- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Evet görüsmeleri doğru değil ama müdahale edemezsin karisamazsin istediğini yapar sen bence eşinle konuş gitmesinKonu ne yazık ki eşimin kardeşinin duyarsızlığı...Geçen aylarda korona bile oldular ailecek hemde evde zor atlattılar ama ne gezmekten bıktı ne sosyallikten.Hatta korona olunca arayıp sormayan kişilere laf bile atmıştı durumdan görüyorum bunları hep.Sanane neden dert ediyorsun diyecek olanlar için söyleyeyim eşim ailesiyle görüşüyor haftada bir yarım saatte olsa kardeşide gelip gidiyor sonuçta...Ve biz bu süreçte ailemizle görüşmeyi seçtik sadece...Eşim dönem dönem izinliydi evden çıkmadı...Benim annem hem tansiyon hemde astım hastası ve 65 yaş üstü... Gerçekten patlama noktasındayım artık.Geçende eşimi kardeşi çağırdı annesigilde görüşmek için gitmiş evde komşu var durumdan baktım saatlerdir beraberlermiş...Benim annem komşunun yüzünü en son ne zaman gördü onu unuttu 6 aya yakındır evden çıkmadı...Eşimin dedeside var 85 üstü oda evde rahatsız böbrekleri ve kalbi zayıf gerçekten ne yapsam bilemiyorum...Beni anlayacak kişilerden yorum bekliyorum...Görümceme en son korona olduklarında mesaj atmıştım bayağı mesafeliyiz...
Eşim bir hafta gitmedi çünkü hafta içi hergün çalıştı annesi cumartesi günü arayıp ara sokaktan gel birşey olmaz diyor Allah'tan uyup gitmedi...Muhattabin esin.. Ailesi cagirsa bile esinin gitmemesi gerek.
Ciddi ciddi konusup bu durumdan rahatsiz oldugunu soyle. Baska ne yapabilirsin ki?
Garip bir virus, kime ne yapacagi belli degil. 70 yasindaki bir suru kronik rahatsizligi olan insan kurtulurken, gencecik hicbir problemi olmayan insanlar ölebiliyor. Hic hafife alinacak bir sey degil
Ailesiyle aram iyi olmadığı için bunu dediğimi sanabilir ama durumlar ortada oda görüyor gerçekten ne desem nasıl desem bilmiyorum...Evet görüsmeleri doğru değil ama müdahale edemezsin karisamazsin istediğini yapar sen bence eşinle konuş gitmesin
Devam edecek o zaman gitmemeye eşiniz görüncenizle mesafeliymissiniz söyleseniz de dinleyeceğini sanmam..Eşim bir hafta gitmedi çünkü hafta içi hergün çalıştı annesi cumartesi günü arayıp ara sokaktan gel birşey olmaz diyor Allah'tan uyup gitmedi...
Bugüne kadar görüşmesini destekledim ama çok şükür işede başlayacak bu hafta başından itibaren dedeside hasta kıyamıyorum ona moral oluyordu bir yandan gitmesini isterken bir yandan hiç içimden gelmiyor.Devam edecek o zaman gitmemeye eşiniz görüncenizle mesafeliymissiniz söyleseniz de dinleyeceğini sanmam..
Eşinin gorusmemesi dışında başka yolu yok bence onlara bişey demeyin dahada suçlu gözüyle bakarlarAilesiyle aram iyi olmadığı için bunu dediğimi sanabilir ama durumlar ortada oda görüyor gerçekten ne desem nasıl desem bilmiyorum...
Ohooo...Koronadan beri bayram ziyareti mi yapmadı 6 ay kınası mı kızına hasta olduktan sonra doğum günü ve yine evde buluşmalar anlayamıyorum cidden.En büyük sorunumuz her konuda bu derece düşüncesiz ve bencil olması aslında anlaşabileceğim bir karakterde değil...Dikkat etmemeleri çok kötü.komşuyla evlerde görüşmeleri falan anlayamıyorum nasıl rahat ediyorlar.eşin de ailesiyle görüşmek ister tabi ama onlar da dikkatli olsalar keske .ne yapılır bilmem sen uyaracak deglsin herkes kendi bildiğini yapar.esine görüşme de denmez .görümcenle başka sebeplerle mi soguksunuz.normalde hastalanınca sadece mesaj cekmek garip bence.ben okuldaki hasta olan arkadaslara sadece mesaj çektim.kardeşimin eşi covit oldu günde 2 kez aradım meraktan.yabi başka sorunlarınız varsa bilemem
Karantinaları bitti on gün geçmedi kızına doğum günü yaptı.Anlamıyorum cidden çok mu lazımdı insanın canından değerli başka neyi olabilir...Acı şekilde tecrübe ettikleri halde akıllanmıyorlarsa ne yapsanız boş
Ara sokaktan giderken yakalansa annesi cezayi odemez, gelmeseydin derEşim bir hafta gitmedi çünkü hafta içi hergün çalıştı annesi cumartesi günü arayıp ara sokaktan gel birşey olmaz diyor Allah'tan uyup gitmedi...
Karantinaları bitti on gün geçmedi kızına doğum günü yaptı.Anlamıyorum cidden çok mu lazımdı insanın canından değerli başka neyi olabilir...
Annesinin pişkinliğine şaşakaldım. Ara sokaktan gel demek nedir.Eşim bir hafta gitmedi çünkü hafta içi hergün çalıştı annesi cumartesi günü arayıp ara sokaktan gel birşey olmaz diyor Allah'tan uyup gitmedi...
Dinlemezler canım.Niye bıtmıyo vırus bunlar yuzunden.Konu ne yazık ki eşimin kardeşinin duyarsızlığı...Geçen aylarda korona bile oldular ailecek hemde evde zor atlattılar ama ne gezmekten bıktı ne sosyallikten.Hatta korona olunca arayıp sormayan kişilere laf bile atmıştı durumdan görüyorum bunları hep.Sanane neden dert ediyorsun diyecek olanlar için söyleyeyim eşim ailesiyle görüşüyor haftada bir yarım saatte olsa kardeşide gelip gidiyor sonuçta...Ve biz bu süreçte ailemizle görüşmeyi seçtik sadece...Eşim dönem dönem izinliydi evden çıkmadı...Benim annem hem tansiyon hemde astım hastası ve 65 yaş üstü... Gerçekten patlama noktasındayım artık.Geçende eşimi kardeşi çağırdı annesigilde görüşmek için gitmiş evde komşu var durumdan baktım saatlerdir beraberlermiş...Benim annem komşunun yüzünü en son ne zaman gördü onu unuttu 6 aya yakındır evden çıkmadı...Eşimin dedeside var 85 üstü oda evde rahatsız böbrekleri ve kalbi zayıf gerçekten ne yapsam bilemiyorum...Beni anlayacak kişilerden yorum bekliyorum...Görümceme en son korona olduklarında mesaj atmıştım bayağı mesafeliyiz...
Polise sikayet etKonu ne yazık ki eşimin kardeşinin duyarsızlığı...Geçen aylarda korona bile oldular ailecek hemde evde zor atlattılar ama ne gezmekten bıktı ne sosyallikten.Hatta korona olunca arayıp sormayan kişilere laf bile atmıştı durumdan görüyorum bunları hep.Sanane neden dert ediyorsun diyecek olanlar için söyleyeyim eşim ailesiyle görüşüyor haftada bir yarım saatte olsa kardeşide gelip gidiyor sonuçta...Ve biz bu süreçte ailemizle görüşmeyi seçtik sadece...Eşim dönem dönem izinliydi evden çıkmadı...Benim annem hem tansiyon hemde astım hastası ve 65 yaş üstü... Gerçekten patlama noktasındayım artık.Geçende eşimi kardeşi çağırdı annesigilde görüşmek için gitmiş evde komşu var durumdan baktım saatlerdir beraberlermiş...Benim annem komşunun yüzünü en son ne zaman gördü onu unuttu 6 aya yakındır evden çıkmadı...Eşimin dedeside var 85 üstü oda evde rahatsız böbrekleri ve kalbi zayıf gerçekten ne yapsam bilemiyorum...Beni anlayacak kişilerden yorum bekliyorum...Görümceme en son korona olduklarında mesaj atmıştım bayağı mesafeliyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?