- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi sudenaz111
-
Durmuşlar durmuşlar oğulları evleneceği zaman mı ev almak akıllarına gelmiş? Resmen seni kullanıyorlar. Buna eşin de dahil.
İnsan olan oğlu ev geçindirecek diye yük olmak istemez. Bunlar senin maaşına güveniyorlar.
Birine boşan demek zor ama şahsen ben de hazmedemezdim.
İlk olarak eşine buna bir son vermesi gerektiğini yoksa seni kaybedeceğini söyle dinlemiyorsa yaptırım uygula.
Yuh hem evi gecindirip hem borc nasil oduyorusn 2500le?
Bos yere cekiyorsun. Ne halt ederse etsin o da butun parasini ailesine vermesin. Ne guzel ya. Ev onun adinadir Allah bilir bi de.. ! Bence evi sat borcunu kapat. Sonra kendi hayatina bak. Yarina cikacagimiz belli degil 8 yil ne demek?
maasıma nasıl guvendıler anlamadım 2500 lira.. inan evın butun yuku bende
Ben 29 esım 33 yasında 2 yıllık evlıyız ve esımın aılesının borclarını oduyoruz ev aldılar bızım dugun borları 500 mılyar a yakın esım 4 bende 2.500 milyar maas alyoruz ama esım esım ısten cıktı suan 4 aydır ıssız gıda muhendısı kendısı zaten maasını komple aıleye verıyordu ben artık bıktım ev gecındırmekten esımın aılesı emeklı 2 cocukları daha var ama esım maasının hepsını verıyo bende yetemıyorum cocuk dusundum oda yalan oldu bıır 8 yıl daha borc bıtmeyecek ozamanda bız yaslanıcaz sızce bosanmalımıyız? cıddı cıddı dusunuyorum
Evi satip borcu kapatsinlar. Yoksa boyle olmaz. Esiniz simdi de isten cikmis. Siz hem erkek hem de evin hanimi olmussunuz.
Evlilik iyi gunde ve kotu gundedir de... baskalarinin borcunu da odemek degildir. Hadi desem ki o ev sizin, o zaman anlarim ama kendilerine alinan evi size odetmeleri dogru degil. Enayilik vicdansizlik. Bir de sizin dugun borclariniz degilmis anladigim kadsriyla. Kardesinin dugun borcu. Resmen kullaniyorlar sizi.
Adam işsiz borcu şimdi aile ödüyorsa sonra da ödesinleryok ev aldırdılar kendılerıne faız falan butun borclar ıste
Borçlardan dolayı aranızda da açıldı sanırım
Başka sorunlarınız var mi?
Borç konularıyla ilgili onerebilceginiz ve onun da kabul edeceği bir orta yol yok mi?
Adam işsiz borcu şimdi aile ödüyorsa sonra da ödesinler
Ödeyemiyorlarsa da evi satsınlar
Bunun için boşanılır mı
Cok yoruldum artık adam anlamıyor gözlerı kör olmus sankı ne soylesem batyo artık korkudan konuyu acamaıyorum
Yazık etme kendine yok zalimler çocuk yokken dön.resmen aptal yerine koymuşlar.birde bey efendi sinirlenip üste çıkıyor
iyide evin tapusunu sizin üzerine ise bir kaybınız yok ayrıca kardeşi kendi düğün masraflarını ödemeli siz değil bunu herkese açıkcası anlatın tek sebebi buysa boşanmayın konuşarak herşey yoluna girer girmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?