Artık bıktım dayanamıyorum bosanmalımıyım sızce?

2500 ben alıyorum esım 3 bucuk milyar alıyordu aldıgını onların oturdugu evın taksıtıne verıyordu ..Ev bızımmıs ama omur boyu onlar oturucak kıra veryorum ben bır anlamaı yokkı

Boşan hiç durma. Hatta vakit kaybetmeden aç davanı boşan.

Yasin 29. Bu sene boşansan yeni birini tanımak sevmek anlaşmak evlenmek en az 3-4 seneni alır. 35 te ancak bebeğini alırsın kucağına.

Bu bahsettiğin konu boşanma sebebi baba göre. Senin onayin olmayan yatırımlar yapılıyor. Sen kirada otururken başkası senin evinde bedava oturuyor. Kocan da ailesinin yanına döner artık.

Evi evlendikten önce mi aldı yoksa sonra mı?
+1
Aynı soruyu soracaktım
eğer siz evlendikten sonra alindiyda ödenen meblanin yarisini talep edebilirsin diye biliyorum çünkü evlilik birliği içerisinde elde ettiğiniz gelir ortak sayılır yani evi sen gecindirmissin senin uzerine de yük binmis

Seviyosan düzeleceğine inaniyosan boşanma bence. Ama enayide olma yani bizim burda ev kv kp bize ev almak zorunda aldilarda değişik. Kalbinden geçeni yap

Keske esyalara o kadar odemeseydiniz mesela ben tekzenden aldim yatak odami mesela uygun olsun diye en azindan masraf azalabilirdi biraz daha ailesine duskunse korkmayin evine de duskun olur uzlasmaya bakin bosanmak care degil.

Teknik bir sorun mu yaşıyorsunuz ? Zira bu 3. üyeliğiniz

evet öyle o borclar bıtınce ben yaslanıcam seven cekermı bu kaar? ayrılırsam para ıcın benden ayrıldımı dıyecek?

Şimdi bir dk baştan alalım
1.ev sizden önce mi alınmış? Böyleyse bilerek evlendiniz
2.ev sizden sonra alindiysa neden karşı çıkmasını? Paraları yoksa kirada otursalardi
3.düğünü niye eşiniz yapıyor kardeşin üstüne borç yukleseydi birazda! Nasıl kabul ettiniz

Yorumuma gelince eşiniz ailesiyle bekar gibi yaşıyor onlara çalışıyor
Sizde eşinize ve kendinize calisiyorsunuz

Şimdi 3 yol var ya bosanma tehditi ile evi satıcak borç kapaticak (zor )
Yada 8 yıl idare edip bir daha kuruş verdirmeyeceksin
Yada ayrılık

Ben borclarını onlar odesın sen bana öyle söyledın dedım ama o ev esımınmıs onlar oturuyo sadece cok karlısmısız ılerde cocuk lunca ona kalırmıs.. Bıze hıc bır faydası yok yanı
O ev esinin ustune oldu ama kv ler oturuyor oyle mi? Peki siz nerde oturuyorsunuz? Kira falan da oduyor musunuz?

Kaynının dugun borclarini da siz odediniz?

Kendi dugun borclariniz da var tabi..

Esin 4 aydir issiz..evin tum yuku sende.

Odeyemiyoruz deyin ve evi satin borclari kapayin.
Bosanmayi dusunmeyin su asamada.ama bu 8 yil boyle gitmez.ciddi ciddi konusun bence.Cocuk olunca ne olacak?
Insan kendini enayi gibi hissediyor.senin ailene de ev alin bari iyice batın..

Bence işi bırakın sizemi güveniyorlar sizde onlara güvenin. Eşin sonuçta sana bakmakla hükümlü. Bir süre işi bırakın çalışmayacam çocuk doğuracam diyin ( gizli gizli korunun bu süreçte tabi bir süre) ama sadce diyin bir süre duruma bakarsnz etekleti tutuşuyormu bir çare arıyorlar mı diye. Ha baktın sendn ümit kestiler bir çare arıyorlar artık evi satıp borcu kapatp dahamı uygn bir ev alırlar bilemem ama böyle gitmez iyi valla oğulları borç ödeyeck gelinde evin masraflarını karşılayack. Acaba kadınlar maaşlarını olduğu gibi ailelerinn borcuna verseydi kocalarmz ne derdi! Ha baktn daha kötü oluyor sana karşı tavırları değişti gidersn davanı açıp boşanrsn o zmnda kendi çarelerine bakarlar yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…