artık bi karar vermem lazım değil mi ?

Aynen bende matematik hiç yapamıyorum bir de gittim eşit ağırlık seçtim yapabilirim sanki de :2: ygs ye hazırlanıyorum 17 gün kaldı ve ben hala hazır değilim off

ee sayısalım iyi değil sözelim iyi değil pes ettim deyip geçmişsin. emek olmadan yemek olmaz

iş başvurularını yap..
ınternetten cv yolla..
herkes ılla tecrübe aramıyor..
sen unıv.mezunusun bı altın bılezıgın var..
karıyer.net e bak
yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim..çok sağolun biraz rahatladım..çabalamam lazım iki kat ..

sana benden 3.alternatif :) yüksek lisans yap

Bilgisayar programlarıyla ilgili sertifika sahibi olmaya bak. İs tecrübesinin yanında özel veya kamu bu sertifikalara da bakar.
Ve mutlaka kati suretle yabancı dil öğren. Hangisini istersen. Ben ingilizcemi geliştirmediğim için çoook pişmanım. Emin ol yabancı dil olduktan sonra bırak iş bulamamayı iş ve maaş beğenmeyecek duruma geleceksin.
Tecrübe de onu takip edecek bak göreceksin.

Kesinlikle önce işe girmelisiniz iş hayatını deneyimleyip evlenin bence. Önce kendi paranızı harcamanın keyfine varın düğündü çeyizdi derken kendinize daha az harcama yapabiliyorsunuz..

Ayrıca YDS KPSS puanınız her daim güncel olsun kurumların ne zaman hangi koşullarda personel alacağı belli olmuyor şansınız açık olsun

evlilik calısma hayatının alternatifi degildir,
ikisi beraber olabilir ya da birini tercih edersiniz.
aynı sey yl icin de gecerli.

egitiminiz ekonomik ozgurlugunuz bunları evlilige karsı bir secim olarak gormeyin,
eger "calısmasam da geciniriz, baba evinde is bulmayı bekleyecegime kendi yuvamda is basvurusu yapmaya devam ederim,
calısmaya baslayınca esim de sorun yaratacak biri degil,
ve evliligimizde herhangi bir sorun olsa da ekonomik ozgurlugumun olmaması etkilemez baba evim her zaman acık, hep destekler " diyorsanız evlilik icin de hevesliyseniz kıyın nikahı. ama kaygılarınız varsa bunu calısmamaya baglayıp huzursuzlanmayın bosuna.

Çalışmak ve evlenmek iki ayrı yol değil. Hepimiz yaşadığın stresleri yaşıyoruz. İş bulmak çok zor. öncelikle o evden çık bir şekilde. İngilizce kursuna git. Bilgisayar eğitimi al. Kendine bazı şeyler kat iş aradığın süreçte boş boş evde oturma.

Bu süreçte çalışan arkadaşlarınla iletişimde ol. İş yerlerinde elemana ihtiyaç oldu mu sana haber versinler. Çok alakasız bir işe de girip çalışabilirsin sırf para kazanmak için.

İşletme bitirmişsin. Mesela bir mağazalar zincirine satış danışmanı olarak işe girebilirsin. sonra üni mezunu olduğun için kasiyerlik, reyon yöneticiliği mağaza yönetici yardımcılığı gibi pozisyonlar edinebilirsin kendine. Sıfırdan başlamayı dene bir şeylere. Gurur yapma iş konusunda. Hayatta yapacağın her iş sana bir şeyler katacaktır mutlaka.

Bu süreçte uygun bir adayla tanışırsan da evlenirsin.

Mutlaka bir yerden başlamalısın, nasıl işlere başvuruyorsun bilmiyorum ama öncelikle parasal anlamda bir beklentinin olmamasını tavsiye ederim, zaten işe girdiğin zaman 1-2 sene dişini sıkar da çalışırsan sonrası için daha rahat, ayrıca gerçekten tecrübenin çok önemli olduğuna inanıyorum bugün lise mezunu biri zamanla tecrübesi sayesinde 4 bin lira maaş alıyor. Şans işi biraz da, kimi çok zorlanmıyor iş bulurken kimisi de sıkıntı çekiyor.

İşaretlediğim cümlenize istinaden benim kardeşimde iyi bir şirkette sigorta bölümünde çalışıyor şuan, tesadüfen cv göndermişti, cevap gelince görüşmeye gitti. Hayali kurumsal firmalardı ve maaş konusunda beklentisi yoktu, tek istediği işi öğrenmekti, ne gerekiyorsa yaparım, altından kalkabilirim diyede belirtmişti. Öyleki çok yoğun çalışıp, eve her akşam iş getiriyor neredeyse ve şuan çalıştığı yerden çıkıp iş değiştiren bir çok kişi alanı içinde en yüksek kademelerde çalışabiliyor.

Tam 6 aydır işsizdim.
Nerelere başvurdum ki benim 9 yıllık bi iş tecrübem olduğu halde iş bulamadım.
Kısmetse yarın işbaşı yapıcam bi yere.
Oturmakla bişey olmuyor.
Demem o ki başvuru yapmaya başlamalısın bi yere.
Seni seven insan bekler bi şekilde. Ama çalışmak bi kadın için önemli.
Kendine güvenmen için gerekli bişey.

benim durumun tıpkısının aynısı:) benim yaptığım hataları yapmada((
sırf annemden dolayı evlendim boşandım yine aynı şeylerrrr.
çalış dicem onunda binbir sıkıntısı var, konularıma girersen neler yaşadım iyi kötü başlıklardan anlarsın.
sadece sana tavsiyem kimseyi dinleme asla, sen ne istiyosan onu yap eğrisiyle doğrusuyla, işse iş, eşse eş vs...
kararlarını başkalarına göre sakın alma.

Çalıştığım son işyerinde, yeni ve tecrübesiz bir eleman, sırf kendini çok iyi pazarladığı için iyi bir maaşla işe alınmıştı. İlk gün, "telefonum, bilgisayarım, masam hazır değil mi" diye herkese posta koyup, "3 yıl sonra genel müdür olurum herhalde" diyip, biz eskileri güldürüyordu. Zamanla hiçbir iş yapayıp-öğrenmeyip, yine de bizden yuksek maaş almasına takılmaya başladık. 4.ayın sonunda da, fos çıktığı anlaşılıp işten çıkarılmıştı ki; çalıştığımız yerde daha önce işten çıkarılan kişi sayısı yok denecek kadar azdı.

Tabii sizin söylediğinize gelirsek, bu bir cesarettir; eğer kişisel özelliklerinizin ve cv'nizin yeterli geleceğine dair bir inancınız varsa; çok ta istekli görünmeyebilirsiniz. Ancak bugün pek çok insan tecrübesiz ve kendisi yerine çok sayıda alternatifi olmanın verdiği zorlukla, alabileceğinden fazla sorumluluk yükleniyor. Benim izlenim; yine de bu kişilerin belli bir zaman sonra benzerlerinden gerçekten farklı ve tercih edilir hale geldikleri yönünde.

O kişi özgüven patlaması yaşamış aynı şey değil benim demek istediğim..
Bazı yerler hızlı çalışma temposuna sahiptir maalesef, kız kardeşime özel değil bu yoğunluk o işletmede tüm sigorta çalışanları hızlı tempoda çalışıyorlar. Kimisi ayak uydurur, kimisi uyduramaz bunu da çalışmadan kimse anlayamaz değil mi? Ayrıca cv' nin yetersiz kaldığı bazı sualler de var mesela bu mesleği neden seçtiniz? İşinizi seviyor musunuz gibi sorular sorarlar. Zaten siz iyi cümle kuramayıp, pozitif enerji vermeyince isterseniz mesleğime ölüp bitiyorum deyin hiç bir anlam ifade etmiyor. Çünkü yöneticilerin de görmek istediği sorumluluk alabilen, azimli, kolay pes etmeyen insanlar, birşeylerin peşinden gidebilmek için sabırlı olmak gerekir bu da öyle birşey. Şimdi zorlanırsın ama bir zaman sonra karşılığını alırsın.

Evlenmeyeceksiniz tabiki. Sırf iş bulamadınız diye evliliği düşünmeniz yanlış.
Belliki bunalmışsınız bu durumdan ama sonsuza dek böyle işsiz kalmazsınız emin olun.
Güzel önyazılar hazırlayıp, iş başvurusu yapmaya devam edin, mutlaka dönüş olur.
Kolaylıklar dilerim.

Bir işletmenin muhasebe departmanına girebilirsiniz bence çok rahat, benim erkek arkadaşımda bende işletme mezunuyuz ben babamın yanında çalışıyorum o da bir truzim şirketinin muhasebe departmanında 3 yılını doldurdu aynı zaman da smmm sınavlarına başvuru yaptı, sınavı kazandığında 2 yıl staj görecek ve belge alacak. Hem tecürebesi artacak hemde eğitimini üst seviyelere taşımış olacak, siz de böyle yapabilirsiniz. Ayrıca banka sınavlarına da hazırlanabilirsiniz.

tecrübe olmadığı için olmuyo maalesef

çok teşekkür ederim yorumunuz için ..çok saolun

ahhh canım yaa neler neler yaşamışsın..Allah kurtarmış şükretmelisin..Allah herkesin gönlüne göre versin..

tecrübe olmadığı için olmuyo maalesef

Biraz şans galiba, erkek arkadaşım okuldan mezun olduğu gibi 1 ay içinden internetten cv göndererek buldu işini, tecrübeli, tecrübesiz elemanlar arıyordu çalıştığı yer, asgari ücretle başladı çalışmaya ve her yıl standartlar dahilinde artıyor maaşı, belki bu çalıştığı yerde çok fazla bir değişme olmayacak ama bundan sonra başvuracağı işerde deneyimi sayesinde daha iyi bir maaş alacak. Tecrübeli, tecrübesiz elaman alan yerlere cv gönderin, hatta yetiştirilmek üzere eleman arayan yerler var biliyorum yetiştirilme adı altında çakallığa kaçıyorlar biraz ama deneyim kazanmak için buna ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Emin olun zamanla dahara rahat iş bulacaksınız. Şansınız açık olsun, inşallah en yakın zaman da hayırlısıyla iş bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…