Artık bıktım

Yıllardır bitmeyen bir konu kayınvalide ile oturanların yaşadığı sıkıntılar ama hala ve hala birlikte yaşamayı kabul edenler var hiç anlayamıyorum. Bir evi geçindiremeyecek durumda olan erkekte evlenip eşinin hayatını da zehir etmesin

yazık etmişsin kendine. benim gibi inan deymiyor eller için kendini heder etmene

Benim teyzemin kızı da sadece 3 ay için beraber oturmayı kabul etti ama karsı taraf ömür boyu birlik almışlar (bunu da sonradan söylediler). Sonra teyzemin kızı geldi annesinin evine, kocasına da ev bulup bana haber edene kadar gelmiyorum. Evi ayırmazsan da asla gelmiyorum dedi.

Yani demem o ki ; sen böyle yok yoruldum, yok bittim diyerek kendi kendini yersen kimsenin umurunda olmaz. Vereceksin ayarı, korkutacaksın gözünü, bak o zaman nasıl ayırıyor evini.

Eşinde hainin önde gideni.Ne demek ömürlük ya.Ona sen karar verirsin ancak.Kendisi inek gibi yatıp keyif yapacak,sen onun annesine hizmetçilik yapacaksın.Annesi onun sorumluluğunda değil sanki tamamen sana ait.Kadın resmen sırtına binmiş ya.Kendisi zaten sana yük bide eve misafir çağırıyor.Nasılsa uğraşan kendi evladı değil,el kızı.Allah korkusu yok denir böylesine.Yapman gereken bırakıp gitmek ama babam kabul etmez diyosun.Babana da ne desem az kalır.Hasta bahanesiyle ayılıp bayıl da iş güç yapma bence.Allah yardımcın olsun.

Yapamıyorum keşke yapabilsem keşke başkaları gibi olabilsem

Dün eşimle yine tartıştık bana diyor ben herşeyi düşünüyorum ama susmak zorundayım benimde bir kalbim var bende üzülüyırum bu tavırlarına falan dedi acaba niye böyle yapıyor izin verse beraber çalışıp geçiniriz ama yok

Az önce saçımı açtım odamda ben tesettürlüyüm saçım çok yıpranmış mahvolmuş oturdum 1 saat ağladım halime bunaldım ölmek istiyorum
Görümcemle neredeyse aynı evlendik onu görsen gençleşmiş yüzüne nur inmiş bende gittikçe çökiyorum

Çocuğu kayınvalidem görümcelerim eşimi doldurdu e bende nasıl engel olabilirdim görümcemle aynı neredeyse evlendik kayınvalidem sen daga küçüksün şimdi sakın yapma diyor tabi Allah halada çocukları olmuyor trdavi oluyorlar çalışmak imkansız eşim hayatta izin vermez yoksa çalışmak kurtuluş olurdu bneim için

korunabilirdin! artık olan olmuş da bundan sonra çözüm bulmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…