Artık çözüm bulamıyorum!!

Ya Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu

tepkim bişry olmazdı. bana ne kadın rahat ediyosa sanayide beni bağlamaz.
koca aldatacaksa her türlü aldatır merak etmeyin.

Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz

ooo maaşallah herşeyi de biliyoruz.
Ayrıca evlenmeden öncede kuzen evlendikten sonrafa kuzen. tövbe yarabbim.

Ne iğrenç düşünceleriniz var.

Benim Annem gayet merhametli Siz merAk etme yin. Hatta cikardigini duyunca acaba Yanlis mi yaptim diye de cok dusunup kendini Zora soktu.. Ama Siz olsaniz napardiniz
ya o yüzden de amcanın dükkanında iş ayarlandı diye olay çıkarttı dimi..
benim annemde boşandı, bir kuruş nafaka almıyor. bir kadının kendi başının çaresine bakması ne kadar zor siz biliyor musunuz hele ki elinde bir mesleği yoksa.
ama sizin gibiler yok mu..
nasıl bir zihniyet

çünkü rahatınız yerinde
kimbilir ne zorluk çekiyor o kadın.
ha bir de sizin annenizin zihniyetinden olup da cinsi erkek olanlar var, bir de onlarla uğraşıyorlar
'dul' diye görmedikleri ima, bakış davranış kalmıyor.

sanayide yeşil sütyen giymiş, sanane be isterse kırmızı giyer. bu kadını işinden etmek için bir sebep değil!

Tarzı o demek ki napsın. Kocalarını kıskanıyorlar diye bu kadın açlıktan ölsün mü?. Zaten çalışmıyor artık orada hala ne istiyorlar belli değil.

Iste siz ve anneniz gibi kadinlar yuzunden siddet goren, aldatilan, hakarete maruz kalan kadinlar bosanmaktan korkuyor. Colugum cocugumla ortada kalirim ev vermezler, is vermezler, arkamdan turlu turlu laf ederler diye o lanet evliliklerini devam ettiriyorlar. Yazik... kadinin dusmani gercekten kadinmis..

Annen de haklı. Baştan baban, sanayi gibi erkek popülasyonu çok olan bir ortama kadın çalışan almamalıydı. Aldı ben şimdi işten çıkaramam olayını bırakıp, kendine iş bulana kadar çalış diyebilirdi. Evlatlık alınmadı sonuçta kadın, size güvenerekte boşanmıyor. Riskleri biliyordu. Baban yukarıda yazdığım gibi yapsaydı annenin takıntısı biterdi. Böyle yürümez bu gemi. Annenin içi rahat değlse ve taktıysa gider bu durum.

Öyle bir devirdeyiz ki kapalı da olsan açık da olsan ahlak yoksunları laf atıp, taciz edebiliyorlar. Ki şu da var aldatan, evli erkeklerle birlikte olan tek kadın türü açık ve boşanmış, dullar (eşleri vefat etmiş kadınlar) mı? Üstelik babanız kötü bir şey yapacak olsa o kadını kardeşinin dükkanına sokmak yerine ev açar, daha rahat görüşürdü. Annenizin vicdan yapma olayının olduğuna hiç inanmıyorum, burada gelen tepkilerden dolayı dediniz sanki.

Annenizi şımarık buldum açıkçası , askere gidecek yaşta oğlu üniversite sınavına hazırlanan kızı olacak yaşta bir kadın bu konularla uğraşmamalı bence.Kendisi çalışmıyor galiba , kadının da ekmeğine mani oluyor.Anneniz biraz empati yapsın.

Babam annemden 2 yaş büyük 4 doğum yapmış ve babam annemden genç duruyor.Annem merhametli , iyi kalpli , akıllı , sürekli spor yapıp görünüşüne önem veren bir kadındır.Babam doktor ve kendinden yaşça küçük bekar veya evli hemşirelerle bir arada çalışmıştır yıllarca.Annem bunu hiç dert etmezdi.Tek derdi bizler ve babamın mutlu olmasıydı.Babam annemsiz üst üste iki gün geçiremez.Özledim der , mesajlar yazar , hatta şehir dışına gittiğinde anneme küser beni bırakıp gittin diye.Bu insanlar 43 yıllık evli. Uzun lafın kısası kadın dediğin özgüvenli olmalı.Kendine bakmalı , merhametli , iyi kalpli , sevgi dolu olmalı.Kocaya sahip çıkmak muhtaç kadını işten çıkarttırmakla olmaz.

Kadının halinden kadın da anlamazsa zor halimiz Ayaklarının üzerinde durup evine ekmek götürmek için çalışan bir kadın ..Allah şaşırtmasın birinin içinde kötülük varsa kadının Ne giydiğinin bir önemi Yok

Ya Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu

Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz

Pammik,
daha yaşınız küçük, bu yazdıklarınızı yaşınıza ve tecrübesizliğinize veriyorum, sanayi de kadının giyimi göze batıyorsa ve kadın hakkında kötü kötü sözler söyleniyorsa eğer, annenizin yerinde olsaydım bir kadın olarak samimiyet kurar, iyi niyetli olduğumu hissettirerek durumu anlatırdım ama sırf beyaz tişört, yeşil sütyen takıyor diye işten atılmasını istemezdim, hele de boşanma arefesinde olduğunu öğrensem hiç gıkım çıkmazdı, ki eşim senelerce çok güzel kadınlarla çalıştı, annenizin yerine koyuyorum kendimi, beni eşim ilgilendirir, eşimin davranışlarına bakarım, bana sorumluluğu olan eşim, beyaz tişört dar pantolon giyen kadın değil.

Kuzen meselesine gelirsek, herkesin kültürü farklıdır ama bizde kuzen kardeştir candır, 46 yaşındayım, benden 5 yaş küçük üstelik bekar olan bir erkek kuzenim var, gerekirse gider evinde yalnız başıma kalırım, yakıştırma yapacak olan olursa da çok fena yaparım, bilmeden hakka giriyorsunuz yapmayın lütfen.

Konu sahibi sizi rahatsız edeni anlamak için soruyorum
•babanız daha önce annenizi aldattı mı ?
•çalışan hanımın babanıza karşı lakayt bir davranışımı olmuş annenizi tedirgin eden ?

Insanlarin ne giydigine karisamazsiniz. Velev ki kadinin kiyafet secimini ortama vey babanizin pide salonuna uygun bulmadiniz, bunu ona belirtebilirdiniz. Uugunbir dille ablacim acaba biraz dikkat edebilir misin burasi sanayi bolgesi diyebilirdiniz. Kadin belki daha once hic calismadi, belki kiyafetinin o bolgede sorun olabileceğini dusunemedi? Direk kovmadan once bunları konussaydiniz o da eminim anlayisla karsilardi ve daha dikkatli olurdu kiyafet seciminde.

Ama direk kovdurmayi sectiniz. Yapici olmak yerine yikici oldunuz. Cok yazik.

Kusura bakmayin da. Riskleri biliyordu derken? Başka ülkelerde boşanmış kadınlar neden böyle ithamlar altında kalmıyor? Veya böyle insanlarla karşı karşıya kalabilir diye bosanmasinlar mi kadınlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…