Artık Bitiyor (Eş)

Ayrılmaz zor bir süreç.. Ama malesef artık bu ayrılık kararını vermezseniz , sizin adınıza sonu daha kötü olacak bir batağa sürükleneceksiniz. Daha 1 yıl olmuş, dua edin çocugunuz olmamış.. Kendinizi daha fazla yıpratmadan ayrılın...
İlk ayrılan siz değilsiniz. Son ayrılan da olmayacaksınız..
Bu dünyaya 1 kere geliyorsunuz. Bu eziyeti çekmek niye ???
Size yazık değil mi ??.. Bunları haketmediniz. Kendinizin değerini bilin..
Destek alın ve lütfen bu kangren olmuş kolu kesin artık.. Kendiniz için yapın bunu.. Zor ama unutursunuz her şey gibi..
Bol şans ve mutluluk dilerim, her şey gönlünüzce olsun.:KK200:

sizden hiç şans istemeyen adama neden devamlı şans veriyosunuz ki? adam şiddete teşebbüs ediyor şans veriyorsunuz, eskorta mesaj atıyor şans veriyorsunuz... sebep? hani daha önce gerçekleşmesi gereken boşanma işi gereksiz uzayınca da olan size oluyor. boş yere bi de aldatılmış oluyosunuz.

açıkçası adam size boşanalım demese sizin daha boşanacağınız yok. bi şans daha vereceksiniz resmen.
hayır zaten ne zamandır boşanma fikri aklımda sadece kabullenmesi içimin soğuması biraz zaman aldı.

şu an ona karşı içim bomboş ilk günden bu yana her yaptığı her söylediği aklımdan gitmiyor. maddi manevi öyle parçaladı k beni. artık sonu yok biliyorum

Ayrılmaz zor bir süreç.. Ama malesef artık bu ayrılık kararını vermezseniz , sizin adınıza sonu daha kötü olacak bir batağa sürükleneceksiniz. Daha 1 yıl olmuş, dua edin çocugunuz olmamış.. Kendinizi daha fazla yıpratmadan ayrılın...
İlk ayrılan siz değilsiniz. Son ayrılan da olmayacaksınız..
Bu dünyaya 1 kere geliyorsunuz. Bu eziyeti çekmek niye ???
Size yazık değil mi ??.. Bunları haketmediniz. Kendinizin değerini bilin..
Destek alın ve lütfen bu kangren olmuş kolu kesin artık.. Kendiniz için yapın bunu.. Zor ama unutursunuz her şey gibi..

Bol şans ve mutluluk dilerim, her şey gönlünüzce olsun.:KK200:

amin inşallah çok teşekkürler.

öyle evet benim içim rahat elimden gelen herşeyi yaptım değmeyen insanlar için fazlaca mücadele ettim bu evlilik için sadece ben çabaladım. allah yanlarına bırakmasın:KK43:

gerçekten de öyle çok üzülüyorum insan bir kez olsun karısını önemsemez mi mutlu etmek istemez mi :hasta:
Ah canmm ya ah ne desem bos oyle haklisin ki kafasiz iste yuva kolay mi kuruluyor esinin degerini bil hastalik var saglik var insan hayatinda guvenecegi insani zor buluyor bu aptalda elindekinin degerini bilmiyor defolsun bir damla gozyasina degmez

1 yıllık evlilik.. henüz çok yeni, şuan üzülüyorsunuz yuva kurmak kolay değil evet ama ileride size değer veren biriyle hayatınızı birleştirdiğinizde yaşadığınız 1 yıla üzüleceksiniz. daha geç olmadan kendinize değer verin ve böyle nefsi pis biriyle ruhunuzu hastalandırmayın.

Bazı insanlar gerçek yüzlerini en acımasız en çirkef haliyle gösterir siz zaten olacak düzelecek birşeyler olsa bu şekilde düşünmezdiniz Allah yardımcınız olsun

1 yıllık evlilik.. henüz çok yeni, şuan üzülüyorsunuz yuva kurmak kolay değil evet ama ileride size değer veren biriyle hayatınızı birleştirdiğinizde yaşadığınız 1 yıla üzüleceksiniz. daha geç olmadan kendinize değer verin ve böyle nefsi pis biriyle ruhunuzu hastalandırmayın.
daha 1 yıl bile dolmadı... hatta ikince bir şans vermeseydim 3 aylık evliyken bitecekti

hayırlısı böyleymiş ne diyim inşallah bende bir gün mutlu olurum

Adama ayrılalım demişsin adamda tamam demiş engellemiş
Sonra düşünüyorsunda ben bu kadar fedakarlık yaptım falan filan
Bunlar hikaye bitirdin mi bitti öyesini düşünme düşünürsen teredüt yaşar başa dönebilirsin

Hayirlisi olsun hakkinizda daha bir yıllık bir evlilik ister istemez insan üzülüyor , ama inanin ki ne kadar da çabalasanız hic degismeyecek bu durum tecrübeyle sabittir .
Üzülme sonunda mutlu olacaksın bu isi bitirdiğinde .

Eski konularını da okudum
Ben bu pisliğin neden evlendiğini çok merak ettim

Hayirlisi olsun hakkinizda daha bir yıllık bir evlilik ister istemez insan üzülüyor , ama inanin ki ne kadar da çabalasanız hic degismeyecek bu durum tecrübeyle sabittir .
Üzülme sonunda mutlu olacaksın bu isi bitirdiğinde .
inşallah öyle olurrrr :KK43::KK43::KK43:

Ah canmm ya ah ne desem bos oyle haklisin ki kafasiz iste yuva kolay mi kuruluyor esinin degerini bil hastalik var saglik var insan hayatinda guvenecegi insani zor buluyor bu aptalda elindekinin degerini bilmiyor defolsun bir damla gozyasina degmez
:KK43::cry::cry:

onu bende çok merak ediyorum :sopa:
Sen neyini sevdin de evlendin bununla
Tam ağzı burnu kırılacak adam yalnız
Adam derken lafın gelişi yoksa depresif,pesimist, dengesiz ergenler gibi yaşıyor mendebur
Sen bundan yakanı kurtarınca birilerini sevindir
Üstüne para verseler bir saat çekilecek kahrı yok

Sen neyini sevdin de evlendin bununla
Tam ağzı burnu kırılacak adam yalnız
Adam derken lafın gelişi yoksa depresif,pesimist, dengesiz ergenler gibi yaşıyor mendebur
Sen bundan yakanı kurtarınca birilerini sevindir
Üstüne para verseler bir saat çekilecek kahrı yok
evlenmeden önce bir kez sesinin yükseldiğini duymamıştım

hiç böyle değildi hiç gerçek yüzünü göstermedi.... ah ah evet çekilmiyor artık:hasta:

Back
X