Ben kilo verirken hiç katı diyetlere yönelmedim. Kahvaltı tabağım hep dolu doluydu (domates,salatalık, peynir, zeytin vs.) Kahvaltı yaparken tek dikkat ettiğim şey kontrollü bir şekilde ekmek tüketmekti. Diğer öğünlerde ise hiç ekmek yemedim. Bulgur pilavı, kepekli makarna, çorba, ızgara tavuk, bol salata vs. yedim. Abur cuburu tamamen kestim. Evde kendi sağlıklı abur cuburlarımı yaptım, internette bol bol tarif var. Coco Star bile yapabilirsinizAma nasıl olacak çocuk istiyorum diyetisyene de gittim yapamıyorum dediklerini ne yapacağım simdi
Atik nasıl bir duruma geldiğimi bilmiyorum 2 sene beni öyle yıprattı ki anlatamam artık kendime verdiğim hiç bir sözü tutamıyorum en fazla iki saat sonra yine yiyorumEee o düzenlemiyor mu insulin direncini? Verirsiniz ama normale göre daha yavaş verirsiniz. Sonra kilo verdikçe direnciniz kendiliğinden de düzene girmeye başlar. Kiloyla da alakalı diye biliyorum cunku. Sonra kilo vermeniz hızlanabilir diye düşünüyorum. sanırım sizin tek sıkıntınız iradesiz olmanız. Günlük tutmayı denediniz mi hiç? O gün ne yediniz, ne kadar şu içtiniz, neler hissettiniz, ne kadar zorlandınız yazsanız. Kendinize sözler verseniz. Başa fotoğraf yapıştirsaniz. Her verdiğiniz 3 ya da 5 kiloda geldiğiniz sayfada yeni halinizin fotoğrafını koysaniz. Ne bileyim çok bayıldıginiz kıyafet varsa onu alsanız. Senin içine sığacağım elbise!!! Deseniz. Hatta biraz pahalı bir giysi olursa daha etkili olabilir. Diyetisyene de gidebilirsiniz. Özellikle sizi mesaj yoluyla da takip eden abartmamak kaydıyla istediğiniz zaman mesaj atabildiginiz bir diyetisyene
Abur cubur çok yiyorumPeki yemeklerde fazla mı kaçırıyorsunuz yoksa aralarda abur cuburu mu çok kaçırıyorsunuz?Hangisi daha çok oluyor
Yapamıyorum yapamadıkça kilo alıyorum kilo aldıkça deliriyorum yaAy deme öyle nasıl başlık o öyle.
Psikolojik tedavi ile diyetisyeni bir arada götürebilirsiniz. Bi yandan destek alır motive olursunuz bi yandan kilo verirsiniz , diyetisyen ile kilo veriliyor sadık kalın yeterki .
Yaaaa inşallah yapabilirim dimiBen kilo verirken hiç katı diyetlere yönelmedim. Kahvaltı tabağım hep dolu doluydu (domates,salatalık, peynir, zeytin vs.) Kahvaltı yaparken tek dikkat ettiğim şey kontrollü bir şekilde ekmek tüketmekti. Diğer öğünlerde ise hiç ekmek yemedim. Bulgur pilavı, kepekli makarna, çorba, ızgara tavuk, bol salata vs. yedim. Abur cuburu tamamen kestim. Evde kendi sağlıklı abur cuburlarımı yaptım, internette bol bol tarif var. Coco Star bile yapabilirsinizBazı zamanlar canım pizza çekti, tüm porsiyonu yemek yerine bir iki dilim yedim. Hiç kendimi zorlamadım. Bir baktım 11 kilo gitmiş. Kendinizi kısıtlamayın, sadece sağlıklı ve kontrollü beslenin. Aç kalırsanız iradenize hakim olamazsınız doğal olarak, kendinizi hiç aç bırakmayın. Size güveniyorum, bence bu kez olacak
Size yardım edecek tek kişi öncelikle sizsiniz o zaman. Siz yenilgiyi kabul etmişsiniz gibi geldi. Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorsunuz sanki.Atik nasıl bir duruma geldiğimi bilmiyorum 2 sene beni öyle yıprattı ki anlatamam artık kendime verdiğim hiç bir sözü tutamıyorum en fazla iki saat sonra yine yiyorum
Işte yapamıyorum sorunum bu bağlı kalamıyorum ve yemek yiyorum çıldırıyorum yedikçeÖlümü düsünüyorsunuz ama diyetisyenin dedillerine uyamıyor musunuz ? Her yerde dünya kadar motivasyon grubu var oralardan bile çok güzel destekler alırsınız. Her gün mutlaka yürüyün ve diyetisyeninizin söylediklerine uyun
Yahu neden yapamayasınız ki, siz sadece bu zamana dek kendinize uygun diyeti bulamamışsınız. Ben yapabileceğinizden eminimYaaaa inşallah yapabilirim dimi
Evet sanırım kabul ettim ve artık bisey yapamıyorumSize yardım edecek tek kişi öncelikle sizsiniz o zaman. Siz yenilgiyi kabul etmişsiniz gibi geldi. Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorsunuz sanki.
Çok haklısınız k valideyle bir oturuyorum ben istemesem de onlar alıyor bende kendimden nefret.ediyorum ve yiyorumİlk 2 haftayı atlatırsanız, zaten bünyeniz sağlıklı beslenmeye alışacaktır. Ben de işe yarayan en iyi yöntem, yememem gereken şeyleri eve almamak. Olmayınca, yiyecek bir şeyler arıyorsunuz arıyorsunuz, sonra gidip boş boş oturuyorsunuz.
Bu yolu denediniz mi pekiYapamıyorum yapamadıkça kilo alıyorum kilo aldıkça deliriyorum ya
Ne yapacağım simdi uygun diyet nasilYahu neden yapamayasınız ki, siz sadece bu zamana dek kendinize uygun diyeti bulamamışsınız. Ben yapabileceğinizden eminiya
Hangi yol?Bu yolu denediniz mi peki
Benim önceki mesajımda anlattığım gibi başlayın. Zaten birkaç gün sonra sizin canınız o sağlıksız yiyecekleri çekmeyecekNe yapacağım simdi uygun diyet nasil
Şimdi artık kızma zamanı geldi. Gerçi katibe söz verdim bir hafta banlanmıçem diye ama bakıçez...Ne yapacağım simdi uygun diyet nasil
Deneyeceğim umarım yapabilrimBenim önceki mesajımda anlattığım gibi başlayın. Zaten birkaç gün sonra sizin canınız o sağlıksız yiyecekleri çekmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?