- 6 Ağustos 2014
- 118
- 14
- 48
- Konu Sahibi infinityqueen
-
16 yaşındayım boyum 1.56Kac yasindasiniz ve boyunuz kac?
1.56boyunuz kaç acaba?
16 yaşındayım boyum 1.56
opuklu giyemiyorumBoyunuz uzun değilse bu kadar dert ediyorsanız topuklu giyin.
Ayrıca özgüvensizlik yaratıcak bir durum değil.
benim yaşımdakiler için büyük dert olabiliyorboy kısalığı hiçbir şeye engel olmuyor endişen almasın
aynen benim yaşımdakiler hep uzun olduğu için hep havaya bakıyorum kafam ağrıdıOhooo, bu mu sorun? Ben de kisayim ama topuklu ayakkabilarla pek hos olabiliyorum.Yasiniz kucuk oldugu icin takiliyorsunuz bu duruma ama inanin dert edilecek sey degil.
bu devirdeki yani benim yaşımdaki insanlar hep uzun kızlardan hoşlanıyorlar benimde cesaretim kırılıyorCanim daha uzayacaksin ki... hem uzamasan ne olur... dunyaca unlu aktristler var boyu kisa denilebilecek.kilo boy orantili minyon kadinlar cok daha guzel oluyor bence.
bana denk gelmiyor öylesi dalga geçilen oluyorum :/Ya upuzun boylu olup, kisa kizlardan o kadar cok erkek varki. Buna takilip kendini uzmen cok gereksiz.
yaşım gereği topuklu giyememBoyunuz uzun değilse bu kadar dert ediyorsanız topuklu giyin.
Ayrıca özgüvensizlik yaratıcak bir durum değil.
Ya senin yasitin turk erkekleri %90 abaza zaten. Dur bi daha kimler cikacak onune. Sen egitimine odaklan, bu yasta erkeklere ayiracagin vakit sadece kayip zaman.bana denk gelmiyor öylesi dalga geçilen oluyorum :/
bende aynen sizin gibi düşünüyorum ama ben bir insanı kolay kolay sevemem ama işte sevdim ama benim yüzümden bu cesaretimi toplayıp gidemediğim için bir daha da göremeyeceğimYa senin yasitin turk erkekleri %90 abaza zaten. Dur bi daha kimler cikacak onune. Sen egitimine odaklan, bu yasta erkeklere ayiracagin vakit sadece kayip zaman.
Kirma cesaretini canim.ozguven boydan daha onemli.once sen sev kendini.bunu hissettirdiginde sende dikkat cekersin.inan bana en onemlisi bubu devirdeki yani benim yaşımdaki insanlar hep uzun kızlardan hoşlanıyorlar benimde cesaretim kırılıyor
söylediğiniz şey çok doğru kendimle barışık olabilsem hiçbir sorun kalmaz benle dalga geçenlerede bi güzel cevap da veririmKirma cesaretini canim.ozguven boydan daha onemli.once sen sev kendini.bunu hissettirdiginde sende dikkat cekersin.inan bana en onemlisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?