İns olur cnm arrk bende olmsk istyrm hersydn cok anne hayrlı olsn cnm tekrrdan hamlelgn:)ilk önce takmamak lazim adeti beklerken gebelik oldu.. özel olarak yaptigim birşey yokki canim.surpriz oldu valla hala şaşkinim.darisi başiniza inşallah
ilk cift cizgili test benden geldisizleride beklerim
Hayir bende kist falan yok hicbise yok dedi iki ayri doktora gittim simdi baska bi doktora gidicem bi sorun var ki adet goremiyorum. Stres diyolar gonderiyolarAynen bende kist var ond bole blyrm cnm senndemi ole
Cnm iyi sevndm brsy olmamasna evt stres hava dgsklgde etklyr cnm ya ins hazrn ayı tuttururz hpmzHayir bende kist falan yok hicbise yok dedi iki ayri doktora gittim simdi baska bi doktora gidicem bi sorun var ki adet goremiyorum. Stres diyolar gonderiyolar
Umarimm bu mubarek ayda rabbim isteyen herkese nasip etsinnCnm iyi sevndm brsy olmamasna evt stres hava dgsklgde etklyr cnm ya ins hazrn ayı tuttururz hpmz
MaşAllah cok belli :) inşAllah benım gibi bizler gibi hamile olmayı bekleyen herkes boyle net net cizgiler görür. İlk kızınız 14 ay sonra gelmiş ya bi sorununuz varmıydı?? Bizimde 14 aydır bebegimiz olmuyor. Sadece 1 kimyasalım var
Cnm idrar testi koyuluguyla anlayamazsım kaç haftalık oldugunubunu bu sabah yapdim daha koyu kaç haftalik sizce? ultraasonda kese henuz gprulmedi dun rahim içi çok kalin gebelik dendi 10gun sonraya randevu aıdim bendeEki Görüntüle 2000792
Bencede bi kaç doktora git cnm. Bende kist vardı en son gittigim 3 doktor gördü kisti. Digerkileri hiçbirşey demedi. İnşallah seninde durumun düzelirHayir bende kist falan yok hicbise yok dedi iki ayri doktora gittim simdi baska bi doktora gidicem bi sorun var ki adet goremiyorum. Stres diyolar gonderiyolar
İns cnm ya senn kac ay oldu cock ıcn benm 10 ay olduUmarimm bu mubarek ayda rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Bi sene 3 ay oldu benimİns cnm ya senn kac ay oldu cock ıcn benm 10 ay oldu
Tesekkur ederm insallahBencede bi kaç doktora git cnm. Bende kist vardı en son gittigim 3 doktor gördü kisti. Digerkileri hiçbirşey demedi. İnşallah seninde durumun düzelir
Hayit otu tohumu nasl kullaniliyor? Adeti duzene soktugunu da duydumBende önceden böyle konular açar her ay acaba bu ay oldu mu diye düşünmekle geçirirdim o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum
Ben hayıt otu tohumu sayesinde hamile kaldım 2 ay kullanmam yeterli oldu tavsiye ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
İns cnm bizde kalrz hayrlısıyla ben pelotlars guvnmyrm cnm ama bskcmBende önceden böyle konular açar her ay acaba bu ay oldu mu diye düşünmekle geçirirdim o yüzden sizleri çok iyi anlıyorum
Ben hayıt otu tohumu sayesinde hamile kaldım 2 ay kullanmam yeterli oldu tavsiye ederim Allah isteyen herkese nasip etsin
Sennde baya olms ins kuzu artk olur ya vallah yorldmBi sene 3 ay oldu benim
Sıcak suya atıp 5 dk bekletip içtim aç karnına sabah akşam evet düzene soktu 2. Ay hamile kaldımHayit otu tohumu nasl kullaniliyor? Adeti duzene soktugunu da duydum
İns cnm bizde kalrz hayrlısıyla ben pelotlars guvnmyrm cnm ama bskcm
Sennde baya olms ins kuzu artk olur ya vallah yorldm
Sennde baya olms ins kuzu artk olur ya vallah yorldm
Insallah cnmSennde baya olms ins kuzu artk olur ya vallah yorldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?