Artık çok eminim bu bir hastalık...

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... 7 ay kadar önce tam olarak aynı durumdaydım. hatta hayatınızdaki kişinin adını merak ettim. birebir aynı kişiyi tasvir ettiniz çünkü. Hep kendinizden veriyorsunuz değil mi? Hep siz çabalıyorsunuz ve bu çabanız da karşınızdaki tarafından aşağılama sebebi olarak kullanılıyor... Bu bir kısır döngü ve bu çemberi kendi başımıza kırmak çok zor. İmkansız değil belki ama çok zor. Değer görmeme, değer görmedikçe o ilgi ve çaba için daha çok uğraşma. Başarısızlık hissi, o zehirli suçluluk duygusu... Hepsini en yakından ben de yaşadım ve çok net şekilde söylüyorum ki DEĞMEZ.
Peki ben ne yaptım? Profesyonel yardım aldım. Size de bunu öneririm. Profesyonel bir destek alın ve sonra görün hayat aslında o kadar da zor değilmiş ve siz o insanın hissettirdiğinin aksine çok değerlisiniz.

Almaya çalıştım. Bir buçuk ay her hafta psikoloğa gittim. Hiç ilerleme olmadı. Umudum iyice tükendi.

Peki siz şu an tamamen atlattınız mı?

Biz ne desek boş .. olay sende bitiyor , yani bitirim deyip kestirip atmalısın . Ve bununla micad ele edip aramamalisin biz bişiy yapamayız , insana kendi yaptığı kötülüğü dünya toplansa yaPamiyor

Olay tamamen sizin kafanizda bitiyor benzer olaylara çok tanık oldum irade meselesi kafanızda bitirmeniz lazim tabi demesi kolay diceksiniz oda doğru. Numaranızı değişip ilişiğinizi kesin bence birden hic düşünmeden sonu olmayan bu ilişki size bircok zararla geri döner biraz umut olsa beklersiniz ama anlattiklariniz aksini gösteriyor. Dibi görmeden bundan kurtulamazsiniz ağlayıp acınızı yaşayacaksınız ama zamanla kurtulacaksınız emin olun

Bitirmem gereken 2 ilişkim olmuştu her ikisini de birden bıraktım. Hem de karşı taraf bitirmeden.
Kendime kızdım ve yeter artık demiştim. Her ikisi de sonradan aradı dönmek istedi ama ben yine dönmedim. Sevilmediğinizi hissettiğiniz an bitirmeniz gerekiyor. Ertelemeyin lütfen. Başka bi hayatımız olmayacak.

Evet hastalık. Alkol, sigara gibi bir bagimlilik. Bosluga dusmekten korkuyorsunuz. Baskalarına sans vermesseniz kurtulamazsiniz. Yazilmis zaten civi civiyi soker diye
Çevremde bana ilgi gösterenlere içim ısınmıyor, şans versem pişman olacağım ki ayrıldığımız dönemde denedim biriyle, çok çok değer veriyordu bana ağlıyordum onun bu davranışlarına karşılık veremeyince

Daha dibi var mıdır demeyeceğim artık, dedikçe daha dibi gördüm çünkü

Canım aynı durumdayım ben de. Bendeki fark aşık taklidi yapıp elde edemeyeceği şeyleri görüp terkeden erkek bu karşımdaki. Ben asla unutamıyorum. Ne elini tuttum ne bir şey. Nasıl çözeceğiz bilmiyorum. Her şeyi deniyorum olmuyor. Hep aklımda. Çözümbulursan benle paylaş ne olur. Yoruldum valla.

Nefes alamiyorum derken? Aksam yediginiz fasulye oturmustur mideye ondandir o nefes kesikligi.
Siz beyninizde bitiremiyorsunuz, orda bitmeli.
Uyusturucu gibi etkisi var sizde resmen.

Belkide adam siz peşinde çok koştuğunuz için böyle davranıyordur. Kaçan kovalanır hesabı. Belki siz geri çekilirseniz o size yanaşır.Nasıl olsa bu şekilde bi yol alacağınız yok birde böyle deneyin bence. Çalışıyorsanız telefonu bi arkadaşınıza verin. Yemin ettirin mesela acil bi durum olmadıkça verme bana diye. Kendi kendinizede söz verin o mesaj atmadan atmıycam diye. Yada bizede söz verebilirsiniz. Bırakın o merak etsin, arasın,sorsun. Aramazsa zaten yokluğuna alışmış olacaksınız. Ararsa umut var demektir. Başka taktikler deneriz.

Bir zamanlar ben.başkalarını düşünmekten kendimi göremez haldeydim.ailemi arkadaşlarımı sevgilimi.beni hep dibe çekerdi ki kendisi bi halt değildi. Herkesin yaşadığı şeyler gibi.geçiyo.mantıken bakarsanız gerçekten kendinize yeni uğraşlar arkadaşlar ve hobiler bulun.bi kırılma noktası var mutlaka. Ben secret kitabını okumuştum.bi aydınlanma geldi.sonra türkan şoray gibi "ben dünyanın en güzel garısıyam"demeye başladim.işin bide kader kısmı var.bu sizin sınavınız.sabrediñ ve hak ettiğiniz hediyeyi bekleyin.çok şükür şuanda o kadar çok mutluyumki.rabbim herkese böylemutlu olmayı nasip etsin.ha bide kitap okuyun çokca.oyalar sizi .sevgiler

Birlikte gelecek görmediğiniz adamlara vaktinizi harcamayın ne olur.sonra cok pişman olursunuz. Kestirip atmalisin bir sekilde .hastalik degil bu hersey senin elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…