Hayvana çok üzüldüm. İşte hiç düşünmeden, eve alacağım hayvanın neye ihtiyacı var, günde kaç defa gezmeye çıkmamız lazım, ne kadar ilgi istiyor?  İnsan önce bu soruları cevaplandırdı, information toplar, ona göre hayvan alır. Bu hayvanlar 10 veya 15 sene yasiyabilir, ben bu kadar uzun yıllar sorunu taşıyabilirmiyim. Sanki oyuncak dükkanına girip, hoşuna gideni alıp, canı istemeyince oyuncağı bir köşeye at. Çok çok cahillik var Burda. 
Köpekler, hangi cins olursa olsun, sabahleyin kalktığımız gibi, dışarıya geziye. Biz ise gitmeden önce bir saat ormanda koşuya çıkıyoruz, sabahleyin saat 6 da ormana bir gir bizim Burda, köpekleriyle gezen dolu. Sonra güzel bir duj alınır, sonra işe. Öğlenden yeniden dışarı ve akşama yine bir saatliğine. Yazik oluyor böyle şıpsevdilikle alınan hayvanlara. Ne kadar günah.

Köpekler, hangi cins olursa olsun, sabahleyin kalktığımız gibi, dışarıya geziye. Biz ise gitmeden önce bir saat ormanda koşuya çıkıyoruz, sabahleyin saat 6 da ormana bir gir bizim Burda, köpekleriyle gezen dolu. Sonra güzel bir duj alınır, sonra işe. Öğlenden yeniden dışarı ve akşama yine bir saatliğine. Yazik oluyor böyle şıpsevdilikle alınan hayvanlara. Ne kadar günah.

Bu hikayede en çok köpeğe üzüldüm, en çok eşinize kızdım
 Bu hikayede en çok köpeğe üzüldüm, en çok eşinize kızdım 

yavru alırsanız zaten o evde kuşlar olduğunu bilerek büyüyecek kardeş gibi
 yavru alırsanız zaten o evde kuşlar olduğunu bilerek büyüyecek kardeş gibi 

Bence dikkat etmek gerekiyor kedi bu belli olmaz. Geçen gün gördüm kuşun bir tüyünü bulmuş onu kemiriyor. Siz düşünün artık. Neyse ki kuşum eğitimli, kedi yanına yaklaşınca haber veriyor Eşek eşek dedi mi koşup geliyorum Eyşan kılıklı yine kafesin etrafında
 Bence dikkat etmek gerekiyor kedi bu belli olmaz. Geçen gün gördüm kuşun bir tüyünü bulmuş onu kemiriyor. Siz düşünün artık. Neyse ki kuşum eğitimli, kedi yanına yaklaşınca haber veriyor Eşek eşek dedi mi koşup geliyorum Eyşan kılıklı yine kafesin etrafında  elimden geldiğince bakıyorum helal olsun yedikleri
 elimden geldiğince bakıyorum helal olsun yedikleri 

salaga bak kendini kuzumla kıyasladı. Hadi ikile dedim engellemiştim. Tüyleri dokuluyormus hastalık yaparmış valla erkekler daha çok tüy dokuyorlar bi de sadık değiller can dostlarımız gibi
salaga bak kendini kuzumla kıyasladı. Hadi ikile dedim engellemiştim. Tüyleri dokuluyormus hastalık yaparmış valla erkekler daha çok tüy dokuyorlar bi de sadık değiller can dostlarımız gibi