Artık çok eminim bu bir hastalık...

Peki siz şu an tamamen atlattınız mı?
Hem de hiç iz kalmayacak şekilde. Eskiden olduğum insan gibi neşeli, hareketli ve sosyal oldum hatta artık çok daha tedbirli ve güçlü hissediyorum. Ayrıca bu bataklıktan çıkıp kendimi topladıktan, önce kendimi başkasına ihtiyaç duymayacak kadar sevdikten sonra değer gördüğüm GERÇEK bir ilişkim de oldu. Şimdi çok daha yüksek sesle kahkahalar atıyorum.
Bu saplantılı durumun altında neler olduğuna eğilmek ve bunu bir uzaman yardımıyla yapmak bana o kadar iyi gelmişti ki... Mutlaka yardım alın, size de iyi gelecek...

AYNISI OLMASADA Bİ BENZERİNİ BEN YAŞIYORUM.DİLERİM BU DURUMDAN KURTULURUZ SEVGİDEN ZİYADE BU BİR SAPLANTI.

tam 4 yıl boyunca aynısını yaşadım,kendimi o kadar değersiz o kadar işe yaramaz o kadar basit hissettirmişki ben farketmeden aradan 10 yıl geçmiş olmasına rağmen hala ona olan öfkemi bastıramıyorum.maalesefki seni çok çok zor günler bekliyor ayrılığın acısını dibine kadar yaşamadan bu zaafından kurtulamayacaksın.ama korkma en çok 5-6 ay sürer.sonra dönüp kendine kızmaya başlayacaksın neden neden diye.seni çok çok iyi anlayan biri olarak sana tavsiyem telefonunu kır gerekirse bi süre telefon falan alma,mümkünse bşka şehire taşın,bol bol kitap oku film izle,bağıra çağıra ağla ama sana bunları yapmasına izin verme

Hayatım burda, radikal karar verebilecek durumda olsam ondan kmlerce uzağa kaçar giderdim. Dua ediyorum sadece

Ne is ile ugrasiyor acaba isi ile mi kafasindaki karmasikliklar? Bir de yaslariniz kac belki de olhunlasamiyor ne bilim

Bu yaşadıklarınızın izleri çok daha derinde olabilir.İlk ayrılık travması mesela.Çocukken istemeden ayrıldığınız,çok sevdiğiniz birileri oldu mu?Ya da karşılıksız bir ilişki biçimi.Belki farkında olmaksızın hala o biçimi taklit ediyorsunuz.Aslında ondan ayrılamıyorsunuz.İnsan ruhu katman katman.Çözebilmek çok zaman ve emek gerektiriyor.

yazdıklarınız resmen benim geçen yıl yaşadıklarım ile aynı .. aynı tavırları gösteriyordu bana karşı bende bi türlü kopamıyordum ama sonradan o tavrın sebebini öğrendim benden başkası da varmış hayatında herşeyi yalanmış bunu öğrenince öyle bi iğrendim ki allaha havale ettim en son lafım da sen takıntı olmaya bile değmezsin oldu o günden sonra hiç eskisi gibi olmadım dugularım tamamen değişti bence o tavırların arkasında mutlaka başka biri var yoksa seven değer veren insan öyle davranmaz

Bence cogu genc kadin boyle basiretinin baglandigi bir donem geciriyor. Bakin ne guzel farkindasiniz en azindan durumun. Once kendinize sosyal ve aktiviteli bir hayat olusturun. Surekli gezin birileriyle bulisun, baskasini bulun anlaminda soylemiyorum. Guclu hissettiginiz an da basin tekmeyi. Madem adini koymamis beyefendi, siz guclenene kadar da dursun bir kosede.

Bende böyle düşünerek gittim psikoloğa, emdr diye bir yöntem uyguladık hatta fakat dön dolaş aynı noktadayım

Anladim o zmn yas ile yasadiklari ile alakali bir durum. Bir erkek ancak 30undan sonra nadir olgunlasmaya basliyor en azindan ne istedigini biliyor.
32 yaşında, olgunlaşmamak da değil. Diyor ki, içimde mutlu olmamı engelleyen bir şey var, bir zırhla çevrelenmişim, beni koruyanın benim için en iyisinin bu zırh olduğuna inanıyorum. Ve istesemde bunu değiştiremem. Anlamak zor, anlamadıkça saplanıp kaldım. Tek bildiğim normal değil birşeyler ve ben mutlu değilim.

burcunuzu merak ettim

Aynı şeyler olmasa da buna benzer durumlar yaşıyorum şu an. Yalnız değilmişim demek. Ne yapsam da kurtulamadım, bir de aklımda başka birinin olduğuna dair şüpheler oluşunca iyice takıntı haline geldi. Sürekli sorgulamalar bitip tüketti beni. Uzun süre olmasa da hayatımın yarım senesi bir hiç uğruna mutsuzlukla geçti, ben psikoloğa gitmeyi düşünüyorum, kendim atlatamadım ama inanıyorum atlatacağım bu durumu. Yaptıklarmdan dolayı kendime saygım azaldı, ben ben olmaktan çıktım çünkü.

Icerisinde bulundugunuz duruma disardan 3. sahis olarak bakmaya calisin - inan ozaman herseyi daha objektif göreceksiniz.
Önce kendinizi sevmeye, kendinize deger vermeyi ögrenmelisiniz. Bunu yapabilirseniz bu birliktelikten de kopabilirsiniz. Kendinize odaklanin, bir spa merkezine ve ya bir kuaföre gidip yenilenin. Arkadaslarinizla vakit gecirin, sosyal ortamlarda bulunun. Inan bunlar size cok iyi gelecektir. Siz iyi olursaniz bu tarz bir birliktelige de ihtiyac duymayacaksiniz. Bol sans"

Kendini sev değer ver, sosyalleş gez toz İnan’ın kendime hep söylediğim şeyler ama yapamıyorum zaten yapabilsem sorun da kalmayacak

Deniyorum arkadaşlarla buluşayım vs olmuyor boguyor beni ortamlar

Bende böyle düşünerek gittim psikoloğa, emdr diye bir yöntem uyguladık hatta fakat dön dolaş aynı noktadayım

Kendinize zaman tanıyın.İnanın bir şeyleri çözmeye çalışıp baskı yaptıkça daha da ters tepiyor.Bazı şeylerin demlenmesi lazım.Bazen bambaşka şeylerle ilgilenirken bulabilirsiniz aradığınız cevapları.İstediğiniz an olmuyor ama olduğu zaman da en doğru zaman oluyor.Akışa güvenmek gerek.

Ayrılmak istiyorsun ve bunun için çaba harcıyorsun, ne güzel.ama bu ayrılma dediğimiz şey bir anda pat diye olmaz ki. Biraz zamana yay biraz kendine zaman tanı acizlikle hiç ilgisi yok, demek ki güvenmişsin sevmişsin kötü yönlerini ilk başta fark edememişsin hepsi bu.
Bunda zayıflık falan yok.

Ne güzel bakıyorsunuz

Ama ben içinde yaşarken böyle hissetmiyorum, İnan’ın detayları bilseniz sizde bana acırsınız, alenen beni sevmiyor, kaçıyor benden.

Reactions: Den
Yahu hepimiz aynı kişiyle mi görüştük KK olarak? Aynı durum bende de var. İşin kötüsü bütün ailesi arkadaş çevresi de beni sevdiğine inanıyor ne biçim sevgiyse artık ismini söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…