- 7 Temmuz 2011
- 1.362
- 2.609
- 333
- Konu Sahibi infinityqueen
-
Hayir hic cevap verme.onlari umursamaman en guzel cevap olur.cevap verdiginde hissettirdigin şu oluyor:ben sizi ciddiye aliyorum soyledikleriniz dusunceleriniz benim icin onemli... bosverrr,ne ciddiye al ne onemse.söylediğiniz şey çok doğru kendimle barışık olabilsem hiçbir sorun kalmaz benle dalga geçenlerede bi güzel cevap da veririm
İnşallah daha güzel olacak her sey istedigim bolumu ve univ. kazanirsam eğer ☺Hayir hic cevap verme.onlari umursamaman en guzel cevap olur.cevap verdiginde hissettirdigin şu oluyor:ben sizi ciddiye aliyorum soyledikleriniz dusunceleriniz benim icin onemli... bosverrr,ne ciddiye al ne onemse.
Calis dersini,gez arkadaslarinla.inan bana universite daha guzel
Avantajı nedir acaba sizin için özel değilse?☺Benim de boyum kısacık, avantaj oldugu cok guzel bi yer varOzguvenim de yerinde
Yatak sekerimAvantajı nedir acaba sizin için özel değilse?☺
Allah seni ne yapmasın kız daha 16 yaşında zaten hormonlar horon tepiyor söylediğin şeye bakYatak sekerim
Aşk değil zaten aşkın bu kadar çabuk olacağını bende zannetmem Teşekkürler16 yaşında ne sevmesi ya çocuksun sen daha çocuk basketbol oyna hentbol oyna spor yap boyun uzar daha bide otur derslerine çalış 16 yaşında ki bir insan aşkın ne demek olduğunu bilemez daha hormondur o aşk değil. Spora yönel kuzum sen derse yönel
Ileride evlenecek nasi olsa hani ozguveni dusmesin diyeAllah seni ne yapmasın kız daha 16 yaşında zaten hormonlar horon tepiyor söylediğin şeye bak
Yatak meselesi ile boyun ne alakasi var anlamadim.
Geçen bir üye yine böyle bir konu hakkında minyon kızların daha kolay evrilip çevrildiği için daha pratik olduklarını söylemişti.
Çok teşekkür ederim ♥Valla senin yaşındayken ben de çok takardım. Sağolsun lisedeki arkadaşlarım da dalga geçerdi. Ama sonra takmayı bıraktım değişecek bir şey değil sonuçta. Ben de 1.56yım. Şimdi erkek arkadaşım iyi ki boyun kısa uzun değilsin seni sevmek çok güzel oluyor böyle diyor. Kendisi 1.82 sarıldığında tam göğsüne denk geliyorum çocuk gibi seviyor sıkıyor sarılıyor valla çok da güzel oluyor hoşuma gidiyor
çok sağ olun1.58 le benim de sorun etmem gerekmez mi o zamanyapmayin ben gayet memnunum boyumdan ki 20 kilo fazlam var..ama cok güzel oldugumu soylerler, ben de biliyorum :) kilo almazsaniz benim gibi gayet iyi yani. hayatimda düğünden baska topuklu da giymedim..
insallah cok sag olunAblam sorun ettigin şeye bak topuklular ne güne duruyo zayifsan hele daha kibar ve zarif bi durusun olur sanslisinda çok uzun olmaktansa kısa olman daha mahbul gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?