artık bıktım

infinityqueen

İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı.
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
118
14
48
merhaba ablalarım kardeşlerim. Benimki çok büyük bir dert olmasada (Allah'a şükür) yinede artık çok sıkıldım. Benim boyum kısa. Bu yüzden kendime özgüvenimi kaybettim. Artık nereye gidersem ben şu kızdan uzunmuyum yoksa kısamı diye karşılaştırma yapıyorum. Birisi görüp dalga geçecek diye korkuyorum. Ben bu yüzden sevdiğim çocukla konuşamadım karşısına çıkma cesareti bulamadım. Bana ne olur bir şeyler önerin. Artık usandım

Kac yasindasiniz ve boyunuz kac?

Son düzenleme:
Boyunuz uzun değilse bu kadar dert ediyorsanız topuklu giyin.
Ayrıca özgüvensizlik yaratıcak bir durum değil.

Canim daha uzayacaksin ki... hem uzamasan ne olur... dunyaca unlu aktristler var boyu kisa denilebilecek.kilo boy orantili minyon kadinlar cok daha guzel oluyor bence.

Ohooo, bu mu sorun? Ben de kisayim ama topuklu ayakkabilarla pek hos olabiliyorum. Yasiniz kucuk oldugu icin takiliyorsunuz bu duruma ama inanin dert edilecek sey degil.
aynen benim yaşımdakiler hep uzun olduğu için hep havaya bakıyorum kafam ağrıdı

Canim daha uzayacaksin ki... hem uzamasan ne olur... dunyaca unlu aktristler var boyu kisa denilebilecek.kilo boy orantili minyon kadinlar cok daha guzel oluyor bence.
bu devirdeki yani benim yaşımdaki insanlar hep uzun kızlardan hoşlanıyorlar benimde cesaretim kırılıyor

Ya senin yasitin turk erkekleri %90 abaza zaten. Dur bi daha kimler cikacak onune. Sen egitimine odaklan, bu yasta erkeklere ayiracagin vakit sadece kayip zaman.
bende aynen sizin gibi düşünüyorum ama ben bir insanı kolay kolay sevemem ama işte sevdim ama benim yüzümden bu cesaretimi toplayıp gidemediğim için bir daha da göremeyeceğim şu an tek ümidim inşallah beni her yönümle sevecek birini bulmak

Kirma cesaretini canim.ozguven boydan daha onemli.once sen sev kendini.bunu hissettirdiginde sende dikkat cekersin.inan bana en onemlisi bu
söylediğiniz şey çok doğru kendimle barışık olabilsem hiçbir sorun kalmaz benle dalga geçenlerede bi güzel cevap da veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…