- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Belki de haklısınızZaten çabalamayarak elinde tutuyor sizi. Gerçekten kurtulmalısın
Almaya çalıştım. Bir buçuk ay her hafta psikoloğa gittim. Hiç ilerleme olmadı. Umudum iyice tükendi.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... 7 ay kadar önce tam olarak aynı durumdaydım. hatta hayatınızdaki kişinin adını merak ettim. birebir aynı kişiyi tasvir ettiniz çünkü. Hep kendinizden veriyorsunuz değil mi? Hep siz çabalıyorsunuz ve bu çabanız da karşınızdaki tarafından aşağılama sebebi olarak kullanılıyor... Bu bir kısır döngü ve bu çemberi kendi başımıza kırmak çok zor. İmkansız değil belki ama çok zor. Değer görmeme, değer görmedikçe o ilgi ve çaba için daha çok uğraşma. Başarısızlık hissi, o zehirli suçluluk duygusu... Hepsini en yakından ben de yaşadım ve çok net şekilde söylüyorum ki DEĞMEZ.
Peki ben ne yaptım? Profesyonel yardım aldım. Size de bunu öneririm. Profesyonel bir destek alın ve sonra görün hayat aslında o kadar da zor değilmiş ve siz o insanın hissettirdiğinin aksine çok değerlisiniz.
Peki siz şu an tamamen atlattınız mı?Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... 7 ay kadar önce tam olarak aynı durumdaydım. hatta hayatınızdaki kişinin adını merak ettim. birebir aynı kişiyi tasvir ettiniz çünkü. Hep kendinizden veriyorsunuz değil mi? Hep siz çabalıyorsunuz ve bu çabanız da karşınızdaki tarafından aşağılama sebebi olarak kullanılıyor... Bu bir kısır döngü ve bu çemberi kendi başımıza kırmak çok zor. İmkansız değil belki ama çok zor. Değer görmeme, değer görmedikçe o ilgi ve çaba için daha çok uğraşma. Başarısızlık hissi, o zehirli suçluluk duygusu... Hepsini en yakından ben de yaşadım ve çok net şekilde söylüyorum ki DEĞMEZ.
Peki ben ne yaptım? Profesyonel yardım aldım. Size de bunu öneririm. Profesyonel bir destek alın ve sonra görün hayat aslında o kadar da zor değilmiş ve siz o insanın hissettirdiğinin aksine çok değerlisiniz.
Bitirmem gereken 2 ilişkim olmuştu her ikisini de birden bıraktım. Hem de karşı taraf bitirmeden.
Kendime kızdım ve yeter artık demiştim. Her ikisi de sonradan aradı dönmek istedi ama ben yine dönmedim. Sevilmediğinizi hissettiğiniz an bitirmeniz gerekiyor. Ertelemeyin lütfen. Başka bi hayatımız olmayacak.
Çevremde bana ilgi gösterenlere içim ısınmıyor, şans versem pişman olacağım ki ayrıldığımız dönemde denedim biriyle, çok çok değer veriyordu bana ağlıyordum onun bu davranışlarına karşılık veremeyinceEvet hastalık. Alkol, sigara gibi bir bagimlilik. Bosluga dusmekten korkuyorsunuz. Baskalarına sans vermesseniz kurtulamazsiniz. Yazilmis zaten civi civiyi soker diye
Daha dibi var mıdır demeyeceğim artık, dedikçe daha dibi gördüm çünküOlay tamamen sizin kafanizda bitiyor benzer olaylara çok tanık oldum irade meselesi kafanızda bitirmeniz lazim tabi demesi kolay diceksiniz oda doğru. Numaranızı değişip ilişiğinizi kesin bence birden hic düşünmeden sonu olmayan bu ilişki size bircok zararla geri döner biraz umut olsa beklersiniz ama anlattiklariniz aksini gösteriyor. Dibi görmeden bundan kurtulamazsiniz ağlayıp acınızı yaşayacaksınız ama zamanla kurtulacaksınız emin olun
Öyle düşünüp kendinizi çıkmaza sokmayın inanın neler var umudunuzu yitirmeyin hakkınızda hayirli olan neyse o olsunDaha dibi var mıdır demeyeceğim artık, dedikçe daha dibi gördüm çünkü
Amin çok sağolun inşallahÖyle düşünüp kendinizi çıkmaza sokmayın inanın neler var umudunuzu yitirmeyin hakkınızda hayirli olan neyse o olsun
Kesemiyorum geçenlerde yazdım elimden daha fazlası gelmiyor bitirelim diye, ilk anda rahatladım, sabah uyandım nefes alamıyorum. Neden yaptım diye kendi kendimi yedim.. acabalar beni mahvetti.. yine yazdım ondan sonra da zaten iyice soguklastı, artık ne desem batıyor. Sabah 10 da günaydın yazıyorum akşam 6 da yazıyor bir kelime cevap. Bu kez iyice kötü oluyorum.. kısır döngü anlayacağınız
Bir zamanlar ben.başkalarını düşünmekten kendimi göremez haldeydim.ailemi arkadaşlarımı sevgilimi.beni hep dibe çekerdi ki kendisi bi halt değildi. Herkesin yaşadığı şeyler gibi.geçiyo.mantıken bakarsanız gerçekten kendinize yeni uğraşlar arkadaşlar ve hobiler bulun.bi kırılma noktası var mutlaka. Ben secret kitabını okumuştum.bi aydınlanma geldi.sonra türkan şoray gibi "ben dünyanın en güzel garısıyam"demeye başladim.işin bide kader kısmı var.bu sizin sınavınız.sabrediñ ve hak ettiğiniz hediyeyi bekleyin.çok şükür şuanda o kadar çok mutluyumki.rabbim herkese böylemutlu olmayı nasip etsin.ha bide kitap okuyun çokca.oyalar sizi .sevgilerİyi akşamlar diliyorum herkese,
Kopamadığım bir sevgili, sevgili bile değil aslında onun tanımıyla adını zaman koysun biz bırakalım dediğimiz bir olay... Derdim bu.. Okuyup gülen,kınayan,küçümseyen elbet olacaktır muhtemelen eski ben olsam bende güler geçerdim ama bu durum beni mahvetti.
Bir yıl oldu tanışalı, başta sevgiliydik ilgiliydik mutluyduk. Detaylara girmek istemiyorum ayrıldık, 6 ay sonra yeniden denemeye başladık. Ama bu kez sevgili olmak istemedi, takılıyoruz akışına bırakıyormuşuz. Bu ilişkide sevilmiyorum bu net. Sürekli bana kendimi değersiz hissettiriyor, benim için kolunu bile kaldırmıyor, ben bu durumu ufacık hissettirsem ona bana kendimi suçlu hissettiriyor bir şekilde.
İçinde karamsar bir dünya varmış, güzel olan hiçbirşeyin hayalini kurdurmuyormuş, yapmak istediklerini yapamıyormuş vs. Gerçekten böyle.. mutlu değil ama mutlu olmak için hiçbirşey yapmıyor. Yapamıyor gibi.. benimle olan durumunu tamamen kesip atamamasının nedeni muhtemelen onu bu haliyle kabul edebilecek başka birinin olmayacağı düşüncesi.. hoş ciddi birşey de istemiyor ama işte...
Gelelim bana... ben neden bütün bunlara rağmen bıçak gibi kestirip atamıyorum. Hastayım galiba.. zayıfım acizim iradesizim.. kendime bütün bunları yaşattığım için... işim var yaşım genç elim yüzüm düzgün çevrem tarafından beğenilen bir insanım..ama içimde inanılmaz zayıf bir karakter var demek ki... zamanında sevdim bu insani ama şu an ne hissediyorum bilmiyorum.. aramaz sormaz ben yazarsam saatler sonra tek kelime eder, derdimi anlatırım beni yargılar.. oturuyorum ağlıyorum ağlıyorum kendime gelip ona yazıyorum, kurtulmak istiyorum artık bu durumdan, tüketti beni... mutsuzum umutsuzum... psikoloğa gittim bir dönem bir buçuk ay kadar pek bir ilerleme olmadı.. sürekli YouTube’dan kişişel gelişim videoları izliyorum, dua ediyorum...
Belki bu durumu yaşayan bilen çözen gören vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?