- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Hem de hiç iz kalmayacak şekilde. Eskiden olduğum insan gibi neşeli, hareketli ve sosyal oldum hatta artık çok daha tedbirli ve güçlü hissediyorum. Ayrıca bu bataklıktan çıkıp kendimi topladıktan, önce kendimi başkasına ihtiyaç duymayacak kadar sevdikten sonra değer gördüğüm GERÇEK bir ilişkim de oldu. Şimdi çok daha yüksek sesle kahkahalar atıyorum.Peki siz şu an tamamen atlattınız mı?
AYNISI OLMASADA Bİ BENZERİNİ BEN YAŞIYORUM.DİLERİM BU DURUMDAN KURTULURUZ SEVGİDEN ZİYADE BU BİR SAPLANTI.İyi akşamlar diliyorum herkese,
Kopamadığım bir sevgili, sevgili bile değil aslında onun tanımıyla adını zaman koysun biz bırakalım dediğimiz bir olay... Derdim bu.. Okuyup gülen,kınayan,küçümseyen elbet olacaktır muhtemelen eski ben olsam bende güler geçerdim ama bu durum beni mahvetti.
Bir yıl oldu tanışalı, başta sevgiliydik ilgiliydik mutluyduk. Detaylara girmek istemiyorum ayrıldık, 6 ay sonra yeniden denemeye başladık. Ama bu kez sevgili olmak istemedi, takılıyoruz akışına bırakıyormuşuz. Bu ilişkide sevilmiyorum bu net. Sürekli bana kendimi değersiz hissettiriyor, benim için kolunu bile kaldırmıyor, ben bu durumu ufacık hissettirsem ona bana kendimi suçlu hissettiriyor bir şekilde.
İçinde karamsar bir dünya varmış, güzel olan hiçbirşeyin hayalini kurdurmuyormuş, yapmak istediklerini yapamıyormuş vs. Gerçekten böyle.. mutlu değil ama mutlu olmak için hiçbirşey yapmıyor. Yapamıyor gibi.. benimle olan durumunu tamamen kesip atamamasının nedeni muhtemelen onu bu haliyle kabul edebilecek başka birinin olmayacağı düşüncesi.. hoş ciddi birşey de istemiyor ama işte...
Gelelim bana... ben neden bütün bunlara rağmen bıçak gibi kestirip atamıyorum. Hastayım galiba.. zayıfım acizim iradesizim.. kendime bütün bunları yaşattığım için... işim var yaşım genç elim yüzüm düzgün çevrem tarafından beğenilen bir insanım..ama içimde inanılmaz zayıf bir karakter var demek ki... zamanında sevdim bu insani ama şu an ne hissediyorum bilmiyorum.. aramaz sormaz ben yazarsam saatler sonra tek kelime eder, derdimi anlatırım beni yargılar.. oturuyorum ağlıyorum ağlıyorum kendime gelip ona yazıyorum, kurtulmak istiyorum artık bu durumdan, tüketti beni... mutsuzum umutsuzum... psikoloğa gittim bir dönem bir buçuk ay kadar pek bir ilerleme olmadı.. sürekli YouTube’dan kişişel gelişim videoları izliyorum, dua ediyorum...
Belki bu durumu yaşayan bilen çözen gören vardır...
Hayatım burda, radikal karar verebilecek durumda olsam ondan kmlerce uzağa kaçar giderdim. Dua ediyorum sadecetam 4 yıl boyunca aynısını yaşadım,kendimi o kadar değersiz o kadar işe yaramaz o kadar basit hissettirmişki ben farketmeden aradan 10 yıl geçmiş olmasına rağmen hala ona olan öfkemi bastıramıyorum.maalesefki seni çok çok zor günler bekliyor ayrılığın acısını dibine kadar yaşamadan bu zaafından kurtulamayacaksın.ama korkma en çok 5-6 ay sürer.sonra dönüp kendine kızmaya başlayacaksın neden neden diye.seni çok çok iyi anlayan biri olarak sana tavsiyem telefonunu kır gerekirse bi süre telefon falan alma,mümkünse bşka şehire taşın,bol bol kitap oku film izle,bağıra çağıra ağla ama sana bunları yapmasına izin verme
İşi aşırı yoğun değil fakat kendisi yoğunlaştırıyor, orası ayrı bir facia zaten tam bir işkolikNe is ile ugrasiyor acaba isi ile mi kafasindaki karmasikliklar? Bir de yaslariniz kac belki de olhunlasamiyor ne bilim
Bende böyle düşünerek gittim psikoloğa, emdr diye bir yöntem uyguladık hatta fakat dön dolaş aynı noktadayımBu yaşadıklarınızın izleri çok daha derinde olabilir.İlk ayrılık travması mesela.Çocukken istemeden ayrıldığınız,çok sevdiğiniz birileri oldu mu?Ya da karşılıksız bir ilişki biçimi.Belki farkında olmaksızın hala o biçimi taklit ediyorsunuz.Aslında ondan ayrılamıyorsunuz.İnsan ruhu katman katman.Çözebilmek çok zaman ve emek gerektiriyor.
Anladim o zmn yas ile yasadiklari ile alakali bir durum. Bir erkek ancak 30undan sonra nadir olgunlasmaya basliyor en azindan ne istedigini biliyor.İşi aşırı yoğun değil fakat kendisi yoğunlaştırıyor, orası ayrı bir facia zaten tam bir işkolik
32 yaşında, olgunlaşmamak da değil. Diyor ki, içimde mutlu olmamı engelleyen bir şey var, bir zırhla çevrelenmişim, beni koruyanın benim için en iyisinin bu zırh olduğuna inanıyorum. Ve istesemde bunu değiştiremem. Anlamak zor, anlamadıkça saplanıp kaldım. Tek bildiğim normal değil birşeyler ve ben mutlu değilim.Anladim o zmn yas ile yasadiklari ile alakali bir durum. Bir erkek ancak 30undan sonra nadir olgunlasmaya basliyor en azindan ne istedigini biliyor.
burcunuzu merak ettim32 yaşında, olgunlaşmamak da değil. Diyor ki, içimde mutlu olmamı engelleyen bir şey var, bir zırhla çevrelenmişim, beni koruyanın benim için en iyisinin bu zırh olduğuna inanıyorum. Ve istesemde bunu değiştiremem. Anlamak zor, anlamadıkça saplanıp kaldım. Tek bildiğim normal değil birşeyler ve ben mutlu değilim.
Kendini sev değer ver, sosyalleş gez toz İnan’ın kendime hep söylediğim şeyler ama yapamıyorum zaten yapabilsem sorun da kalmayacakIcerisinde bulundugunuz duruma disardan 3. sahis olarak bakmaya calisin - inan ozaman herseyi daha objektif göreceksiniz.
Önce kendinizi sevmeye, kendinize deger vermeyi ögrenmelisiniz. Bunu yapabilirseniz bu birliktelikten de kopabilirsiniz. Kendinize odaklanin, bir spa merkezine ve ya bir kuaföre gidip yenilenin. Arkadaslarinizla vakit gecirin, sosyal ortamlarda bulunun. Inan bunlar size cok iyi gelecektir. Siz iyi olursaniz bu tarz bir birliktelige de ihtiyac duymayacaksiniz. Bol sans"
Bende böyle düşünerek gittim psikoloğa, emdr diye bir yöntem uyguladık hatta fakat dön dolaş aynı noktadayım
Ayrılmak istiyorsun ve bunun için çaba harcıyorsun, ne güzel.ama bu ayrılma dediğimiz şey bir anda pat diye olmaz ki. Biraz zamana yay biraz kendine zaman tanı acizlikle hiç ilgisi yok, demek ki güvenmişsin sevmişsin kötü yönlerini ilk başta fark edememişsin hepsi bu.İyi akşamlar diliyorum herkese,
Kopamadığım bir sevgili, sevgili bile değil aslında onun tanımıyla adını zaman koysun biz bırakalım dediğimiz bir olay... Derdim bu.. Okuyup gülen,kınayan,küçümseyen elbet olacaktır muhtemelen eski ben olsam bende güler geçerdim ama bu durum beni mahvetti.
Bir yıl oldu tanışalı, başta sevgiliydik ilgiliydik mutluyduk. Detaylara girmek istemiyorum ayrıldık, 6 ay sonra yeniden denemeye başladık. Ama bu kez sevgili olmak istemedi, takılıyoruz akışına bırakıyormuşuz. Bu ilişkide sevilmiyorum bu net. Sürekli bana kendimi değersiz hissettiriyor, benim için kolunu bile kaldırmıyor, ben bu durumu ufacık hissettirsem ona bana kendimi suçlu hissettiriyor bir şekilde.
İçinde karamsar bir dünya varmış, güzel olan hiçbirşeyin hayalini kurdurmuyormuş, yapmak istediklerini yapamıyormuş vs. Gerçekten böyle.. mutlu değil ama mutlu olmak için hiçbirşey yapmıyor. Yapamıyor gibi.. benimle olan durumunu tamamen kesip atamamasının nedeni muhtemelen onu bu haliyle kabul edebilecek başka birinin olmayacağı düşüncesi.. hoş ciddi birşey de istemiyor ama işte...
Gelelim bana... ben neden bütün bunlara rağmen bıçak gibi kestirip atamıyorum. Hastayım galiba.. zayıfım acizim iradesizim.. kendime bütün bunları yaşattığım için... işim var yaşım genç elim yüzüm düzgün çevrem tarafından beğenilen bir insanım..ama içimde inanılmaz zayıf bir karakter var demek ki... zamanında sevdim bu insani ama şu an ne hissediyorum bilmiyorum.. aramaz sormaz ben yazarsam saatler sonra tek kelime eder, derdimi anlatırım beni yargılar.. oturuyorum ağlıyorum ağlıyorum kendime gelip ona yazıyorum, kurtulmak istiyorum artık bu durumdan, tüketti beni... mutsuzum umutsuzum... psikoloğa gittim bir dönem bir buçuk ay kadar pek bir ilerleme olmadı.. sürekli YouTube’dan kişişel gelişim videoları izliyorum, dua ediyorum...
Belki bu durumu yaşayan bilen çözen gören vardır...
Ne güzel bakıyorsunuzAyrılmak istiyorsun ve bunun için çaba harcıyorsun, ne güzel.ama bu ayrılma dediğimiz şey bir anda pat diye olmaz ki. Biraz zamana yay biraz kendine zaman tanı acizlikle hiç ilgisi yok, demek ki güvenmişsin sevmişsin kötü yönlerini ilk başta fark edememişsin hepsi bu.
Bunda zayıflık falan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?