Diyetisyene gidemiyorsaniz tarçınlı limonlu su tüketin iştahınızı keser şekerinizi dengeler gün içinde de maydonozlu limonlu su için porsiyonlarınizi küçültün akşam 7den snra bir havuç veya salatalık dışında bişey yememeye çalışın ekmeği hiç yemeyin kesin verirsiniz aç tok arası durun92 kılıyım 1.69 boyum kilo veremiyorum 2 yıldır bebek istiyorum pkoluyim zayıflamıyorum lütfen bisey söyleyin ben artık biktim kendimden ölmek istiyorum herkez laf söylüyor bana kendimi tutamıyorum ve biktim lütfen bana bisey söyleyin önerilerinize çok ihtiyacım var lütfenn tükendim
Nerde gördünüz? Benim çok ihtiyacım varGeçenlerde psikolog araştırırken bazılarının yeme bozukluğu üzerine terapi verdiğini gördüm. Faydasını görenler var. Belki sizin de buna ihtiyacınız vardır
mutlaka bir doktora git kuzum ilac verirler halledilir yani kendini tutamama konusunda evet haklisin cok zor inanilmaz bir yeme istegi oluyor fakat kosamiyorsan yururyeceksin oda olmuyorsa emekle ama olmeyi istemek cozum degil92 kılıyım 1.69 boyum kilo veremiyorum 2 yıldır bebek istiyorum pkoluyim zayıflamıyorum lütfen bisey söyleyin ben artık biktim kendimden ölmek istiyorum herkez laf söylüyor bana kendimi tutamıyorum ve biktim lütfen bana bisey söyleyin önerilerinize çok ihtiyacım var lütfenn tükendim
Ama nasıl olacak çocuk istiyorum diyetisyene de gittim yapamıyorum dediklerini ne yapacağım simdi
Merhaba oldunuz mu mide botoksunu ?Ben mide botoksu olacağım inşaAllah haftaya tavsiye ediyorum çok etkili sakın zayıflamadan çocuk yapmayın
EvetttttMerhaba oldunuz mu mide botoksunu ?
Kusura bakmayın da isyan etmek çok büyük günah. Üstelik kendini öldürmek de çok büyük günah. Nasıl böyle konuşuyorsunuz. Hayatınıza son verdiğiniz de öbür taraf bu taraftan çok daha sıkıntılı olacak ve sonsuz bir sıkıntı olacak. Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. Halinize hamd edin. İnsanlar nelerle sinaniyor da tevekkül ediyor. Sabredin hamd edin dua edin.92 kılıyım 1.69 boyum kilo veremiyorum 2 yıldır bebek istiyorum pkoluyim zayıflamıyorum lütfen bisey söyleyin ben artık biktim kendimden ölmek istiyorum herkez laf söylüyor bana kendimi tutamıyorum ve biktim lütfen bana bisey söyleyin önerilerinize çok ihtiyacım var lütfenn tükendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?