- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 32
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Ya Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu
Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
ya o yüzden de amcanın dükkanında iş ayarlandı diye olay çıkarttı dimi..Benim Annem gayet merhametli Siz merAk etme yin. Hatta cikardigini duyunca acaba Yanlis mi yaptim diye de cok dusunup kendini Zora soktu.. Ama Siz olsaniz napardiniz
Yazık tamamda oda doğru düzgün giyince okadar erkeğin arasında nasıl rahat olurki bir kadın daracık elbise vs dikkat çekmek için elinden geleni yapıyor Birde hangi kadın kocasını kıskanmazki aynı durumda olunsa ?Baban hakli. Yazik günah değil mi kadına
Tarzı o demek ki napsın. Kocalarını kıskanıyorlar diye bu kadın açlıktan ölsün mü?. Zaten çalışmıyor artık orada hala ne istiyorlar belli değil.Yazık tamamda oda doğru düzgün giyince okadar erkeğin arasında nasıl rahat olurki bir kadın daracık elbise vs dikkat çekmek için elinden geleni yapıyor Birde hangi kadın kocasını kıskanmazki aynı durumda olunsa ?
Ya Simdi soyle birsey var. Siz kendi yerinize koyun annemi. Esiniz bir elrman aliyor dukkana. Sizde is yerine gidiyordunuz. Kadinin ustunde beyaz t shirt altinda su yesili sudyen, Onun altinda dar pantalon. Siz gorseniz tepkiniz nolurdu
Ne alaka ya. Kadinin bosanip bosanmamasi Beni ilgilendirmez. Kadin zaten kuzeninin evinde kaliyor. Evli Adam oda. Ve Bu kuzen esiyle kavga edince kadin kendi bileti alip kadini gonderdi Suan kuzeniyle evde Tek Buna Ne diyor sunuz
Annen de haklı. Baştan baban, sanayi gibi erkek popülasyonu çok olan bir ortama kadın çalışan almamalıydı. Aldı ben şimdi işten çıkaramam olayını bırakıp, kendine iş bulana kadar çalış diyebilirdi. Evlatlık alınmadı sonuçta kadın, size güvenerekte boşanmıyor. Riskleri biliyordu. Baban yukarıda yazdığım gibi yapsaydı annenin takıntısı biterdi. Böyle yürümez bu gemi. Annenin içi rahat değlse ve taktıysa gider bu durum.
Anneniz bir gün fırına gitti kadına notunu verdi ve 2 çocuğuyla birlikte ayakta kalmaya çalışan bir kadının işten cikarilmasini salık verdi. Gidin bakalım amcabizin dükkanına ziyarete bir de siz görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?