- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
İşim varken de aklımda sürekli virüs gibi... normal bir ilişki hayali bile kuramıyorum artık.. sevilebileceğime ihtimal veremiyorum, kendime saygım kalmadı. Bir insan neden horlandıgı, sevilmediği yerde ısrarla durur neden... hastalık bu...Ay çok merak ediyorum bu kişinin ismi ne? Neredeyse aynı karakter 1 sene önce benim de hayatımda vardı.
Yalnız kalınca sürekli ona yazıyorsanız sürekli meşgul edin kendinizi başka kişilerle görüşmeye başlayın. Size normal davranan biri olduğunda bu kadar zaman ben niye bu kadar saplandım kaldım dersiniz. Biraz zaman, biraz sabır, biraz daha fazla çaba lazım.
Kesemiyorum geçenlerde yazdım elimden daha fazlası gelmiyor bitirelim diye, ilk anda rahatladım, sabah uyandım nefes alamıyorum. Neden yaptım diye kendi kendimi yedim.. acabalar beni mahvetti.. yine yazdım ondan sonra da zaten iyice soguklastı, artık ne desem batıyor. Sabah 10 da günaydın yazıyorum akşam 6 da yazıyor bir kelime cevap. Bu kez iyice kötü oluyorum.. kısır döngü anlayacağınızAliskanlik/bagimlilik gibi duruyor. Azar azar degil, birden keseceksin.
Derseniz ki ne kadar mutlu oldun toplasam bir ayı geçmez.. hep bir garipti.. bir gün mutlu bir gün buz... benim iyice kimyam bozuldu şimdi de berbat haldeyim.. her an kendisi bana yazma artık diyebilir önceki sefer olduğu gibi.. benim yapamadığımı o yapıyor hep..Öncelikle şunu bil ki sen çok değerlisin.. Ona olan hislerin sanıyorım ki geçmiş mutlu günlerinizin üstünde kalan etkisi.. Bu ayrılık sürecinden sonra size değersizlik hissi vermesi bana başka biri var hissi uyandırdı:/
İşiniz var gençsiniz kimbilir ne kadar mutlu olacak günler var önünüzde.. siz sadece kendinizi ona adamayı bırakmalısınız arkadaşlarınıza yönelin ya da keyif verici uğraşlar bulun
Kendinizi toparlayacaksınız emin olun ihtiyacınız olan şey zaman..
Nereye kadar giderim bilmiyorum.. iradesizimGünaydın yazmayin
Bakın korkmayın gerçekten bir şey olmuyor.
Yazınca sizde cevap vermeyin okuyun ama cevap vermeyin ..
Kendinizle inatlasin bence
Kendine yeni bir sayfa açmalısın onu kafanda bitirip ondan uzaklasmalisi sana hayır gelmez ondan sadece zamanını yer kendini tatmin eder sen tarafından sevildiğini düşünüyor o yüzden böyle davranıyor zatenNereye kadar giderim bilmiyorum.. iradesizim
Nasil nefes alamiyirsunuz cok merak ediyorum. Yani bir insan nasil nefes alamaz evlat acısi olur anne baba olur eş olur ama dandirikten enerjinizi sömüren kan emen bir insan icin nasıl nefes alamiyorsunuz ?Kesemiyorum geçenlerde yazdım elimden daha fazlası gelmiyor bitirelim diye, ilk anda rahatladım, sabah uyandım nefes alamıyorum. Neden yaptım diye kendi kendimi yedim.. acabalar beni mahvetti.. yine yazdım ondan sonra da zaten iyice soguklastı, artık ne desem batıyor. Sabah 10 da günaydın yazıyorum akşam 6 da yazıyor bir kelime cevap. Bu kez iyice kötü oluyorum.. kısır döngü anlayacağınız
Onu sevip sevmemem pek umrunda değil sanki, olsa çabalamaz mıydı biraz?Kendine yeni bir sayfa açmalısın onu kafanda bitirip ondan uzaklasmalisi sana hayır gelmez ondan sadece zamanını yer kendini tatmin eder sen tarafından sevildiğini düşünüyor o yüzden böyle davranıyor zaten
Bunun bir formulü var mı? Varsa yazın o kadar ihtiyacım var kiNasil nefes alamiyirsunuz cok merak ediyorum. Yani bir insan nasil nefes alamaz evlat acısi olur anne baba olur eş olur ama dandirikten enerjinizi sömüren kan emen bir insan icin nasıl nefes alamiyorsunuz ?
Biraz değer verin keendinize hee mi ?
Derseniz ki ne kadar mutlu oldun toplasam bir ayı geçmez.. hep bir garipti.. bir gün mutlu bir gün buz... benim iyice kimyam bozuldu şimdi de berbat haldeyim.. her an kendisi bana yazma artık diyebilir önceki sefer olduğu gibi.. benim yapamadığımı o yapıyor hep..
Mutlu olabilir miyim bilmiyorum...
Deniyorum bazen, arkadaşlarımla buluşuyorum gözüm telefonda.. aklım orda.. zevksiz geliyor halbuki onun umrunda bile değilim...Biliyor musunuz insan karşısından hep güçlü birini görmek istiyor bunu sadece o kişiye karşı yapın barışın diye söylemiyorum bu genel olarak karşındaki insan güçlü olunca bir albeni oluyor.. kendinize öncelik vermelisiniz biraz kendinizi iyi edecek şeyler yapsanız? Belki yeni bir tarz, yeni bir saç (tesettürlüyseniz de dahil) kendinizi iyi hissettirecek bir şeylere yönelseniz arkadaşlarınız ile vakitler geçirip yeni yerler keşfetseniz gerçekten bunlar size iyi gelir siz şimdi sadece ona yönelince o dizem kötü davrandıkça iyice içinize kapanıp kendinizi değersiz hissediyorsunuz yapmayın..
Peki onun hayatında biri var mı? Yani birinin olmadığına emin misiniz.. size bu denli incitici davranmasının sebebi bu olmasınDeniyorum bazen, arkadaşlarımla buluşuyorum gözüm telefonda.. aklım orda.. zevksiz geliyor halbuki onun umrunda bile değilim...
Yine denemeye cesaret edemiyorum
Zaten çabalamayarak elinde tutuyor sizi. Gerçekten kurtulmalısınOnu sevip sevmemem pek umrunda değil sanki, olsa çabalamaz mıydı biraz?
Kesinlikle yok gibi iddialı konuşamam ama bence yokPeki onun hayatında biri var mı? Yani birinin olmadığına emin misiniz.. size bu denli incitici davranmasının sebebi bu olmasın
Şu yorumda kendimi gördüm...Deniyorum bazen, arkadaşlarımla buluşuyorum gözüm telefonda.. aklım orda.. zevksiz geliyor halbuki onun umrunda bile değilim...
Yine denemeye cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?