadar dağıtmaz. Dün mama kabını koştururken devirmişler her yer mama içindeydi. Bazen su kaplarını deviriyorlar. Ama sarılıp yatınca hiç bir ehemmiyeti kalmıyor tüm bunların. Bizim evimizde de yerler tüy oluyor özellikle gittik evcil hayvan besleyenler için elektrik süpürgesi aldık. Yatak başlığımız bile kedi tüyü içinde, mobilyaları, el dokuması halılarımı tırmalarlar. Artık nasıl desem kedilerle yaşayan insanlara has bir özellik gelişiyor daha sabırlı daha anlayışlı oluyorsunuz.Orası hiç değilse camlı kapalı camı açarım alırım içeri yani ben hiç içeri almayayım soğukta donsun üşüsün demişim gibi anlayamadım yani ben de yoruldum artık herşeye yetişmekten
Hahahha koptummm !Barınağa gerek yok ki. Alan çıkmış işte. :)
Canım bizimde terasımız var kapalı iç duvarları tahta yaptırıldı ama şu havada yukarı çıkmıyoruz afedersiniz totom donuyor orada köpek nasıl kalsın kiArkadaşlar öyle teraslar var ki kış bahçesi gibi kışın da vakit geçiriliyor. Geniş bir yerse neden olmasın? Ama günlük çıkarılıp gezdirilmesi gerekiyor bence. Tabi ki o da bir bebeğiniz ilgilenmelisiniz, kapatıp tutsak etmek de doğru olmaz.
Benimde 2 kuşum var. Biri tüy hastası. Bildiginiz nerdeyse hıc tüyü yok. O kadar cok seviyorum ki. Eşim bır yerlerini de yırtsa o hayvanlar bu evden gidemez. Aşırı seviyorum. Kesınlıkle sınavımız.Eşinizin hayvancağıza yaşattığının hesabını allah öyle bir sorar ki tüm işleriniz tepetaklak olur. Çok inanıyorum ki onlar bizim sınavımız. Böyle insanlar keşke heves edip de can sahiplenmeye kalkmasa.
Niyetiniz vermek değil de ihtiyaçlarını gidermiyorsunuz hayvanın?Hanımefendi ben yuvamızdan gitsin demedim. Terasımız var kocaman oraya güzel bi yer yapabilir elinden de geliyor öyle şeyler. Hiç değilse ben de çıkar oynarım onunla da niyetim de birine vermek yok yani
Bizim teras kirada kış bahçesi şeklinde kapalı, kiracımız, aynı zamanda arkadaşım dekore etti, kedileri için de bir köşe var ve sıcacık bir yer, pinterestten çıkmış gibi çok güzel oldu. Şu mevsimde bile oturuyorlar, çok geniş. Öyle bir yer hazırlanırsa neden olmasın? Kaldı ki kendileri de çocukları da vakit geçiriyor, bir sürü oyun oynuyorlar.Neden bir köpek kış bahçesi gibi bi terasta aile sıcaklığı olmayan bir yerde yaşamını sürdürsün?
Beni de delirttiler.
Buradaki amaç hayvana rahat edeceği bir yer yapmak değil, öyle olsa bugüne kadar yapılırdı.Bizim teras kirada kış bahçesi şeklinde kapalı, kiracımız, aynı zamanda arkadaşım dekore etti, kedileri için de bir köşe var ve sıcacık bir yer, pinterestten çıkmış gibi çok güzel oldu. Şu mevsimde bile oturuyorlar, çok geniş. Öyle bir yer hazırlanırsa neden olmasın? Kaldı ki kendileri de çocukları da vakit geçiriyor, bir sürü oyun oynuyorlar.
Bende bır muabbet ve tüysüz papagan var. Kıyamadım satın aldım. Belkı ben almasam, onu öldurecektı. Cunku o kusu kımse almak istemez. Aldım pısman degılım. Bende böyle tüylerı olmayan, ayagı sakat galan bır kuş görürsem alıyorum. Cok seviyorum. Eşim bunlar son kuş dıyor ama zor. Ben bu evde oldugum sürece daha cok kus gelır bu eve6 kedim var .
1 di canı sıkılmasin diye ikinciyi bulduk .
3.yu araba ezmis sokakta bırakamadım.
4. Caddede yaşıyordu araba çarpacak diye enseden tuttum getirdim .
5. Kafası delinmiş gözlerine kadar iltihapliydi onu ölüme terkeden ezdim.
6. Nin ağzı kulağına kadar yırtılmış yemek yiyemiyordu ölecek diye aklım çıktı .
Her birinin ayrı derdi var .
Bir kere aklımdan geçmedi birine vermek .
Yapamıyorum bende yetişemiyorum daha bugün 2 yaşındaki gözümün önünde parkeye isedi.
Ama evlat onlar ya nasıl kapatayım , birakayim , terkedeyim.
Bir yatakta 8 kişi uyuyorum 6 si.
Allah ıslah etsin böylelerini