Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğün kasetin varsa dert etme altınları tamamını inlete inlete alır mahkeme sana ondan
akşam aileme gidiyorum zaten dilekçem avukatta duruyor .. insan bu kadar alçalır mı yaa deli olcaum
evet hepsini geri alıcam o altınların ... inşallah hemen kurtulurum beni her dakika hayal kırıklığına uğratıyor yazık yahuu![]()
kız aynı benim eski pislik bunların tedavi olması ve lazım.
akşam aileme gidiyorum zaten dilekçem avukatta duruyor .. insan bu kadar alçalır mı yaa deli olcaum
evet hepsini geri alıcam o altınların ... inşallah hemen kurtulurum beni her dakika hayal kırıklığına uğratıyor yazık yahuu![]()
@Siiit @KaraTurna @istanbulameftun @H Eezgiiiilerceee @kinalikadin S Sinem989 @wendigo O Ozgurkadin7 @captain price @cuel @Elbebekgulbebek63 @geodal @41EEEEE41 @dengesizim @Poncito @Miyopastigmat @defne-28
06kelebek_s
akşam eşimle son kez konuştum hala bana aynı şeyleri söylüyor. üstüne üstlük birde bana şartlar sundu kabul edersem devam edebileceğini söyledi. iyice şaşırmış yani...
hala neler söylüyor hala para hesabı yapıyor , beni suçluyor , bana sen böyle yaptın şöyle yaptın sen böylesin şöylesin diyor... hiç bir üzgünlük pişmanlık belirtisi yoktu yüzünde. mesaj olaylarını da inkar ediyor iftira atıyorsun diyor.
bir de ben işteyken eve gidip tektaşım ,yüzüklerim, altın kolyem ,bilekliğim filan hepsini toplayıp götürmüş. eve gidince şok oldum bunları biz aldık senin değil bunlar bozdurup borca vericem dedi bana utanmadan
bende bu akşam aileme gidicem haftasonu da eşyalarımı komple toplayıp alıcam![]()
Ben kimseye kolay kolay boşan demem ama senin bu yüzsüz pislikten kurtulman lazım
Kendi iyiliğin için
Adam hasta bence ve böylesi insanı delirtir
amin inşallah... allaha havale ediyorum böyle insanlarıkız aynı benim eski pislik bunların tedavi olması ve lazım.
Nefretten başka bisey hissetmezsin zamanla o da geçer. Adam masada bıraktığım yüzük ve ne varsa götürmüş ben yokkken allah boyle bir ser.... Uğraşırken sabir versin rabbim sana bu pisligin tam zıddı birini nasip etsin.
evet 2 gün sonra yine sözler vermeye yeminler etmeye başlar ama nafile artık kanmam yetti canıma... yazıklar olsun ona da ailesine deO adamdan ne köy olur ne kasaba. Pislik herif !!!Hem her haltı yapıyor hem tereyağ gibi üzeri çıkıyor. Ne hali varsa görsün. Altınlarında suyunu sıkıp içsin pislik. Siz böyle birinden kurtulduğunuz için yatıp kalkıp şükredin bence. Bir süre sonra pişman olmalar başlar. Sakın taviz vermeyin derim.. Aileniz arkanızdaysa ne mutlu size... Herşey gönlünüzce olsun..
![]()
maalesef öyle .küçük hesaplar yapan bir arkadaşım yada akrabam geleceği zaman bir şey al dediğimde senin akraban senin arkadaşın sen al diyen biriEşinizin tek derdi para olmuş .. çok yazık ...
@Siiit @KaraTurna @istanbulameftun @H Eezgiiiilerceee @kinalikadin S Sinem989 @wendigo O Ozgurkadin7 @captain price @cuel @Elbebekgulbebek63 @geodal @41EEEEE41 @dengesizim @Poncito @Miyopastigmat @defne-28
06kelebek_s
akşam eşimle son kez konuştum hala bana aynı şeyleri söylüyor. üstüne üstlük birde bana şartlar sundu kabul edersem devam edebileceğini söyledi. iyice şaşırmış yani...
hala neler söylüyor hala para hesabı yapıyor , beni suçluyor , bana sen böyle yaptın şöyle yaptın sen böylesin şöylesin diyor... hiç bir üzgünlük pişmanlık belirtisi yoktu yüzünde. mesaj olaylarını da inkar ediyor iftira atıyorsun diyor.
bir de ben işteyken eve gidip tektaşım ,yüzüklerim, altın kolyem ,bilekliğim filan hepsini toplayıp götürmüş. eve gidince şok oldum bunları biz aldık senin değil bunlar bozdurup borca vericem dedi bana utanmadan
bende bu akşam aileme gidicem haftasonu da eşyalarımı komple toplayıp alıcam![]()
maalesef öyle .küçük hesaplar yapan bir arkadaşım yada akrabam geleceği zaman bir şey al dediğimde senin akraban senin arkadaşın sen al diyen biri![]()
Senin şimdiye kadar yapman gerekeni o yapmış. Canım yaşadıkların kolay şeyler değil. Hakkında hayırlısı olsun. Sen bu evlilik için elinden geleni yapmışsın. Ama lütfen artık uzatma, affetme, barışma.
alıcam zaten asla bırakmam onlara.. düğün videosu duruyor evetİyi bir avukat bul canım. Yok öyle altınları kaçırmak. Hukuken onlar senin, söke söke al. Düğün videosu duruyordur inşallah, o delil olur sana.
böyle küçük şeyler dolu doluÇok çirkin bir hareket. Bunlar bile soğumak için yeterli.
Konusahibi sen zaten bu adamı bırakamazdın Allah yardım ediyor sana ,böyle kurtaracak seni bu evlilikten. Bazıları ancak terkedilince vazgecip yeni hayat kuruyor sen de onlardansın,geçmiş olsun
Sana boşan ya da boşanma diyemem ama tek söyleyeceğim; bu adam, ne kadar affedersen affet bu şekilde gider.
Bir gün dönüp bakarsın, gitmiş yıllarım diye üzülürsün. Hele bir de çocuğun olursa vay haline.
Bunlardan koca olmadığı gibi baba da olmuyor!.. Tecrübeyle sabit..
gitmez o evden nerde onda o yürekEvden gitme, o kadar rahatsızsa kendisi defolsun gitsin. Mahkeme bitecek, tüm haklarımı alacağım ondan sonra çıkacağım bu evden diye söyle.
Sana bezdirme politikası uyguluyor. Çıkarına göre davran.
biz 2 kere boşanma eşiğinden döndük 2 kere şans verdimBurada bir üye vardı kocası hamile haliyle terketmeye kalkmıştı kızcağızı. Kocası sizinki gibi şartlar sunmuştu bunları bunları kabul et yoksa boşanırız seni de bebeğini de istemem diye o da kabul etmemişti. Ailelere taşınınca olay adam boşanmaktan vazgeçmişti. Bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Şartları yerine getirsin diye mi gel git akıllarından mı bilmem... Ancak ömür törpüleri oldukları gerçek!...