- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Hangi bölümü bitirdiniz?merhaba arkadaşlar;
hemen hemen hergün foruma girip bakıyorum,bağımlılık yaptı bende :)
fikirleriniz çok önemli benim için..
geçen yıl okul bitti lisansı tamamladım çok şükür.ama bi işim yok evde oturuyorum akşama kadar
yaptığım hiç birşey yok..sadece kitap okuyorum birde dizim var ona bakıyorum onun dışında çok huzursuzum..
yaptığım iş başvuruları cevapsız kalıyor,tecrübe istiyolar ne yapacağımı şaşırdım doğrusu..evde zaten gergin huzursuz ortam..
artık ne yapmam gerektiğine karar vermem lazım ...çalışmakmı evlenmekmi
sahi ben ne yapacağım .?böyle evde saf saf oturmak çok canımı sıkıyor..hele birde annenle tartışıyorsam müthişş
Hangi bölümü bitirdiniz?
önce kendi ayaklarınız üzerinde durup sonra evlenmenizi tavsiye ederim. hayatta başarılar :)
merhaba arkadaşlar;
geçen yıl okul bitti lisansı tamamladım çok şükür.ama bi işim yok evde oturuyorum akşama kadar
yaptığım hiç birşey yok..sadece kitap okuyorum birde dizim var ona bakıyorum onun dışında çok huzursuzum..
yaptığım iş başvuruları cevapsız kalıyor,tecrübe istiyolar ne yapacağımı şaşırdım doğrusu..evde zaten gergin huzursuz ortam..
sahi ben ne yapacağım .?böyle evde saf saf oturmak çok canımı sıkıyor..hele birde annenle tartışıyorsam müthişş
işletme maalesef mi deyim ne deyim artık :2:
Merhaba,
Kaç yaşındasınız? Hangi bölümden mezunsunuz? Bir de evlenmek mi diye sorduğunuza göre nişanlı mısınız ya da sizden karar vermenizi bekleyen biri var sanırım?
bende kpss ye hazırlanıyodum ama pes ettim sözelim çok zayıf benim...Benim kuzenimde işletme mezunu kpss ye hazırlanıyor o da tıpkı sizin gibi evlenmek mi dersin iş mi dersin ailemi dersin hep sıkıntı içinde ama üzmeyin kendinizi herşey olacağına varır
merhaba arkadaşlar;
26 yaşındayım..işletme bölümüm.evet karar vermemi bekleyen birisi var..
bende kpss ye hazırlanıyodum ama pes ettim sözelim çok zayıf benim...
Evlenince çalışamayacak mısınız? Onunla bir ömürü paylaşmanın size mutluluk getireceğine inanıyorsunuz evlenin; sadece evde boş kaldım, vakit geçmiyor, annemin dırdırı çekilmiyor diye değil.
İş konusunda biraz sabırlı olmalısın.Görüşmelerde maaş konusunda beklentini yüksek tutma,bence önce hedefini iş tecrübesi edinmek üzerine kur.İş şartları kötüyse bile biraz dayan.Yoksa tecrübeyi zor edinirsin.Tabi benim fikirlerim bunlar.Sonra güzel bir işe geçersin inş. Bence Kpss yi de düşün.Memurluk iyidir
Kuzeniminde matematiği iyi değil ama çalışınca yapıyor sizde mesela kitap okuyun anlamadığınız konuları ezberleyin hem sayısalınız iyiyse kolay ezber yaparsınız maalesef özel zor devlete kapak atınca rahatlarsınız
26 yaşındayım..işletme bölümüm.evet karar vermemi bekleyen birisi var..
matematikte çok iyi değil tabikiama çalışırsam hallederim..offf offf Allah ım herkesin yardımcısı olsun yaa çok zor
matematikte çok iyi değil tabikiama çalışırsam hallederim..offf offf Allah ım herkesin yardımcısı olsun yaa çok zor
merhaba arkadaşlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?