- 16 Temmuz 2016
- 131
- 51
- 13
- 38
- Konu Sahibi sudenaz111
-
kredı cektırdıler esıme ev aldırdılar dugun borcu kardesıne borc yaptı evlendırdı500e yakın ne borç yaptınız anlamadım
E sizene canım bunlardan hepsini size güvenip mi yapmışlar. Ben olsaydım devam edemezdim açıkcasıkredı cektırdıler esıme ev aldırdılar dugun borcu kardesıne borc yaptı evlendırdı
benım borcu odememe para kalmyorkı bızım evın gecımıne gıdıyoEşinin ailesinin borcunu ödemeyin. 500 milyar borç mu olur. eger borç ödenmeye zorlanıyorsunuz boşanma düşünülebilir. Ancak hiç aramızda konuşuldu mi bu borç ödeme hadisesi.
500 milyar sadece düğün borcunuz mu...
Bence siz kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsiniz, bütün yükü omuzlamissiniz. Burada çok büyük bir haksızlık var...yok ev aldırdılar kendılerıne faız falan butun borclar ıste
evet öyle o borclar bıtınce ben yaslanıcam seven cekermı bu kaar? ayrılırsam para ıcın benden ayrıldımı dıyecek?Bence siz kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsiniz, bütün yükü omuzlamissiniz. Burada çok büyük bir haksızlık var...
Evlenirken bu şartları biliyormuydun
Evet o kadar zaman içinde yıpranmış olacaksınız bir de o var. Eşiniz ne diyor bu duruma... karşılıklı oturup durumu bir çözüme vardirmanin yolu yok mudur? Ailesine ev almak için evlenmeyi mi beklemiş, ona artık ikinizin bir aile olduğunu hatırlatın. Tabi ki aileye yardım edilir, tabi ki zor günde el uzatılır. Ama bir insan yuva kuruduğunda kendi evini aksatirsa o zaman bu durumda size yazık olur. Kendinizi kullandirtmayin.evet öyle o borclar bıtınce ben yaslanıcam seven cekermı bu kaar? ayrılırsam para ıcın benden ayrıldımı dıyecek?
Evet o kadar zaman içinde yıpranmış olacaksınız bir de o var. Eşiniz ne diyor bu duruma... karşılıklı oturup durumu bir çözüme vardirmanin yolu yok mudur? Ailesine ev almak için evlenmeyi mi beklemiş, ona artık ikinizin bir aile olduğunu hatırlatın. Tabi ki aileye yardım edilir, tabi ki zor günde el uzatılır. Ama bir insan yuva kuruduğunda kendi evini aksatirsa o zaman bu durumda size yazık olur. Kendinizi kullandirtmayin.
Bunu kimseye söylemek istemem ama böyle bir adamla evli kalmanızin hiç bir anlamı yok!cok konustum bu konuyu artık acıldıgı gıbı konu kavgaya donusuyor aıleme laf edemezsın dıyo ondan hıc bır umudum kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?