Artık çözüm bulamıyorum!!

Evliykende bosandigimda da dar da giyindim dekoltede giyindim rengarek sutyende taktim.
Bosandim diye giyimimi degistirecektim.
Bir defa kiyafetle insan elestirip tani koymayiniz.
Babanizin merhametli olmasina sevinmektense annenizin yargilayan biri olmasi tarafinda durmayiniz.
Babaniz aldatmaya meyilli biri mi ki anneniz bu sekilde ozguvensiz davraniyor
Hadi diyelim babaniz aldatacak..yaninda calismayan biri ilede yapabilir bunu degil mi.hatta yanina aldigi kisi ile aldatacak kadar akilsiz degildir muhtemelen.
Kuzen kardestir.
Bu ofkeniz neden

Eski konularınızdan anladığım kadarıyla siz de bosanmışsınız
İnsanın zikri neyse fikri de o olur deyip susuyorum

Kadinin giyiminden ziyade hareketleri davranislari nasil insanlara ve babaniza karsi? Annenizin istememesi icin babanizi vakitli vakitsiz aramasi mesaj atmasi ya da laubali tavirlar icinde olmasi lazim ki kiskansin is yerinde istemesin.
İnsanlari giyimiyle yaftalamayin hemen.kapali giyinip de hali tavri basit insanlar da var acik dar giyinip tam tersi olan da.
Bizim is yerinde de cok guzel genc bir kiz calisiyor gayet acik da giyinen bir kiz ama beni rahatsiz etmiyor cunku kendini bilen bi insan.esim is yerinde daha usturuplu giyinmesini rica etti o kadar.o da is yeri biraz muhafazakar bir semtte oldugu icin.

Annen hem kendine hem kadına hayatı dar ediyor...niye?dar giyindiği icin mi? Daha farkli olduğu icin mi?
Bi bitmediler ya...

2 ay içinde psikoloğa gidecek kadar ne yaşandı ya kadınla alakalı?

Şöyle bir eski konularınıza da baktım da en yakın arkadaşınızla diğer en yakın arkadaşınızın eşinin birbirini götürdüğünü (sizin tabiriniz ve inanın çok çirkin) söyleyecek kadar hadsizsiniz. Boşanmış ve biri üniversiteye giden 2 çocukla ayakları üzerinde durmak zorunda olan bir kadın olarak cevaplıyorum. Düşünceleriniz iğrenç, korkunç. Annenizin ve sizin Hemcinsiniz olmaktan inanın utanıyorum. Nasıl bir ruh haliniz var nasıl böyle kurabiliyorsunuz kendinizi. Hiç mi meşkaleniz yok başka. Allah içinize güzellik versin. Allah ıslah etsin. Rabbim sizin gibileri evlatlarımızdan ve biz boşanmışlardan uzak tutsun.

Vallahi bence anneniz hakli. Ozellikle kadinlar kulubuni takip etmeye bassladigimdan beri ama tabiki kendi hayatimda da gorduklerimle bir kadin bir kadindan hoslanmiyorsa tehlike arz ediyorsa bunu hayatindan cikarmak istemesi en dogal hakki. Sonucta ben bir kadin olarak bende gorsem hoslanmayabilirdim. Soyle bir gercek var ki , cok kadinlardan yana dusunen bir yapim var ama koru korune bakmam olaya. Bir kadin istedigini istedigi yerde istedigi sekilde herzamam giyebilir. Ancak sozkonusu cocuklari olan bir anne varsa ve hayatin gerceklerini de hele hele firinda calisarak para kazanmak zorunda olan bir kadini dusunursek bu kadinin yesil sutyenini gosterici beyaz tssortle sanayi icinde olmasi oldukca garip. He sorun yesil sutyen mi hayir . Bence kadin kapali da giyinse kadinin kadinda hoslanmadigi bir durum sezilmisse ve anneniz de hasta ruhlu degilse vardir biaey..Benimde kocam bir kadini boyle bir ise alsa ve ben twpki gosterdim diye gitse en yakinin isine alsa sorarim "hayirdir ne mecburiyetin var bu kadar dustun derdine " diye. Sonucta bir kadini savunurken baska bir kadinin uzuntusunu korkusunu gozardi etmek anlamsiz geliyor bana. Hayra gelince uyari verir isyerinde bu tarz giyilmesini istemiyorum diye. Devam ediyorsa ya da zaten uyari almadan da bu sekilde calisiyorsa bir anormallik soz konusu olmali.
Sonucta en basarili kurumsal sirketlerde bile kilik kiyafet duzeni vardir. Hatta tv programlarinda bile suraya su tarz bi sekikde gidilmez tarzinda yorumlar yapildigini da gorduk.
Yani ozetle bence anneniz hakli. Ben esime bunu istemiyorum dedigimde olay bitmistir. Uzatmanin anlami yok. Gitsin ihtiyaci olan baska fakir zor durumda olan bir insanlara yardimci olsun firinda is ogretsin. Boyle dusunuyorum

Sevgili nhlbgm ben size cevap vermek istedim. Cunku benim fikrim annesinden yana. Ve soylediginiz soz beni uzdu.benim yorumum annesinden yana olunca size aciklama yaomak istedim . Kendi acimdan aciklik getireyim ki bosanmis kadinlarin ne zor yasantilar icinde oldugunu hem en yakin arkadasimdan hem de baska kan bagi en yakinimdan gayet iyi biliyorum. Malesef turkiye de orumcek zihinli erkekler ve kafasindan neresinden calisiyorsa (merak ediyorum cidden) degisik igrenc fikirlere sahip erkekler var. Ancak soyle de bir gercek var ki . Her kadin siz ve benim yakin arkadasim ve yakinim gibi karakterli kadinlar olmuyor. Baksaniza foruma evli kadinlari kocalarindan eden hayatlarinin baharinda kadinlar goruyosunuz daha yaslaru kucucuk. Ve en igrencide bu kadinlarimizi bu igrenclige surukleyen bosluklarindan faydalanan igrenc zihniyetli erkekler. Bu sebeple olaya bosanmia bir kadinin davranisi olarak bakmayin . Hayatin gercekleri (malesef) ve yalin bir kadin olarak bakin. (Bosanmis bosanmamis vs gibi degil)
Bilmiyorum anlatabildum mi umarim anlatabilmisimdir.

Allah razi olsun derdimden anlayan Bi Siz ciktiniz

Ben konuyu kılık kıyafete getirmek istemedim ama madem ki bir önceki yorumunuzda siz değinmişsiniz o zaman ben de gözümle gördüklerimi yazayım. 3 tane tanıdığım görünüşte tesettürlü ve ayrıca da evliler 3 ü de eşlerini başka başka erkeklerle aldatıyorlar. Demem o ki kılıkla kıyafetle değil insanın zihniyeti ile ilgili bazı şeyler. Naçizane benim görüşüm bir hemcinsim yeşil sütyen taktı diye ahlaksız; diğer hemcinsim de tesettürlü diye çok ta ahlaklı olmayabilir. O tesettürün altına gizlenip ahh ahhhh.

Yalnız; Alıntıladığınız hanımefendi konu sahibinin diğer konularına bakarak hanımefendi üzerinden yorumunu yürütmüş. Bende bunu size açıklayayım dedim. Ayrıca isteyen herkes istediği yerde istediği gibi giyinir. Bu kimseyi ilgilendirmez. Sırf kendi zevki doğrultusunda giyinip konuşmadığı içinde kimse kimseyi kafasına göre işten atmak isteyemez.
Güvensiz bir kadın görüyorum sadece ortada. Sadece bu kadın.
Mantığınıza göre yorumumu yapmak istiyorum; eşimde 2 tane güzel bayanla aynı odada çalışıyor,kadınlar mini etek elbise de giyiyorlar ki görüyorum,benim işimdi. E o zaman bende bu kadınları "işveren olarak" işten çıkartabilirdim kocamın yanında çalışmamaları için. Ama çıkartmıyorum çünkü hem kendime hemde kocamın sevgisine güveniyorum,kocam iki göğüse iki sütyen askısına tav olsaydı zaten kocam olmazdı. :)

Niye surekli bir Konu actigim zaman hemen eski konular a bakiliyor isiniz mi Yok anlamiyorum. Ne alaka Benim durumumla annemin ki Ne alaka, yargilamayi neden Bu kadar seviyirsunuz anlamiyorum. Neden konular I Baska yere cekiyorsunuz anlamiyorum. Hayir caninin sikiliyorda Bana mi sariyonuz. Allahtan bir fikir istedim sizden cok sagolun cok yardimci oldunuz Ne annemin vicdansizligi kaldi Ne Benim eski konulaimdan zihniyetsizligim. Hic birsey demiyorum. Yazik. (konuyla alkali olmayan ve sadece tartisma cikarmak icin yazan kisilere yaziyyorum. Isteyen ustune alabilir Bu arada merAk ederseniz diye soyluyorum annemle babam konustu kavga cikti babam Evi terk etti. Simdi annemi tehtit ediyor Az once Beni arayip esyalarimi ve battaniyeyi he bide tufegimi kapi in onune koy dedi Evet Kizlar cok haklisiniz Benim babam cok merhametli oldugu icin karisini karsisina alip tehtit ediyor

Soylediginize katiliyorum ancak ben soylemek istedigimi anlatamamis olabilirim. Benim kocamda bir sirkette iki guzel ve acik secik bayanla calissa asla kiskanmam. Kurumsal ya da ozel sirketlerde cok bakimli guzel kadinlarin oldugunu zaten biliyorum. Benim demek istedigim turkiye de turk toplumunun ozellikle erkeklerinin zihniyetini bildikten sonra (iyileri cok az inanin) bir kadinin , bosanmis ya da bosanmamis , cirkin ya da guzel , edepsiz ya da olaganustu hanimefendi farketmez sanayi icindeki bir firinda kiligina dikkat etmiyorsa ya cok saftir ya etrafindaki pis zihniyetli erkeklerle basedebilecek kadar tekvando falan biliyordur :) ya da baska bezlerde isi vardir. Ben demiyorun ki kadin sunu giyemez bunu giyemez diye. Sadece nerede nasil giyincegini bilmek durumunda birakiliyor ama bunu soyleyen bizler tarafindan degil pis zihniyetli insanlar tatafindan.

Zaten ben de ilk yorumumda bundan da bahsetmisim :) bilmez miyim ? Biliyorum gayet net. Ancak iste bir kadin turkiye gibi bir ulkede bir sanayi icinde biraz dikkat etmeli. Zihniyet olarak toplumda gelisemedik malesef

İşte zorunda değil yani. Kadın iatediği gibi giyinirse giyinsin o bizim sorunumuz değil kadının istekleri. Ama tutup bir kadın giyiminden dolayı işten çıkarılıyorsa onda bir sorun vardır derim ben. Kadının çocuğu varmış bir de. Kimsenin hakkına girmeye gerek yok.

Ben acikcasi annesinin kiligindan kiyafetinde Cikarmak istedigini dusunmedim. Beni en cok iskillendiren baskiya karsi kadini en yakininin firininda ise sokmasiydi. Bir kadin bir kadinda eger ruh hastasi manyak degilse :) bir anormallik sezmisse yanilan gormedim henuz.

Belki gerçekten işe ihtiyacı olabilir.
Eğer gerçekten sevgililerse aralarında bir ilişki olsaydı kadını işten çıkarır,dışarıdan buluştuklarında babası para verirdi illaki. Kadın parasını yerdi yani bir şekilde adamın. Bu da bir mantık,bu da bir bakış açısı.

Konu sahibi, siz esnaflık bilmiyorsunuz o kadar söyleyeyim.... Ve sizin aksinize babanız biliyor.
Yanında ihtiyacı olan bir kadını çalıştırıyor.
Yanında çalışan insana genelde babanız yaşında esnaflar emanet, bacı gözüyle falan bakar. Aklından geçirse kendine yakıştıramaz düşündüğü şeyi.

Bakın size iki örnek vereyim, babanızı belki anlarsınız;

Babamın yanında 35 kişi çalışıyor. 3ü kadın. 2 si de boşanmış.
Başka yerde onlara rahat vermezler çekincesi ile annem de onların babamla çalısmasından yana.
Birinin 15 yılı bitecek, birinin 10.
Güzel kadınlar, kıyafetleri konusunda bir rahatsızlığımız olmadı bugüne kadar. Babam kendi kızları gibi koruduğu için geri kalan 30 küsür elemandan da yan gözle bakan olmaz.

İkincisi ise bir evi var ailemin,
üniversite yakınında. Özellikle kız öğrenciye kiraya verirler.
Şimdi iti kopugu var. Öğrenci kızlara yan gözle bakan olur, Büyükşehir ne olacağı belli değil, benim De kızım var diye düşünüyor.

Ben babanızın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Gerçekten iki çocukla boşanma Arefe’sinde olan kadını işsiz bırakıp sokağa mı atsaydı annenizin kaprisi yüzünden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…