Artık bizde hamile kalalım 2018 annesi olalım♥♡

Merhaba canim hosgeldin :) sen bahsetsene kendinden biraz :)
Ben nerdeyse iki yillik evliyim tam bir sene sonra hamile kalmistim ocak ayinda malesef düsükle sonuclandi kürtaj oldum.. Kac ay gecti sadece bir ay korunmustuk halen hamile kalamadim.. Esimdede bendede bi sorun yok diyolar ama bence var cünkü e2 hormonum adet zamaninda 21di ve netten arastirinca yumurtlama sorunu cikiyo.. Dogru duzgun bi doktor bulamadim anlicaniz cocugun olmus iste sorun yoktur deneyin bi kac ay diyip yolluyolar bilemedim yanii...

Nisa'nda kürtaj oldum doktor 1 ay korun yeter dedi bu ay yumurtlama gününde birlikte olduk bakalım hayırlısı :) inşallah bu ay herkes güzel haberler verir :)
Ben de 22 mayısta kürtaj oldum yarın doktora gidicem inşallah herşey yolundadır. Bana ne kadar korunma verir acaba yarın söyler belki. İnşallah bu ay bebegin gelmiştir canım.

Ben de 22 mayısta kürtaj oldum yarın doktora gidicem inşallah herşey yolundadır. Bana ne kadar korunma verir acaba yarın söyler belki. İnşallah bu ay bebegin gelmiştir canım.
Kimine 3 ay kimine hic Korunma diyor doktor. Yarın sana vajinal ultrason ile bakar kürtaj güzel geçtiyse ve rahmin temiz ise inşallah belki hemen başla der :) ama mutlaka şu kadar korun diye söyler. Sende yarın güzel haberler ile gel canım :)

Kocaeli de kuzum ya maddi sikintidan ziyade iyi bi doktor ariyorum iste tanidiga dosta surekli soruyorum herkes birilerini oneriyor ama karar vermek zor :)
Bende istanbuldan kocaeline Yen'i taşındım bende netten araştırdım ama iyi bir doktor bulamadım. Benim 22 Nisa'nda ikiz bebeklerimi kürtaj ile aldılar kalpleri durmuştu aşklarımın İstanbul'da Acıbadem'e gidiyordum çok memnundum. İyi bir doktor bulursan benimle paylaşır mısın? Bende seninle paylaşırım tabi :)

Tabii ki de paylasirim canim :) aşkların icin inan bende cok uzuldum insallah tez zamnda yeni aşklarina kavusursun

Bugün gittin mi doktora, güzel haberler ile gel inşallah :)

Bugün gittin mi doktora, güzel haberler ile gel inşallah :)
Gittim canim 3 gündür adet kanaması gibi kanamam vardi korkmuştum. Doktor rahmin tertemiz adet olmuşsun dedi. Yani ilk adetimi 14. günde oldum ve bitmek üzere. 2 ay korunma önerdi. Bu durumda ilk ayı gitmiş oluyor galiba. Doktora da sordum evet dedi ama öncesinde dr 2 ay deyince kafam karıştı. En azindan artik bir ay sonra umutlanmaya başlayabilirim.

Hay maşallah süper :) aynen kaldı 1 ay sonra yumurta gününü takip edip başlarsın :)

Hay maşallah süper :) aynen kaldı 1 ay sonra yumurta gününü takip edip başlarsın :)
Evde ovulasyon testim var canim hele şu bir ay geçsin takip ederim ona göre yumurtlama gününü kaçırmam. İnşallah hepimiz arka arkaya hamiş haberi veririz.

Herkese merhaba, bizimde bu ay 7. Deneme ayımız.bugunde adet gunum ama bekliyorum daha gelmedi.hem bir yandan gene olmadı diorum hemde bi yandan içimde bi umut.cok zor bu donemler.rahim filmi çektirdim temiz çıktı sonrasında klomen ve catlatma iğnesine basladım bu 2. Ay klomene başlayalı.dr eger 3. Denemede de olmazsa tup bebek onericem dedi.yas 35 olunca beklememi önermiyor.burda sizlerin yorumlarını okumak banada moral oluyor.

Canım seni cok iyi anlıyorum ben de 35 yaşındayım. 18 ay bekledim bebegimi ve 6 ay tedavi sonunda kavusmustum ama 8+5te kalbi atmadığı için kurtaj oldum. Şimdi temmuzda tekrar çalışmalara basliycam. İnşallah rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih ve saliha evlatlarindan nasip eyler hayırlısıyla.

Çok üzüldüm inan.Allah yaşatmasın bida.inşallah bundan sonra bebeğini kucağına alırsın.beklemek cok zor surekli kendini dinliyorsun.bir sürü belirti ama hepsi aslında psikolojik.test yapmak da istemiyorum artık.dua edelim bu mübarek gecede inşallah hayırlı evlatlarımız hayırlısıyla gelsin.

Amin canım amin rabbim duysun sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…