Artık bizde hamile kalalım 2018 annesi olalım♥♡

MaşAllah cok belli :) inşAllah benım gibi bizler gibi hamile olmayı bekleyen herkes boyle net net cizgiler görür. İlk kızınız 14 ay sonra gelmiş ya bi sorununuz varmıydı?? Bizimde 14 aydır bebegimiz olmuyor. Sadece 1 kimyasalım var

ilk önce takmamak lazim adeti beklerken gebelik oldu.. özel olarak yaptigim birşey yokki canim.surpriz oldu valla hala şaşkinim.darisi başiniza inşallah
ilk cift cizgili test benden geldi sizleride beklerim
İns olur cnm arrk bende olmsk istyrm hersydn cok anne hayrlı olsn cnm tekrrdan hamlelgn:)

Hayir bende kist falan yok hicbise yok dedi iki ayri doktora gittim simdi baska bi doktora gidicem bi sorun var ki adet goremiyorum. Stres diyolar gonderiyolar
Cnm iyi sevndm brsy olmamasna evt stres hava dgsklgde etklyr cnm ya ins hazrn ayı tuttururz hpmz

yumurtlama bozuklugum dişinda bir problem yokdu.doktor psikolojik oldugunu soylerdi hep inşallah tez vakitte seninde olur cnim

bunu bu sabah yapdim daha koyu kaç haftalik sizce? ultraasonda kese henuz gprulmedi dun rahim içi çok kalin gebelik dendi 10gun sonraya randevu aıdim bende

Hayir bende kist falan yok hicbise yok dedi iki ayri doktora gittim simdi baska bi doktora gidicem bi sorun var ki adet goremiyorum. Stres diyolar gonderiyolar
Bencede bi kaç doktora git cnm. Bende kist vardı en son gittigim 3 doktor gördü kisti. Digerkileri hiçbirşey demedi. İnşallah seninde durumun düzelir

Bende önceden böyle konular açar her ay acaba bu ay oldu mu diye düşünmekle geçirirdim o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum
Ben hayıt otu tohumu sayesinde hamile kaldım 2 ay kullanmam yeterli oldu tavsiye ederim Allah isteyen herkese nasip etsin

Hayit otu tohumu nasl kullaniliyor? Adeti duzene soktugunu da duydum

İns cnm bizde kalrz hayrlısıyla ben pelotlars guvnmyrm cnm ama bskcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…