bu konuyu dertleşmekten çok fikir almak için açıyorum.
nedenini nasılını geçiyorum önemli değil,artık kendi evimde yaşamicam.teyzem yeni taşındığı evde bana bir oda ayırdı,okuluma daha yakın olacak.ancak okul başlayana kadar para biriktirmem gerek.durumum çok da kötü değil o yüzden düzenli bir işe girmeyi düşünmüyorum çünkü planlarım var,ama paraya ihtiyacım var.kyk kredisi almayı düşünüyorum,öncesinde stand hostesliği falan yapmak istiyorum,günlük işler ama pek kimse tavsiye etmiyor,hem maaş alamıyormuşuz hem asılanlar falan çokmuş.
teyzem de evli onda kalma fikrine pek yanaşmadım,teyzem eniştemle her anlamda arkadaş gibi olduğunu söylüyor eniştem de abim gibidir ama içime sinmiyor.devlet yurdu çıkmazmış bana özel üni. okuduğum için.zaten bu seneden sonra büyük ihtimal okul taksidimi ben ödiycem (allahtan bursluyum,çok para ödemem) öğrenci evinin gideri ne kadar onu da bilmiyorum.
kısacası bugüne kadar hep ekmek elden su göldendi ama artık kendi başıma bişeyler yapmam gerekecek ve ne yapmam gerektiğini nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum.
çocuk yaştan itibaren hem çalışıp,hem okuyup,hem olgunlaşıp hayatı kaçırmayan insanlara çok özendim.gerçi ben de çalıştım ama tanıdık yerlerde,maaş almadığım ve kendi paramı harcamadığım için ve hep aile-akraba yanında olduğum için yine cahil kaldım bu konularda.
ne önerirsiniz kızlar,neler yapmalıyım.