Artik biktim yoruldum kendimden ölmek istiyorum..

Yapamıyorum arkadaşım kilo vermeye karar veriyorum video izliyorum ama aklıma birden yemek geliyor ve bütün diyeti unutup yemeğe başlıyorum

Evet yapamıyorum sonra depresyona giriyorum kendim den nefret ediyorum irade sıfır allahım ağlıyorum artık

Evet yapamıyorum sonra depresyona giriyorum kendim den nefret ediyorum irade sıfır allahım ağlıyorum artık
Yapamazsın hep ağzın oynasın hep midene bşeyler girsin istiyorsun beni dinle git kuruyemiş al salatalık kapya biber ay bunları sabahtan doğra yanına koy yine hep yiyeceksin ama kalori az alacaksın ben bu şeklde 20 kilo verdim

Ekmeksiz yaşanacagınıda 30 yasmda anladm bi işe yaramıyomş kahvaltıda biber bana ekmek oldu artk :)

Kesinlikle deneyeceğim teşekkür ederim canimm

Hayır denemedim ihtiyacım var ama
Ikisi birlikte olursa motivasyon sağlarsınız bi yandan da kilo verirsiniz bu süreçten salim çıkarsanız, maddi gücünüz el veriyorsa hiç durmayın. Kendinizi yiyip bitirmeyin , her kişi kendine özel ve güzeldir biriciktir, laf edenlere siz de onların kusur olarak kendilerinde gördüklerini söyleyin yüzlerine vurunki sussunlar

öncelikle hormonlarınızı ölçtürmelisiniz, pcos da kilo vermenizin önünde bir engel olabilir, doğru bir hormon tedavisi almanız size yardımcı olacaktır. doğru bir tedaviyle birlikte diyetisyen desteği kilo vermenizde faydalı olacak.

Bence öğünlerini sabahtan hazırla ve saklama kablarında buzdolabına koy. Daha sonra aileden ayrı kendine sofra kur. Onlar yemeden, yarım saat önce sen kendi öğününü ye. En azından sofranın kalabalığı aklını çelmez.

Hiç ekmek yememek, acıktıkça kuruyemiş yemek gibi şeyler olmaz. Her şeyden yiyebilirsin ama az az yiyeceksin. Mesela her öğün ince bir dilim ekmek yiyebilirsin. Ya da günde bir küçük avuç içi kuruyemiş yiyebilirsin. Ama bunların daha fazlası hep sana kalori olarak dönecek. Ayarında yemeyi öğrenmen lazım. Bu da zaman alıyor.

Kilo aslında çok önemli değil ama insan zayıfken kendini daha iyi hissediyor. Zayıflarken spor insanı motive ediyor. Geç odana leslie yap. Vücudun buna alışınca daha ciddi sporlara geçebilirsin. Kendine zaman tanı. Bir ayda 10 kilo verme hedefin olmasın. Olmaz çünkü. Hem kendini boşu boşuna strese sokarsın, hem de başaramazsın.

kendimi tutamıyorumu anlamıyoru,gerçekten yememek bu kadar mı zor ya, yememek çok zorsa sadece sebze ve et alışverişi yapın eve ekmek ve tatlı sokmayın. kendinize hakim olamıyosanız bari bunu yapabilin.
demek ki bebeği o kadar da istemiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…